Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 You're not the one you say you are - Aelin

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
You're not the one you say you are - Aelin Empty
IndlægEmne: You're not the one you say you are - Aelin   You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeTors Nov 24, 2016 9:19 pm

Tid: Eftermiddag
Vejr: Overskyet
Omgivelser: Menneskefyldt, enkel krise blandt to beboer så vagter måtte gribe ind
Tøj: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c9/2e/f2/c92ef24c1267f65fd28c5f793969f896.jpg
Våben: http://www.rainnea.com/D_Dirk.jpg
Andet: En lille skind-dunk med vand i

Keeva havde fået en kæmpe skæld ud på gaelic, deres families eget sprog, fordi hendes mor havde måtte hente Keeva fra en lokal fængsel celle, da de lokale vagter havde fanget Keeva drille handelsfolk og stjæle mad, åh hun havde skam masser af mad hjemme hos sin mor, men hvad var der sjovt ved det?
Siden hun ikke gad sin rasende mor belære hende og bruge "din far ville aldrig stå for sådan nogle slemme ting". Keeva trøntede lidt rundt i Redhawk city, passe sig selv, stjæle et æble uden nogen opdagede det og fortsatte sin tur med at spise sit velfortjente "stjålet" æble.
Som hun fortsatte gennem byen kom hun til slutningen af Opal Beam District og porten til Amber Eye District, dette var nærmest for de super rige fjolser, det var ikke en gang sjovt, så rige de mennesker var i det district.
Hvilket gav Keeva den fantastiske idé, hvorfor ikke "låne" lidt værdi, det ville jo ikke være fordi at de ville kunne mærke det, vel?
Keeva havde den fantastiske evne til ikke at tænke særlig meget over andre folks følelser, hvis det galt noget hun ville have, pånær hvis det galt sin mor. Selv om de ikke kunne enes på mange punkter, var det stadig hendes mor og hun holdte af hende.
Keeva stod lænede op af en husvæg og kiggede hen mod de tydelige vagter der var der for at holde "fattige" folk væk fra at komme ind til den upper-class del af byen, heldigvis var der andre måder at komme indenfor i det district.
Ved en hurtigt inspektion af murene og nabo husene som lå op til muren, fandt Keeva hurtig en måde at finde en vej over muren og ind til de rige uden at blive opdaget.
Nu var det bare at finde den rette bolig at snige sig ind i og tage hvad der nu lignede det var mange penge værd, hvilket ikke tog hende lang tid at finde. Stedet var stort, lignede en villa, gjorde ikke stedet mindre svært at bryde ind i, men hun kunne ikke se hvorfor folk ville bo i så store huse.
Hun rakte efter sin dirk og begyndte at lirke låsen og langsomt lukkede sig selv ind og befandt sig i stue etagen og sneg sig forsigtigt men hurtigt hen af gulvet men måtte gemme sig op af væggen da en tjene kom gående fra gangen ved siden af og forbi hende, uden at opdage hende.
Phew tænkte hun kort og fortsatte så rundt om hjørnet og begyndte at tjekke rum, eller lytte til om der var nogen derinde, før hun bare gik indenfor i rummene.
Tilbage til toppen Go down
Delilah

Delilah


Antal indlæg : 49
Reputation : 2
Bosted : Hun bor på baren, eller rettere er halvt om halvt holdt fanget der

You're not the one you say you are - Aelin Empty
IndlægEmne: Sv: You're not the one you say you are - Aelin   You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeFre Nov 25, 2016 5:37 pm

Form I starten ligner hun hende her, en kvinde med langt brunt hår, gyldent hud, slank og smuk, med gyldne øjne. Dernæst hende her, hendes mere ønsket form.

Påklædning Hun har dette , et par sorte højhælede sko og en sort jakke ud over. Samt et par hofteholder

Normalt begav hun sig ikke så langt ind, men når situationen kaldte for det, så var hun tvunget til det. Hun havde sultet, og savnede at se sin kære søster. Så hun havde forklædt sig som en Redwood, og begivet sig imod deres by. Med de gyldne øjne, ville ingen sætte spørgsmålstegn til hvem hun var og hvad hendes gøren skulle blive. Hun kunne bevæge sig om dem, og det var som var hun usynlige. De få som kiggede på hende, så imod hende med lystende øjne. Dog kunne hun endnu ikke bevæge sig ind til Hazel, hun havde endnu ikke set en af stor værdi, og derfor kunne hun ikke ligne en, som kunne bevæge sig rundt som vedkommende ønskede. Så hun rendte rundt i gaderne, og kedsomheden begyndte efterhånden at bore i hende, hun havde lyst til at sprede sin kaos. Derfor lod hun sin ydre, få mændende tæt på og her valgte hun en rig gammel mand. Hun forførte ham, agerede som en sex elskende ung Redwood, måske endda en prostitueret og han hoppede på det. Han nærmest sprang i med armene først.
Han førte hende tilbage til et sted, hvor der var vagter ude foran. De gav hende dog ingen interesse, de var vel vant til at se ham, føre kvinder med sig og derfor var dette ikke nyt. Hun grinede, men inden i havde hun mest af alt lyst, til at hugge hovedet af ham. Dog kunne hun ikke endnu, hun skulle have ham hen til et sikkert sted. Så da de kom ind i et sikret værelse, hvor ingen var, skubbede hun han ned i en stol. Hun satte sig på hans skød, gav ham al den opmærksomhedhan ønskede. Udefra lignede hun en sensuel kvinde, hvor inden i hadet hun det mere end noget andet.

Hun fjernede sig fra stolen med et let smil. Han betragtede hende med et sulten blik, specielt som hun lod sin sorte jakke falde, hvilket efterlod en smuk og slank krop. Formerne sad perfekt, hvilket var meningen. Hun havde valgt denne krop, fordi den ville kunne tiltrække folk. Hun blinkede drillende til ham, og her bed hun sig i læben "Luk dine øjne elskede" hendes stemme var fin, fuld af sensualitet. Han gjorde som hun ønskede, sikkert i den tro hun ville give ham nydelse. Dog ville det være sidste gang han nogensinde gjorde det. For her greb hun en kniv og stak i ham. Kniven skar ind, som var hans hud smør. I overraskelse, og smerte åbnede han sine øjne, og her kunne han kun betragte, som hun skiftede form fra den sensuelle kvinde, til sin mere fortrukkende form.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
You're not the one you say you are - Aelin Empty
IndlægEmne: Sv: You're not the one you say you are - Aelin   You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitimeLør Nov 26, 2016 7:15 pm

Keeva havde intet hørt fra hvad forgik med egeren, hun var nemlig midt i at snige sig gennem huset, eller også var det bare fordi huset var så sort som det var.
Endelig, Hun fandt noget værdifuldt, eller det lignede noget som kunne være værdifuldt, da det var en gulddagger. Keeva var ikke dum og slog hurtigt to og to sammen. Hun tog gulddaggeren og satte den fast i sit bælt og sneg ud af rummet, hvilket hun nok ikke skule have gjort uden lige at kigge sig om kysten var klar, for et hørt TYV, STOP!. fhalbh lød det bandende fra Keeva som hurtigt stormede ned af gangen den modsatte vej af hvor vagten havde stået og nu fulgte efter hende.
Heldigvis havde Keeva sin skinddunk med vand i og et hav af små vand projektiler fløj gennem den lange gang, da både vagten og Keeva kunne manipulere vand. Flere ting i gang gik i stykker som kampen fortsatte og hver gang at Keeva kastede små vand kugler eller brugte det som en pisk, hvilket hvis den ramte, gjorde helves ondt, manipulere vagten så det blev kastede tilbage mod Keeva, som stoppede vandet selv.
Hele huset blev nu i alarm, da flere og flere vagter hørte påstyret, prøvede de at finde indbrydstyven, hvilket førte nogle af vagterne ind rummet hvor deres herre sad med hals skåret over.
I mens væltede Keeva sig igennem vagter efter vagter, i et vildt tempo, det lignede nærmest et vandshow så meget som vandt blev kastede rundt med.
Ikke nok med det, så ramte vandet ofte skrøbelige ting, ellers så kom både vagter og Keeva til at vælte ting ved udheld, taigh nam gasta ort! råbte hun irriterende og fik ramt to vagter i ansigtet med et succesfuld skud med sit vand.
Huset virkede som en labyrint, da vagter heletiden fik hende til at dreje af andre steder hvor hun løb, for at undgå at blive fanget.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

You're not the one you say you are - Aelin Empty
IndlægEmne: Sv: You're not the one you say you are - Aelin   You're not the one you say you are - Aelin Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
You're not the one you say you are - Aelin
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District-
Gå til: