Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeFre Feb 17, 2017 9:33 pm

S: Fairlake, deres hjem
T: Over aften
V: Det er mørkt og mildt udenfor.
O: Hvad de end måtte have ved dem
P:Klik
Emne til: @Argos <3


Okay hun havde gået en anelse overstregen denne gang. Hun havde planlagt to angreb på Luna før, og eftersom de var gået dårligt. Så måtte hun prøve endnu engang, desværre havde hun kun lige nået ind til Takumara palæet da hun blev opdaget. Uheldigt for hende havde hun haft selskab af en som kunne modstå Echos evner, eller i hvert fald kæmpe nok imod dem til at han fandt fordelen. Så et par dage buret inde før hun fik fat i en af sine egne vagter. Mange fordele var der ved hendes evne alligevel. Så snart hendes vagt havde fået hende fri gik flugten ind. Og efter lidt tid var hun endelig kommet hjem. Oprøeret i byen var blevet voldsommere efter en Crawford var kommet på deres land - fredet endda. Hvilket også var derfor Echo havde sat angreb igang, som endnu engang var mislykkes hende. Der var blevet modtaget et par slag de sidste par dage, Luna selv ønskede ikke at se hende i øjnene - og Echo bebrejdede hende ikke for det. For Luna kendte Echos evne, så nogle vagter med specielle evner havde stået for hendes straf inden hun slap fri.

Det eneste hun havde håbet på da hun kom hjem var Argos var der, men det var han ikke. Om han var ude og hente noget - eller sov, måske endda var nede i torturkælderen og fortage sig noget. Hun havde ikke overskud til at tjekke det ud. Echo havde taget sig et hurtigt bad, og fået det blodige tøj væk. Det eneste tilbage var rifter på hendes arme, et på hendes kindben og et ved underlæben. Hun satte sig ind i stuen og placerede sig i sofaen med en hånd til hovedet - for det dunkede så voldsomt. Hun orkede ikke engang at tage sin evne i brug for at holde øje med angreb. Oprørerne holdt med Echo, det var en del af hendes største styrker. Hun var nød til at stå frem i det, og det var hårdt - og sommetider var det svært at huske hvad hun ønskede med det hele - udover at Crawfords blot skulle holde sig væk.For hun ønskede ikke at Luna skulle dø, men Echo behøvede at kunne indstille sig for at gå hele vejen - hvis dette skulle lykkedes. Hovedet dunkede mere og mere som sekunderne der gik. Dog da døren gik op var det som om at alle problemerne forsvandt. Øjnene lyste en tak mere op så snart de lagde sig mod Argos.
"Heeey stranger. What have you been up to?" Spurgte hun med et varmt smil på læben.
Tilbage til toppen Go down
Argos

Argos


Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : Han bor hos Echo, som tog ham ind, efter han havde levet på gaden i lang tid.

I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: Sv: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeTirs Feb 21, 2017 7:58 am

Påklædning: Outfit
Efter han har været i bad: Outfit

Argos havde været ude og handle ind. Market havde ikke været alt for fyldt idag, så han havde ikke behøvet at stå i kø overhovedet. Han havde bare handlet lidt ind til aftensmaden, så ham og Echo havde noget at leve af. Efter Echo havde taget ham ind, ville han gerne gøre noget i huset, for at gøre ham fortjent til hans ophold.
Han nød at bo sammen med Echo, hun var den eneste person han ville bo sammen med. Siden hun havde været så sød at tage ham ind, så havde han fuldstændig faldet for hende. Hvordan det skete? Han kunne ikke helt svare på det.
Han kom ind af døren og blev mødt af Echos stemme. Et smil formede sig på hans læber, dog falmede det en anelse, da han så hvordan hun så ud. Hun havde helt sikkert prøvet på noget, mens han havde været væk. Han satte varene fra sig og gik hen til hende i sofaen. What kind of trouble, did you get yourself in to today? spurgte han grinede, samtidig med at der var en alvorlig mine til det.
Han rystede let på hovedet og gav hende et kort kys på kinden. Han skulle nok få de vare sat på plads, så de ikke var i sækken i for lang tid. Han gik ud i deres køkken, for hurtigt at finde de rette pladser for de forskellige ting, før han gik ind til Echo igen.
Han trængte til et bad, syntes han selv, han kunne godt lide at bade hver dag, en af de få drenge, som godt kunne lide det, men efter at han havde boet på gaden i så lang tid, kunne han ikke få nok af at tage bade. Som om han var bange for at han aldrig kom til det igen.
I will take a short bath, I will be right back sagde han hurtigt, inden han gik ind på værelset, for at tage et par nye boxershorts og så til badeværelset, for så hurtigt at smide sit tøj, før han hoppede ind under bruseren. I starten var vandet koldt, men det blev hurtigt varmt. Han følte sig så meget hjemme under vand, nok på grund af hans slægt. Der var nok mange der havde det på samme måde, som ham.
Han havde lovet Echo at det ville blive et kort bad, normalt kunne han blive derinde for omkring en time, bare være under vandet, men det kunne ikke lade sig gøre, så han vaskede hurtigt sit hår, inden han gik ud og tørrede sig, for så at tage sine underbukser på, og smide det andet tøj til vask.
Han gik ud til Echo med et skævt smil, inden han satte sig ved siden af hende, i sofaen.
How has your day been? Any.... Complications Sagde han med en lav klukken, siden man sagtens kunne se på hende, at det havde været noget af en hård dag.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: Sv: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeTirs Feb 21, 2017 8:29 am

De dybe blå øjne fulgte hver eneste lille bevægelse Argos fortog sig. Alt fra at sætte varene fra sig til at gå over til hende. What kind of trouble, did you get yourself in to today? Et kort grin forlod hendes læber, imens hun fjernede den hånd der støttede hendes hoved let.
"Just a bit of everything." Svarede hun og trak let på den ene skulder. Som hans læber placerede sig imod hendes kind, kom der en let rosafarve i hendes kinder. Smilet blev stadigvæk på sine læber selvom han ikke længere var i rummet. Hjertet bankede et par ekstra slag da han kom tilbage igen. Hovedet snurrede stadigvæk, men hvad havde hun ellers forventet? Smilet formede sig skævt da han kom ind i stuen igen, I will take a short bath, I will be right back. Echo gav et nik fra sig og så efter ham hele vejen til døren til badeværelset lukkede i. Let sank hun en klump. Echo havde aldrig haft så stærke følelser for nogle som hun havde for Argos, og hendes hjerte elskede at drille hende med det. Så snart hun hørte lyden af vandet, satte hun sig tilbage i sofaen og tog sig til hovedet igen. Dog besluttede hun sig til sidst for at rejse sig op og gå hen til det lille vandfald forenden af stuen. Hun tog nogle dråber fra det, og placerede det kolde vand imod sin pande for at køle ned.

Da hun havde kølet hovedet let ned satte hun sig tilbage i sofaen igen. Det var trods alt en af de bedste siddepladser i palæet. Der gik ikke længe før vandet fra bruseren på badeværelset stoppede. Døren åbnede sig, og de blå øjne hvilede automatisk imod Argos. Det var ikke fordi at det var første gang hun så ham sådan, men det var ikke ligefrem et dårligt syn - og mon ikke han udmærket vidste det? Blikket gled kort henover ham som han kom imod hende. Echos smil var kærligt og ganske mildt. Det var som om at i denne hårde verden, var Argos det som gjorde at det var det værd. Hun havde brug for denne gode følelse hun fik ved ham for at overleve alt det andet. How has your day been? Any.... Complications. Let rullede hun halvt med øjnene, ikke at ham - men mere sin dag.
"Been locked up since last night. Luna switched her guards with some who can resist my powers.. so the fight was not on my side.. as you can see." Svarede hun og hentydede til de små skræmmer hun havde fået. Det kunne have været værre, men nu var hun heller ikke ligefrem selv forsvarsløs - heller ikke selvom man troede hun var ufarlig uden sin evne. "But other then that.. I got the information I needed." Tilføjede hun og åndede lidt tungt ud. Let lagde hun hovedet imod hans skulder blot for at slappe af.  
"What about your day? Was it okay?" Spurgte hun stille. Det var sjovt at Echo kunne være så stille og mild. Men det var Argos en af dem der vidste og det samme med Nate. De kendte den mere kærlige og blide side af hende. Argos kendte så også den anden - generelt var han den eneste som virkelig kendte hende.
Tilbage til toppen Go down
Argos

Argos


Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : Han bor hos Echo, som tog ham ind, efter han havde levet på gaden i lang tid.

I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: Sv: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeTirs Feb 21, 2017 6:25 pm

Et skævt smil gled over hans læber, som han lagde mærke til hvordan hun tjekkede ham ud. Han måtte indrømme, det var hans mål hele tiden, men det var altid sjovt at se. Han kunne godt lide hvordan hun kiggede på ham, hvordan han vidste at hun kun kiggede på ham, på den måde som hun gjorde.
Det kom ikke som et chok for ham, det hun fortalte, det var ikke fordi at det de begge havde gang i, var total ufarligt, så at hun var blevet låst inde og al det, overraskede ham ikke, han ville dog stadig gerne havde været der, da det skete, så han kunne havde forhindret det, men hun kunne selvfølgelig klare sig selv, ellers ville hun ikke sidde ved siden af ham. Han tog blidt fat om hendes hage, for at se nærmere på de skræmmer hun havde i ansigtet. Det var heldigvis ikke noget der så alt for slemt ud, så han slap hendes hage igen med et smil.
Maybe next time, you should wait for me? forslog han med et kækt smil og et hævet øjenbryn. Hun kunne godt have brug for hjælp, det skulle hun ikke benægte, ellers ville det aldrig have sket, og siden han alligevel var omkring, kunne hun lige så godt spørge ham.
Han hævede et bryn, da hun sagde at hun fik den information hun behøvet, han vidste dog ikke lige hvad for en slags information det var. Hun havde ikke lige brifet ham om det.
And what is that? spurgte han nysgerrigt.
Han kunne dog ikke lade være med andet end at smile, da hun spurgte om hans dag.
Well, it wasn't that eventfull, like yours, but it's always good to come to you sagde han og kiggede på hende med et charmende blik og et flirtende smil. Han kunne ikke rigtig stoppe sig selv, i at kigge ned af hende. Bare for at tjekke hende ud, selvom han nu gjorde det hver evig eneste dag, siden de boede sammen.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: Sv: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeTirs Feb 21, 2017 7:42 pm

Måden han blidt greb omkring hendes hage, fik hendes hjerte til at banke hurtigere og hurtigere. Echos øjne hvilede imod hans ansigt ganske roligt imens han så skaderne an. Det var heldigvis ikke de helt store. Maybe next time, you should wait for me? Let rullede hun øjnene kærligt af ham.
"Maybe. I shall think about that next time." Svarede hun med et skævt smil. Selvfølgelig kunne hun have han kom noget til, eller gjorde noget dumt - som ende med at sidde inde i stedet for hende. Ikke tale om. Måske var hun bange for at den vigtigste person i hendes liv skulle smutte før det var hans tid? Echo blev slået ud af sine egne tanker igen, så snart Argos stemme skar igennem så let som ingenting. And what is that? Echo åndede let ud.
"Luna has Aarons representative here in Fairlake.. I went for her. All I needed was a little touch, and I found some weaknesses." Svarede hun med et smil glad over sin succes.  "And I intend to use that." Tilføjede hun med et muntert træk på skuldrene, før hovedet blev placeret imod hans skulder.

Det var sjovt, hvordan hun følte sig hjemme når hun var i nærheden af Argos. Hvordan hun blev så afslappet, som om der ikke var andre i verden end dem. Well, it wasn't that eventfull, like yours, but it's always good to come to you. Smilet på hendes læber blev større, imens hun løftede sig fra hans skulder igen blot for at se ham i øjnene.
"Well, I really enjoy when you come to me too." Svarede hun med et lettere legende toneleje. Øjnene var som havet - og det føltes som om at hun kunne drukne i dem - ironisk nok på trods af deres slægt. Hovedet vippede let på skrå, imens hun åndede stille ud. Hvor hun kunne se blot på ham dagen lang uden at blive træt af det. Let trak hun sin cardigan stille af og så over imod ham.
"Is it getting hot in here or is it just me?" Spurgte hun drillende, og lod blikket glide henover ham. Hjertet bankede en smule hurtigere som hun lænede sig imod ham - ikke fordi hun var nervøs. Tvært imod. "Must say.. I have missed you." Tilføjede hun hviskende, som hun var ret langt væk fra hans ansigt. Så ramte læberne imod hans, og den fantastiske følelse ramte hende. Og det var vel sådan hun vidste, at han var den rigtige for hende. Måden hun forelskede sig om og om igen, hver eneste gang deres læber mødtes. De små fantastiske stød der skød igennem hende af spændingen. Den ene hånd tog sig en tur op af hans overarm, videre op over skulderen - lette pirrende fingre, som gled blidt op på hans kæbe - imens den anden lagde sig omkring hans nakke. Hun kunne lide at være tæt på ham - og gerne så tæt som overhovedet muligt.
Tilbage til toppen Go down
Argos

Argos


Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : Han bor hos Echo, som tog ham ind, efter han havde levet på gaden i lang tid.

I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: Sv: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeTirs Feb 28, 2017 11:47 am

Han smilede og nikkede, vidste at hun ikke ville spørge ham, når det kom til stykket. Han var ikke med til de missioner hun planlagde, han vidste ikke hvorfor. Han vidste ikke hvorfor hun fortrak at gøre det uden ham, men han valgte ikke at stille spørgmål til det. Han lavede også en del, imens hun var væk. Han prøvede at opsøge dem som havde drabt hans forældre. Indtil videre havde han ikke haft noget held med dem som han havde forhørt sig med, men han ville ikke stoppe med at kigge, ikke før han havde fået fat i dem.
Dog da hun begyndte at fortælle om denne repræsentant for Crawford, fik det hans fulde opmærksomhed. Hun kunne være en nøgle til det han havde gang i, hvis hun vidste bare lidt om det, hvis hun havde en connection til det.
Han kiggede på Echo med et skævt smil. Maybe I could take care of her? spurgte han, håbede på at hun ville give ham lov til at få fat i hende, uden at stille for mange spørgsmål til det.
Han kiggede ned på hende, da hun lagde sit hoved på hans skulder, et blidt smil bredte sig på hans læber. Der gik en varm følelse igennem ham, som gjorde at det eneste han tænkte på, var bare ham og hende. Han glemte alt andet, da intet var vigtigere end hende for ham.
Hans blik ændrede sig lidt, da hun tog sit hoved væk fra hans skulder og hendes toneleje blev noget så drillende. Samtidig startede der en flamme inden i ham og varmede hans krop, især da hun tog sin cardigan af. Han bed sig i læben og man kunne vist sikkert sige at han tjekkede hende ud. It has gotten hot, since you walked through that door sagde han og blinkede med det ene øje. Han kinder blev varme og hans vejrtrækning hurtigere, da hun lænede sig ind til ham. Han havde dælme også savnet hende, savnet at have hende hos sig, han kunne godt bare bruge flere dage sammen med hende, uden forstyrrelser, men det var sjælendt det kunne lade sig gøre.
Let's take a day off tomorrow, just us two, nothing else hviskede han blidt i hendes øre, efterfulgt af et nap i hendes øreflip.
Et smil kom frem, da hendes læber rørte hans og de kyssede. Det var fantastisk, det føltes lige så godt, som alle de andre gange de havde kysset.
Som hendes hænder lagde sig på ham, lagde han samtidig sine arme om hendes liv og træk hende ind til sig, så de kom endnu tættere. At sidde sammen med hende var noget han ikke blev træt af. Bare at nyde hendes tilstedeværelse, hendes krop mod hans, lige meget om det var med eller uden tøj.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: Sv: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeTirs Feb 28, 2017 6:24 pm

Echo vidste at hun skulle vise ham, at hun stolede på ham med sådanne opgaver. Hun kunne ikke bare lade ham komme til skade på grund af hende, men på samme tid var han ikke hendes ansvar. Lige meget hvor bange hun var for at miste ham, så var det lettere at miste ham ved at fryse ham ude at sine omgivelser. Maybe I could take care of her? Spørgsmålet gjorde svaret satte sig fast i halsen på hende. Skulle hun give efter, bare denne gang.
"Yeah. I guess you can do that. They wouldn't expect you to break in." Svarede hun en smule nervøst. Ærligtalt var hun nervøs over at give ham den mulighed. Hun havde fået et glims af Dylan. Hun vidste hun var god til at kæmpe. "She is a fighter.. just to warn you.. you will need your best acting skills." Tilføjede hun med et skævt smil. Dylan kendte trods alt ikke nogle Takumaras som hun kendte Crawfords. Hvis Argos kunne overbevise Dylan om, at han ønskede at hjælpe hende med noget, havde han vundet.
"Not that I wouldn't say your charm can get her under the spell.. because it might just be enough." Pointerede hun en anelse drillende, ikke fordi at Echo ønskede, at han skulle dele sin charme med andre end hende.

It has gotten hot, since you walked through that door. Echos smil var lettere forførende, og hjertet løb om kamp med hende bevidsthed. Generelt ham. Måden han var på, alt ved ham - gjorde hende varm om hjertet.  Det var tidspunkter som dette, hvor hun reflekterede over tingene - ikke meget, men hun nåede at komme til den konklusion, at tingene ville blive bedre, hvis hun gav op på sin oprørs ide. Den var alligevel kørt af sporet og hun var ved at indse at hun ikke kunne ændre Lunas mening. I hvert fald ikke uden påvirkning fra sin evne.
Let's take a day off tomorrow, just us two, nothing else . Det var et fristende tilbud, den hviskende stemme var allerede mere end rigeligt for at overtale hende.  
"Well, that is an amazing offer. So tempting. Let me think.. yes."  Smilet sneg sig større op på læberne. Sødmen fra læberne. Lidenskaben mellem dem, der fyldte rummet. Man kunne ikke være i tvivl om at den fandtes.  Armene omkring hendes liv, blot at være tæt med Argos. Hun ville smide alt andet væk bare for at være sammen med ham.  Som han trak hende tættere på sig, løftede hun sig op for at sidde på hans skød. Hendes rolle i hele systemet skiftede helt over i en anden karakter, men ikke en karakter som var ukendt for Argos.  Echo ville ikke have sine læber væk fra hans, og hendes kys var så passioneret som de kunne være. Der var ikke et sekund hun ønskede at lade dem forlade hans. De korte luftpauser føltes som års adskillelse, og som magneter trak de sig imod Argos læber igen. Det var som om at de ikke kunne leve uden at Echos læber ikke kunne leve videre, uden at vide de havde været nok imod hans - som om det var vandet hun skulle bruge for at overleve. Hun lod dog til sidst pirre sine lyster ved at holde sig lidt fra ham, ikke meget dog. Panden imod hans, imens hun åndede let ud. Det krævede meget før folk fik det fra Echo, som Argos fik. Og hun mente ikke det på den måde i form af kys og sammenspillet mellem dem. Men tilliden. Den tillid hun havde til ham, nok til ikke at rodde igennem hans tanker selvom det var dem, hun allerlettest ville kunne komme ind i. Hun havde blot den respekt for ham, og ønskede ikke at han nogensinde ville holde noget hemmeligt for hende.

De blå øjne åbnede sig og så imod hans. Det ville være fantastisk hvis deres liv var så simpelt, at de blot kunne sidde i sådanne øjeblikke hele tiden. At føle tiden gå i stå omkring dem. Bare forsvinde ind i det hele, uden at se sig tilbage.
"Promise me, that you'll never leave me.." Fik hun sagt en anelse mere skrøbeligt end hun ønskede, og måske var det heller ikke ligefrem fordi, at det var de ord hun ville have sagt. Men det var måske en frygt? Eller ikke måske, det var en frygt. Det var hendes største frygt, at miste Argos. Der var intet værre der kunne ske. Der var denne her sårbarhed over hendes blik, som hun kun turde vise ham.
Tilbage til toppen Go down
Argos

Argos


Antal indlæg : 4
Reputation : 0
Bosted : Han bor hos Echo, som tog ham ind, efter han havde levet på gaden i lang tid.

I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: Sv: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitimeMan Mar 20, 2017 8:49 pm

Han smilede da hun endelig gav sig, og faktisk lod ham gøre noget af arbejdet. Han ville også byde ind med noget, til det hun havde gang i. Han kunne selv ikke lide Crawfords, så han ville gerne hjælpe Echo.
Great, maybe we can lure Aaron out, when we have his people sagde han og kiggede på Echo.
Han grinte lidt af det hun sagde. Han skulle nok vinde denne repræsentant over, han var god til at lyve for folk, og få dem til at faktisk tro på det. Udover det var han ikke dårlig til at slå fra sig heller, han havde trænet sig selv.
I can take her sagde han selvsikkert og smilede til Echo.

Han så på hende med hovedet en anelse på skrå, som han kunne se hvordan hun tænkte over hans tilbud, til at tage en dag eller to, væk fra det hele.
Han blev meget glad da hun faktisk accepteret det, han havde troet at hun ville arbejde mere omkring Takumara/Crawford sagen, men endelig ville han få hende alene, efter noget tid. Uden nogen forstyrrede, eller noget forstyrrede, bare de to alene det elskede han og han glædede sig allerede .
Just us two, for two days, without anyone or anything to disturb us sagde han smilende og kyssede hende blidt.
Som hun satte sig op hos ham, på hans skød, holdt han hende ekstra tæt. Han elskede den varme hun udsendte i hans krop, bare ved at være tæt på ham. Selvom det havde været den koldeste vinter, ville han være helt sikker på, at den varme hun besad, ville give ham den varme som han havde behov for.
Han placerede sin ene arm rundt om livet af hende, mens den hans anden hånd var placeret bag hendes hoved, mens han nussede hende i håret, imens de kyssede. Hendes læber var fantastiske, især mod hans. Han var ikke et sekundt i tvivl om, at det var de læber som han ville tilbringe sit liv med.
Han kunne blive ved med at kysse hende, til evige tider. Især efter en dag, hvor de ikke havde set meget til hinanden. Så var han nærmest ikke til at adskille fra hende.
Han smilede skævt, da deres pander rørte hinanden og de fik luft, efter de havde kysset så meget.
Han kiggede bare på hende med et kærligt dog også meget flirtende blik. I miss you too much, when you are not home sagde han kyssede blidt hendes næse.
Han så lidt undrende på hende, af det hun havde sagt, men kunne ikke lade være med at smile af den skrøblighed der var over, det hun havde sagt.
I promise you, that I will never ever leave you, you are my everything hviskede han blidt og holdt hende ind til sig, så han havde begge sine arme omkring hendes liv.
Han kunne aldrig nogensinde finde på at gå fra hende, hun betød så meget for ham. Han betød alt for meget for hende, han ville ikke vide hvad han skulle gøre af sig selv, hvis han en dag fandt sig selv uden hende. Det ville være et mareridt.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Empty
IndlægEmne: Sv: I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos   I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
I am the nightsky, you are the stars that fill my soul - Argos
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Fairlake District-
Gå til: