Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
A small trade- Ria Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
A small trade- Ria Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
A small trade- Ria Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
A small trade- Ria Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
A small trade- Ria Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
A small trade- Ria Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
A small trade- Ria Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
A small trade- Ria Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
A small trade- Ria Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 A small trade- Ria

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Margnus

Margnus


Antal indlæg : 33
Reputation : 0
Bosted : Thunderville

A small trade- Ria Empty
IndlægEmne: A small trade- Ria   A small trade- Ria Icon_minitimeSøn Nov 12, 2017 5:22 pm

Sted: Springheat City, Pyroheat District.
Tid: Hen ad eftermiddagen.
Omgivelser: Forskellige mennesker der går rundt på gaderne og taler sammen. Nogle boder hist og her hvor folk handler.
Påklædning:http://static-cdn.sr.se/sida/images/2024/1012800_1200_776.jpg?preset=article
Partner: @Ria

Margnus gik rundt i byen. Det var længe siden han sidst havde bevæget sig rundt i Springheat City, og alligevel kendte han byen som sin egen lomme. Lige så snart han så de velkendte bymure havde han skiftet øjenfarve. De røde øjne var velkendte, da stort set hele byen havde dem, og han kunne derfor gå uforstyrret rundt imellem alle menneskerne. De skænkede ham naturligvis ikke en tanke. Han havde ladet skægget gro længere end hvad det havde været før. På den måde var han også sikker på at i tilfælde af at der skulle være nogle af hans tidligere kollegaer, hvad enten det var soldater eller snigmorderne, ville de have svært ved at genkende ham. Der var selvfølgelig nogle få af dem som han stadigvæk havde kontakt med som Kamelæonen, og de vidste godt hvordan han så ud. De vidste dog bedre end at afsløre ham.

Margnus trak jakken tættere om sig, de mørke skyer som truede i horisonten sendte en kølig vind gennem gaderne. Han var sikker på at det ville regne senere. Han gik videre rundt mellem boderne. Han havde en aftale i byen. Han klappede forsigtigt på den lille bæltetaske, bare for at være helt sikker på at han havde husket modgiften. Den velkendte form af flasken kunne han tydeligt mærke igennem pungen. Han smilede ved tanken om at han nu havde fået muligheden for at udvide sin 'kamuflage' som han yndede at kalde hans evne.
Tilbage til toppen Go down
Ria

Ria


Antal indlæg : 63
Reputation : 2
Bosted : The Dark Daphne Forest

A small trade- Ria Empty
IndlægEmne: Sv: A small trade- Ria   A small trade- Ria Icon_minitimeMan Nov 13, 2017 8:18 pm

Ria havde været meget mere påpasselig med at tage til de store byer efter at krigen var brudt ud. Hun havde holdt sig til hendes hytte i træernes kroner hjemme i Dark Daphne Skoven, og forlod sjældent på sine ellers tidligere hyppige ugelange rejser. Hendes erhverv var jo ikke ligefrem lovligt, faktisk var det rigtig meget ulovligt. Men Ria kunne ikke gemme sig for evigt i sin hytte, hun havde brug for penge så hun kunne købe sig til de nødvendigheder hun ikke selv kunne fremstille.

Derfor fandt hun nu sig selv gående gennem de snoende gader af Pyroheart District i Springheat City. Hendes fravær fra omverdenen havde været mærket af hendes sædvanlige kunder. Manglen på hendes euforiserende livsvæske, havde åbenbart været hårdt for dem af hendes kunder der uheldigvis var blevet afhængige af det. De sagde at de ikke kunne leve uden ruset de fik af at drikke det. Ria sagde aldrig noget til det, det havde hun gjort engang da det var et nyt fænomen for hende, men det er snart længe siden. Selve handlen med hendes livsvæske, var egentlig ikke ulovligt, det var nærmere det hun solgte ved siden af. Nemlig hendes giftige blod. Det var utrolig ulovligt at sælge, men det solgte overraskende godt. Der var åbenbart en masse folk der ikke var tilfredse med deres svoger eller svigermor, eller et andet familiemedlem. Ria interesserede sig ikke rigtig for hvad hendes blod blev brugt til, det var for det meste bare hendes kunder der sagde det til hende ud af enten nervøsitet, eller for at retfærdiggøre sig selv for denne handel.

Hun trak sit uldne sjal tættere om sig, som en kølig vind tog sin gang gennem gaderne. Hun havde godt set de mørke skyer i horisonten, hvilket ikke tydede godt, men hun havde kunder at se til. Vejret måtte hun bare leve med. Dog kunne hun ikke lade være med at skæve op til himlen et par gange, da det ellers er sjældent det skulle regne i Springheat City, og når det gjorde, så øsede det da også ned i stride strømme. Sådan et vejr ville Rias uldne sjal ikke være til megen nytte mod. Hun måtte vel bare acceptere at hun nok ville blive gennemblødt til knoglerne så snart regnen begyndte at falde. Med det var ikke endnu, der var stadig tid.
Tilbage til toppen Go down
Margnus

Margnus


Antal indlæg : 33
Reputation : 0
Bosted : Thunderville

A small trade- Ria Empty
IndlægEmne: Sv: A small trade- Ria   A small trade- Ria Icon_minitimeMan Nov 13, 2017 9:35 pm

Margnus runede et hjørne og så endnu et. Det virkede som om han ikke gjorde meget andet end at gå rundt om hjørner. Han vidste dog godt at det ikke var tilfældet, han kendte gaderne så godt at han vidste præcist hvor han var. Han gik lidt længere væk fra de små butiksboder der var opsat og længere ned af nogle af de små gyder som der var. En rumlen i det fjerne vidnede om at der var torden med i de grå skyer. Et øjeblik forbandede Margnus sig selv at han havde valgt en af de dage hvor der så tydeligt ville regne! Der var ellers ikke særlig mange dage det regnede på i Springheat, det var noget af det han havde nydt af klimaet i den tid han havde levet her.

Han smuttede ud på endnu en sidevej da han var ved at gå ind i en kvinde. Han nåede dog lige at stoppe inden han ramlede ind i hende. Han så kort op og ned af hende og hans blik fyldtes med skepsis da han så hendes uldne sjal. Det ville ikke skærme hende meget mod den kommende regn. " If it's not too bold to say Miss. I would recommend that you get something warmer and more water resistent before it starts pouring down " sagde han venligt. Kommentaren var venligt ment, og stammede vel fra den del af ham som ikke kun tænkende på sig selv. Den del der også havde været medvirkende til at han som Redwood havde arbejdet hårdt på at befri så mange slaver som muligt.
Tilbage til toppen Go down
Ria

Ria


Antal indlæg : 63
Reputation : 2
Bosted : The Dark Daphne Forest

A small trade- Ria Empty
IndlægEmne: Sv: A small trade- Ria   A small trade- Ria Icon_minitimeTors Nov 16, 2017 10:26 pm

Hun havde gået og kigget op på de mørke skyer som var faretruende på vej hen over byen. De havde ikke ladet det regne endnu, men det ville nok ske snart. Hun var fraværende for sine omgivelser og gik bare ad gaden, uden formål. Derfor blev hun lettere overrasket da der lige pludselig var en person foran hende. Hun nåede lige akkurat ikke at stoppe inden hun stødte ind i manden, dog var stødet mellem dem ikke kraftigt nok til at der ville være noget fald af nogen slags. Man kunne vel have kaldt det et uheldigt bump. Hun skyndte sig at tage afstand fra ham, dels for at være høflig, og dels for sig selv. Hun var ikke ligefrem hvad man kalder at være vant til at være tæt på andre mennesker fysisk, hun var vel en del tilbageholdende og reserveret i forhold til andre mennesker og nærvær som sådan.

"Sorry!" Fik hun hurtigt sagt, stadig uden rigtig at have set den fremmede ordenligt an. Så det var først nu at hendes blik landede på hans ansigt og så de røde øjne. En Oikan... En Oikan var selvfølgelig ikke særlig overraskende, siden hun befandt sig i Springheat City. Det var mere det faktum at hun havde flasker med ulovligt Naailas blod i, i sin skuldertaske. Hvis denne Oikan var en del af ordensmagten, ville hun uden tvivl komme i problemer. Men der var jo også den lille chance at manden her foran hende måske var interesseret i hendes varer. Det var jo krigstid, så selv de mest retfærdige folk tyer til skidte kneb. Hun forblev dog rolig, strøg en hårlok om bag øret, som om hun var ved at komme sig over på det lille chok fra da hun stødte ind i ham.

"Miss? That must be the first time anyone has ever called me Miss." Tonen var venskabeligt drillende med en strejf af tvivl, som om hun ikke kunne tro hvad hun hørte, men dette udsagn var sandt. Der var ikke mange der tiltalte folk fra Naailas slægten med sådan en høflig tiltale, grundet deres historie som slaver. Godt nok var Ria så heldig at hun aldrig var slave, men det ændrede ikke noget på slægtens samlede historie. Alle kendte til den, og det var stadig en stor del af en Naailas liv i dag.

"I don't have anything else than this." Sagde hun og trak sjalet tættere om sig. Hun havde det egentlig fint med sjalet. Det var sjælendt at hun brugte det i Dark Dafne Skoven alligevel. Desuden havde regn aldrig gjort nogen stor skade. En forkølelse måske, men intet værre end dét. Hun betragtede tydeligvist manden foran hende. Hun tænkte ikke at sådan noget ville få hende i problemer. Så længe han ikke kiggede i hendes taske ville alt være godt. Hvis han overhovedet var en del af ordensmagten, for hvis han ikke var kunne han som sådan ikke gøre hende noget.
Tilbage til toppen Go down
Margnus

Margnus


Antal indlæg : 33
Reputation : 0
Bosted : Thunderville

A small trade- Ria Empty
IndlægEmne: Sv: A small trade- Ria   A small trade- Ria Icon_minitimeFre Nov 17, 2017 10:11 am

" Me and my kin haven't always known friendliness either. However, that doesn't mean that we can't show it to other" smilede han og lod sin egne matte grønne øjne træde i stedet for The oikans røde øjne. " And a pretty young lady as yourself should be called Miss no matter what " fortadse han venligt. Han så skeptisk på sjalet, det ville ikke holde til det regnvejr som truede med at bryde fri. " I wont take no for an answer, so please accept this jacket. It will no doubt do you more good" sagde han og tog jakken af inden han rakte hende den, selvfølgelig kunne han godt mærke den lidt kølige vind som var forløber for regnvejret, han kunne dog sagtens skifte tilbage til at optræde som en af the oikans og simpelt slendre ind hos den nærmeste skrædder eller syerske og få lavet en jakke. Han kom i tanke om sine øjne og skiftede ubesværet tilbage så han igen fremstod som en af the Oikans. Det lette prikken i øjnene aftog sig hurtigt og han så hen på hende igen, han håbede ikke at han havde forskrækket hende med sin pludselige skift af øjne, men han måtte vel hellere præsentere sig selv. " I'm the Chameleon, a pleasure to meet you. Please don't be startled about my eyes, I assure you that it is perfectly normal " smilede han charmerende.
Tilbage til toppen Go down
Ria

Ria


Antal indlæg : 63
Reputation : 2
Bosted : The Dark Daphne Forest

A small trade- Ria Empty
IndlægEmne: Sv: A small trade- Ria   A small trade- Ria Icon_minitimeOns Nov 22, 2017 10:02 pm

Hun spærrede overrasket øjnene op da manden foran hende skiftede øjenfarve fra den ikoniske ildrøde Oikan farve, til et sæt grønne øjne. Ikke de farvestrålende grønne Crawford øjne, men matte grønne øjne. Helt simple matte grønne øjne. Det var ikke sådan at det skræmte hende, hun fandt det yderst fascinerende. Dette viste hendes kropssprog og ansigtsudtryk tydeligt. At kunne ændre øjenfarve var jo en utrolig nyttig evne. Man havde så mange muligheder, som Ria allerede kunne forestille sig. Man kunne vise sig som en anden slægt uden at blive set ned på eller som sådan blive bemærket hvis man gik på deres territorier. Man ville ikke blive set ned på. Hun turde næsten ikke tænke på sådan en mulighed. Muligheden var selvfølgelig ikke noget hun kunne få smag på, men at se et menneske fra stort set samme sociale lag som hende, have sådan en fantastisk mulighed i livet, var ikke noget hun oplevede hver dag.

"Well, thank you very much." Sagde hun, både til hans kompliment og til jakken han tilbød hende, og som hun tog imod. Han skiftede igen sin øjenfarve, denne gang tilbage til de røde Oikan øjne. Næsten uden rigtig at opfatte hendes egne bevægelser rakte hun hånden frem mod ham, som han præsenterede sig selv.

"I'm Rilania Llana, but most people call me Ria." Sagde hun for at præsentere sig selv. Selvom manden kun havde kaldt sig selv for The Chameleon, et navn Ria syntes hun har hørt nogle af sine kunder nævne en gang eller to, valgte hun at give sit eget fulde navn. Nu var det ikke særlig farligt for hende, siden hun kun levede ét liv som Naailas. Manden foran hende har sandsynligvist haft flere navne, og derfor passer The Chameleon utrolig godt på ham.

"Does it hurt? When you, you know, do that..." Hun lød reelt interesseret i hans velværende, hvilket hun på et eller andet plan også var. Noget hun godt nok ikke var ofte overfor fremmede. Men denne her person, The Chameleon, virkede til at være mere end bare en fremmed, og hun kunne sagtens forestille sig at han ville blive opsøgt af slægtsledere, hvis han ikke allerede var. Desuden bar hun hans jakke om skuldrene, og hun havde ikke intentioner om at beholde den, men at give den tilbage når uvejret var brudt ud og gået igen.
Tilbage til toppen Go down
Margnus

Margnus


Antal indlæg : 33
Reputation : 0
Bosted : Thunderville

A small trade- Ria Empty
IndlægEmne: Sv: A small trade- Ria   A small trade- Ria Icon_minitimeTors Nov 23, 2017 11:05 am

Han hævede øjnbrynene da hun nævnte hendes navn. Der var noget bekendt ved det. Han tænkte over det et stykke tid inden han kom i tanke om det. Det vsr hende han skulle handle med! " A pleasure to meet you. I belive we have a trade deal" smilede han charmerende. Om det gjorde ondt? Da han var yngre og ikke havde skiftet øjne så meget eller i særlig lang tid, inden han blev en Redwood. " When I was younger and more unexperienced it did sting a bit. But now it doesn't sting anymore, it might feel strange for a few seconds but then it stop and feel normal " forklarede han eftertænksomt. Der var ikke mange som havde spurgt ind til om det gjorde ondt. End ikke hans forældre, de var mest nervøse for om han ville blive afsløret. Han havde ikke afsløret sig selv, han havde blit vist Ria hvem, eller rettere sagt, hvad han var. De første der egentlig havde spurgt ind til det, var da han arbejde som lejemorder og soldat som Oikan. Det var naturligvis kun lejemorderne der vidste det, det havde givet dem nogle helt nye muligheder med ham. Pludselig kunne de tage imod flere job tilbud på grund af hans evner.

Han huskede på at de stod i en gyde, og at det snart ville regne. Lige idet han tænkte nærmere over det, kunne han mærke noget dryppe ned i hans hår. " May I invite you on a drink? I think its better to get inside at least for a while" tilbød han med et smil.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

A small trade- Ria Empty
IndlægEmne: Sv: A small trade- Ria   A small trade- Ria Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
A small trade- Ria
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Springheat City :: Pyroheart District-
Gå til: