Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
I can explain - Bell Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
I can explain - Bell Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
I can explain - Bell Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
I can explain - Bell Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
I can explain - Bell Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
I can explain - Bell Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
I can explain - Bell Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
I can explain - Bell Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
I can explain - Bell Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 I can explain - Bell

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
I can explain - Bell Empty
IndlægEmne: I can explain - Bell   I can explain - Bell Icon_minitimeTors Feb 02, 2017 12:49 pm

Påklædning - bare med blod overalt på tøjet

@Bellamy my dear <3


Aaron havde endnu engang fundet nogen af den gruppe, som havde været efter ham og hans familie. Han havde fået informationerne af Dellie som altid, da hun glædeligt ville være med til, at skaffe sig af med de folk, som troede deres fælles venner. De havde ikke givet meget mere information end dem han tidligere havde dræbt. Borgerne var dog ved at ligge mærke til mordene nu, at de begyndte at få mistanke om at Aaron havde sendt nogle mænd ud efter dem. Men det var nu anderledes, for det var Aaron selv, som var begyndt at skaffe dem af vejen. Aaron var blevet en meget aggressiv person hen af de få uger der var gået. Det hele var på grund af at disse mænd, som han gik rundt og dræbte, havde lavet splid mellem ham og dem han elskede. Han blev både uvenner med Bell og Malia, det kunne simpelthen ikke være rigtigt. Han havde talt med Dellie om det, hvor han havde advaret hende om, at han ikke ville stoppe for noget, for at få disse mennesker af vejen.
Han lignede ikke sig selv, han var ikke sig selv længere. Han var på en slags standby mens disse mennesker stadig var til stede.
Men nu skulle han jo også giftes, med denne Crawford pige, Alycia. Han havde dog selv valgt det, med hjælp fra sin mor. For at rede ikke blot hans rygte, men også sine venner, for hvis han fjernede al tvivl omkring sig, ville de lade hans venner være. Var det noget han vidste? Nej, men det var noget han håbede på.
Han tørrede sin kniv af i sit allerede blodige tøj, på vej hjem fra skoven, så han kunne tage et bad og komme af med alt blodet, inden nogen fattede mistanke.
Han var træt, han havde brug for at hvile sig. Efter dagens event, havde han ikke meget energi tilbage.
Han ville få sine mænd til at ryde op efter sig, han stolede på at de ikke ville sige noget til nogen, at de var loyale mod ham.
Mens han gik omkring i skoven, tog han sig tid til at sætte pris på den natur der var omkring ham. Han indånede den friske duft af blomster, jordbund og mærkeligt nok, den duft træer gav fra sig. Han var en crawford after all.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

I can explain - Bell Empty
IndlægEmne: Sv: I can explain - Bell   I can explain - Bell Icon_minitimeLør Feb 04, 2017 8:38 pm

Påklædning Shorts, sorte sko og en løs tanktop.

Der var efterhånden gået lang tid, og mellem at sørge for Dylan og at vise Ronnie et bedre liv, havde han ikke meget tid for sig selv. Løbeturene var efterhånden det bedste i hans liv, med undtagelse af Ronnie. På trods af han kun var 26 år gammel, så knyttede han hurtigt et forhold til denne unge pige, og det samme med Dylan. De var som en lille familie, ham, Ronnie og Dylan legede nærmest mor, far og barn sammen. Det var takket være de to, at han rent faktisk kunne holde en hverdag sammen. Han nød de stille aftener, hvor han kunne berolige Ronnie. Om han så skulle have hende sovende ved sin side, gjorde ham intet, bare hun var okay.
Denne eftermiddag, bestod af at løbe. Ronnie var der hjemme, og hun var sikker. Så nu kunne han virkelig tage sig af sig selv, hvilket betød han i øjeblikket var ude og løbe i skoven. Det at løbe, eller træne havde altid været en måde for ham, at slappe af. Der var blot noget beroligende ved det, han kunne koble af og bare være sig selv. Han behøvede ikke at bekymre sig om, at vedligeholde en facade oppe. Derudover fjernede det hans tanker omkring Aaron, og alt det var der var sket mellem dem. Han elskede den mand, men kunne ikke holde alle hemmelighederne ud, plus Aaron klarede sig selv fint, siden han nu skulle giftes. Han vidste efterhånden ikke hvad han skulle mene om det hele, det gjorde stadigvæk ondt at tænke på ham, men Aaron havde også sit eget liv at tænke på.
Han var fanget i sin egne tanker, og bemærkede efterhånden ikke var han løb hen, hvilket betød at da han stoppede op, var det nogle meter væk fra Aaron. Dette opdagede han selvfølgelig ikke i starten, det var først da han havde fået vejret, og var på vej af sted igen, at han opdagede den blodige Aaron. Han rynkede brynet, og lagde hovedet på skrå, alt i mens han betragtede ham "What happend? Why are you all bloody?" spurgte han, samtidig med han trådte frem imod ham. Selvom det selvfølgelig gjorde ondt, at se på ham og generelt bare være tæt på ham, så til side satte han disse følelser "Are yoy okay? Is that your blood?" selvom de ikke havde set hinanden i lang tid, så havde hans følelser ikke ændret sig. Han elskede trods alt stadigvæk Aaron og at se ham dækket i blod, gjorde ham bekymret. For hvem havde gjort ham ondt?
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I can explain - Bell Empty
IndlægEmne: Sv: I can explain - Bell   I can explain - Bell Icon_minitimeTirs Feb 07, 2017 5:54 pm

En stemme fik ham til at stoppe helt op, den fik hans hjerte til at springe et par slag over, den fik en klump til at sætte sig fast i halsen, den gjorde ham både dårlig tilpas, men også mere lykkelig end han nogensinde havde været. Den gjorde hans øjne våde, bare ved tanken om hvordan de engang var.
Han kiggede op og mødte øjne, som tilhørte den person som han elskede aller mest. Den person han ville gøre alt for. Bellamy. Han vidste ikke hvad han skulle sige, da han så ham stå der, lige foran ham. Hvad ville han, bare at han stod der, gjorde at Aaron led. Ikke at Bell vidste det , han havde sikkert hørt alt om det bryllup, og havde tænkt at Aaron var kommet videre, men det var han langt fra. Alycia var ikke engang en som bare fik hans tanker et andet sted, hun var blot en udstilling, hun var intet for ham, det havde han fortalt hende, men der var ingen andre som vidste det, det skulle holdes hemmeligt, det skulle gøre hans image bedre, så dem som var igang med at dræbe, ville lade hans venner være.
Han åbnede sin mund, men der kom intet ud, han kunne ikke sige noget, hans mund var tør og han stirrede bare på Bellamy foran sig, lige indtil hans øjne fik en anden gnist, end fuldstændig pinsel. De fik en gnist af vrede af hans ord, efter så mange uger, så talte han faktisk til ham.
It's kinda ironic, you asking me if im okay, after weeks of hell svarede han igen med had i stemmen.
Han rystrede dog på hovedet, da han havde spurgt til om det var hans blod. Det var det bestemt ikke, ingen af dem havde fået et slag ind. No, it's not my blood, it's someone elses sagde han og kiggede ned i jorden. Han kunne ikke kigge på Bellamy, ikke hvis det skulle ende med at han løb hen og kyssede ham, gik hen og omfavnede ham, et eller andet for at komme tæt på ham, men de havde aftalt at det var slut mellem dem. Bell kunne ikke det leve hemmeligt, Aaron kunne halvt godt forstå ham, det var hårdt, men var det ikke det man gjorde for dem man elskede, hvis man skulle beskytte både sig selv og den anden.
Han vidste ikke hvad han skulle tro, men om ikke andet, så elskede han Bell, mere end noget andet, han kunne dog ikke sige det, han kunne ikke få ordene til at komme frem, ikke efter at det var gået fra hinanden.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

I can explain - Bell Empty
IndlægEmne: Sv: I can explain - Bell   I can explain - Bell Icon_minitimeOns Feb 15, 2017 9:26 pm

Selv efter alt hvad der var sket, efter deres skænderi og efter deres brud, havde han stadigvæk lysten til at holde om ham. Lysten til at kysse ham, føler hans hud under hans hånd, det hele kom tomlende tilbage. Det kløede i hans fingre, for igen at komme tæt på. Han havde næsten lyst til at sige: fuck det hele, også igen være hos den mand han elskede. Dog vidste han ikke om han kunne klarer det, han havde til side sat så meget, blot for at være sammen med Aaron. Ikke ment som Aaron var den onde, han vidste trods alt hvad han gik ind til, dog gjorde det også ondt på ham, specielt med den viden Aaron nu var forlovet med en anden.
Han blev bragt tilbage til virkeligheden, ved lyden af Aarons stemme. Den hårdhed som var fundet, var helt ukendt og en han ikke havde hørt meget af, og dog forstod han også hvor det kom fra. Et suk passerede hans læber, som han så væk, og dog gik der ikke lang tid før han mødte hans elskedes øjne "I'm asking you, because you're covered in blood. But you're right" brudet havde gjort ham så ondt, at det faktisk først var for nyligt, han var begyndt at få det bare en smule bedre "It's my fault, I'm sorry I fucked things op. I'm sorry I asked, I shouldn't have" han var usikker omkring sig selv, hvad han skulle sige og hvad han skulle gøre "I know it probably doesn't help, but I still do love you, nothing will change that" han bed sig i læben, og trådte et skridt tilbage, samtidig med han knyttede sine hænder.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I can explain - Bell Empty
IndlægEmne: Sv: I can explain - Bell   I can explain - Bell Icon_minitimeOns Feb 15, 2017 10:08 pm

Et suk forlod Aarons læber, at se på Bell gjorde virkelig ikke noget godt for ham. Han fik bare en større og større lyst til at springe på ham, det var som om de gennemlevede deres liv, før de accepteret deres kærlighed til hinanden, den smerte de gik igennem, hver dag, ved at kigge på hinanden og vide at de aldrig nogensinde, ville kunne komme til at røre hinanden. Det var det samme, bare værre. Man skulle tro at efter så mange år, at de var blevet klogere, men det var de åbenbart ikke, fordi de havde bragt sig i den selv samme situation. Det helt samme helvede.
Han prøvede at tage sig sammen, men trods hans hårde facade, kunne han ikke lade være med at komme med en rystende vejrtrækning, som når man græd.
Han vidste ikke hvad han skulle sige, han kunne slet ikke sige noget. Det var som om ordene havde sat sig fast i hans hals. De kunne ikke komme op. Han kunne ikke kigge på Bell, selvom Bell kiggede på ham, det var alt... for fristende, bare at lade sine følelser gå og give frit løb.
Han bed sig hårdt i læben, da Bell sagde at han stadig elskede Aaron. Det var ikke just noget der hjalp på deres situation.
Det fik dog Aaron til at kigge op på ham, med tåre i øjne. Hans ansigstudtryk var et mix af vrede og sorg. Endelig fik han åbnet munden og fik faktisk sagt noget til Bell. You are right, it doesn't make anything better. Because the last couple of weeks, I have been through hell! I loved you more than anything, I would sacrafice anything for you, I still would, but if you can't live in secret, I don't know if this would ever work out! sagde han, hans stemme knækkede til sidst og han begyndte at hulke. Han vidste ikke hvor han skulle gøre af sig selv længere. Han kunne ikke kramme sig ind til Bellamy, han kunne ikke bare løbe væk heller, for han ville gerne have svar fra Bell... Så han vidste virkelig ikke hvad han skulle, andet end at fortælle Bellamy hvordan han havde det, med denne sindssyge situation de var havnet i.
Tilbage til toppen Go down
Bellamy

Bellamy


Antal indlæg : 24
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

I can explain - Bell Empty
IndlægEmne: Sv: I can explain - Bell   I can explain - Bell Icon_minitimeLør Mar 04, 2017 3:31 pm

Han havde aldrig været god til følelser, så det han sagde havde været hans eget forsøg, på rent faktisk at berøre ting som var svære for ham. Han havde altid været en logisk mand, en som kørte mere på logikken end følelserne, men for Aaron havde han virkelig forsøgt, at berøre sine følelser. Dog fik Aarons ord ham til at rynke brynet, de følelser som havde været fremvist forsvandt ligeså stille. Det startede i det små, udtrykke af sorg i hans øjne, og blev til sidst værre. Det var hans måde, at beskytte sig selv "You would have sacrafice anything? You didn't sacrafice anything! You wanted us to be a secret, so I let it happend, because I loved you more than anything. If I wanted to think of you, think of a present for you for something else like this, then we would have been caught. Every single day, every waking moment, I had to constantly stop myself from thinking of you, because in this world you don't know if anyones a mindreader."
Ved sin side stod et stort træ, hvis bark han lagde sin hnd imod "I had to be on high allert every single day, my own home might not even have been safe. One wrong thought, one wrong emotion, and it would have put you in danger. I litterly did everything for you" han knyttede sine næver "If you wanted something, then I gave it to you. You wanted my heart, so I gave it to you, you wanted us to be a secret, so I gave it to you. I wnever spoke of us to anyone, I never thought of us or you in a romantic way, because it would have put you n harms way. I would have died for you, and still would. If someone were to put a gun to my face, saying if he pulled the trigger, it would save your life, I would let him. So maybe you think you wanted to sacrafice anything, but you wouldn't do the one thing that would have saved us. Wanting to sacrafice anything in the future, doesn't save what should have happend in the past. So no you didn't sacrafice anything, because had you then we were never to be in hiding, but you had to and I lived with it, because I love you!"
Som kunne han ikke klarer det mere, hamrede han sin hånd mod det hårde bark, hvor det begyndte at bløde fra hans knoer "You speak of being put through hell, as if I hadn't been put through anything. Loving you was both my bless and curse, because I can live without you and I can't have you truly. It hurts every single day that, even though I scream, and I fight, it wouldn't matter, because it still hurts. Even now knowing you still wouldn't come out for me, though I would for you in a heartbeat, I can't stop loving you" han betragtede kort sine knoer, men valgte dog at ignorere smerten, for det gjorde det hele nemmere, han følte mindre denne vej igennem "I would do anything, but you just wouldn't do the same for me" han knyttede igen sine næver, ignorerede den bidende smerte, som nærmest stak ind i huden. Gennem det hele, havde han snakket med en hårdt stemme, dog havde han aldrig hævet den, så med andre ord hvar den forblevet i samme toneleje.

//omg the pain!! Sad
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
I can explain - Bell Empty
IndlægEmne: Sv: I can explain - Bell   I can explain - Bell Icon_minitimeTors Mar 16, 2017 9:27 pm

Aaron lod Bell tale så meget han ville, hvis han skulle være ærlig havde han ikke meget at sige, så han kunne ikke rigtig gøre andet. Men for hvert ord Bell kom med, døde han langsomt inden i. Det var som en kniv der blev stukket utallige gange ind i hans hjerte, som blev knust om og om igen. Han troede at han var ved at miste sine følelser, efter at havde dræbt så mange, han troede at han var ved at blive kold, men Bells ord sagde ham imod, med sådan en kraft, at der begyndte at trille tåre ned af hans kinder.
Han vidste ikke hvad han skulle sige til sit forsvar. Bell syntes ikke han havde ofret nok, han havde ikke givet nok. Men han vidste ikke hvad han mere skulle give. Skulle han gå af som leder? Skulle han stå frem med Bell som sin kæreste, derefter for at miste sit job.
Det gjorde ondt at høre Bell sige at Aaron ikke elskede ham nok, til at gøre det der skulle til, for at de kunne være sammen. Det gjorde så ufatteligt ondt, at han følte han kunne dø af den smerte.
Den gang de kom ud til hinanden og blev kærester, var noget af det meste fantastiske, fordi han vidste at han ikke længere skulle være foruden Bell.. Men det skulle vise sig at Bell alligevel blev taget fra ham, og han var selv skyld i det. Han var ikke den perfekte kæreste for Bell, han kunne ikke gøre hvad der skulle til for at de forblev sammen, han kunne ikke gøre Bell glad eller tilfreds.
Han sænkede sit hoved, så han ikke så Bell i øjne længere, da han ikke havde lyst til at se, hvor ondt det gjorde Bell også. Da Bell blev færdig med at tale, kunne Aaron ikke holde et lille snøft tilbage.
Han bakkede langsomt væk fra Bell, da han ikke havde lyst til at være i hans nervær længere.
Han havde allermest lyst til at komme af med sit blodige tøj, tag et bad, græde og så bare sove, men samtidig vidste han godt at han ikke kunne det, for han havde massere af arbejde han skulle lave, før han kunne sove.
Han kiggede op på Bell, med øjne fyldt med tåre. I'm so sorry that you feel that way, I'm sorry that I couldn't be the boyfriend you wanted... But I do love you, more than anything in this world Bell... fik han frem uden at hans stemme knækkede. Efter han sagde det, vendte han sig om, for at gå, da han ikke længere så nogen grund til at være hos Bell, da han alligevel ikke ville være sammen med Aaron.

//I'm crying... Sad //
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

I can explain - Bell Empty
IndlægEmne: Sv: I can explain - Bell   I can explain - Bell Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
I can explain - Bell
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: The Lily Forest-
Gå til: