Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
Gæst
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Empty
IndlægEmne: so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon )   so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeTirs Jan 10, 2017 10:33 pm

omgivelser: Groundstone District, midt i den trevle periode, hvorpå da sker de sædvanlige ting, af tyverier, og ballade, men intet voldsomt, folk passer deres egne ting, tiggere da tiggede, kriminelle da gik maskeredet rundt, og syge da søgte en barmhjertig sjæl, dog så var de sku nok kommet til det forkerte sted, men en hel normal dag i Groundstone District.

tidspunkt: hen af aften, omkring 18 tiden.

vejr: let blæst, lettere køligt, og vådt, småt regn.

Loki havde haft en stille og rolig dag, han havde trænet, for og spise morgenmad, løbet en tur, han havde ikke lavet noget vildt spændende, men var blevet tilbudt et job, for og fragte noget fra The Underground til Groundstone District, for og tage sine støvler på, brunt billigt læder, kraftige uld bukser i grå, en kort ærmet trøje inde under en kraftig grå uld trøje med lange ærmer, sin økse i bæltet ,og sin jagt dolk i støvlen, for og trække et tørklæde for ansigtet og en hue på hovedet, for at bevæge sig afsted fra The Underground, og op imod Groundstone, imens han nynnedet for sig selv, undgik folk, og bare passedet sig selv, han betalte for og komme ind i Redhawk City, forude vise falsk ID, hvilket de ikke tog sig af, og han undgik fortsat folk, og de undgik ham, da han alligevel var typen da lignede ballade, på han's gågang, da var aggresiv og provokerende, dog undgik folk ham stadig, selv om han skævede sig skeptisk omkring, med pakken under armen, bundet ind i stof, og han vidste det var ulovlige vare, men var ikke blevet tjekket, da det falske ID, var blevet leveret af ham han leveredet det for, og vagterne lod dog til og kende ID'et, dog intet sagt, så han var fortsat ind i stedet, med raske hurtige skridt, imens han tilsidst endte ved et lager, bevogtet af maskeredet kriminelle, som lignede nogle hårde bisser, selv om Loki ikke lod sig skræmme, medmindre de kastede ild efter ham, eller kastedet ham i havet, eller hvis de så havde en kat, men da de intet gjorde, da han viste sit ID, udover og lukke den spærredet port op, så han ku gå ind, for og lægge pakken hvor han blev bedt om det, for og få sine mønter, og blive peget ud, gik han ud, for at kigge op, da det små regnedet, selv om han ikke tog sig synderligt af det, gik han roligt afsted, ud i det blå.

Loki fortsatte roligt ned af en side gade, tæt på lageret, for at gå ind på en lille snusket kro, da var delvis fyldt, men han satte sig simpelt i baren, for og bestille et måltid varmt mad, et krus kaffe, og så bare sætte sig til og slappe af, trække masken ned, og spise sit kylling, med sovs, brocoli, gulerødder og kartofler, imens han tog en tår af den varme kaffe, så han endte med og sukke tilfreds, og kigge omkring på kroen's gæster, men lod så vær, for og spise videre, drikke mere kaffe, og faktisk bare ignorerede folk omkring sig, medmindre de kom for tæt på, hvilket to andre faktisk gjorde, nogle da ku ligne soldater, han var ikke helt sikker, men de snakkede om at en særlig person ville møde ham, muligvis give ham et job, hvorpå Loki kiggede skeptisk på dem, for og spise færdig, på en pæn måde, dog hurtigt, og drikke sin kaffe i nogle hurtige slurke, lægge drikkepenge til kromutter, og rejse sig op i sine 188 cm, og følge med de ukendte folk, ud i det lette regn vejr, og følge med dem imod porten, på vej ud fra murene, og han fulgte med roligt, mest fordi han var nysgerrig, og ikke bange for dem, selv om han roligt holdt fast på sin økse, så han hurtigt kunne trække den velballancerede stridsøkse, for og følge med ud et stykke væk fra muren, ind til han stødte på nogle heste, flere folk, intet af betydning, telte, et lejer sted med sin del af folk, så det var nok en rimelig hardcore dude, fordi folkene lignede ikke søndags børn, selv om Loki roligt kiggede sig omkring, for og blive ført over til et stort telt, hvor han blev bedt om og vente, for en af soldaterne gik ind, og melde Loki's ankomst, hvor på Loki roligt ventede, og holdt øje med lejren, som lå strategisk godt for muren, men tæt nok på til de ku komme hurtigt der til, og fra, men kom nu an på hvilken person man var så.

// beklager det ikke for kreative svar, men du kan selv beskrive din lejer, folk, osv, så emner jeg på det af bedste evne, og så er vi igang Very Happy
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Empty
IndlægEmne: Sv: so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon )   so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeTirs Jan 10, 2017 11:38 pm

OUTFIT

Hvad den ærede gæst havde set som en lejr, var intet mindre end et kort stop. Redhawk City og dets omkransende territorium var alt for godt bevogtede til at rejse i større grupper. Hvis Solomon havde bragt alle sine mænd og ledsagere med sig, ville de være blevet opdaget før de kunne finde sig et sted at slå lejr. Der var kun fire heste, hvilket tyede på at der kun var to andre, udover de to der havde hentet Loki. Og der var kun et enkelt telt. Men dog et ganske stort telt af slagsen. De havde kurs mod De Hviskende Træers Dal mod nord. Men inden da, havde Solomon besluttet sig for at tage sig et nærmere 'kig' på et potentielt nyt medlem. En mand der var blevet anbefalet ham af adskillige andre, og ved hjælp af høj ros og endnu højere fortællinger.

To af Solomons ledsagere var blevet sendt ind i Redhawk City for at finde denne mand, og bringe ham til Solomon. En opgave der heldigvis ikke tog særligt lang tid; for inden længe kunne fodtrin høres udenfor teltet, hvorefter en af hans ledsagere trådte ind i teltet. Ej heller fik Loki lov til at stå og vente udenfor alt for længe, inden teltets forhæng blev trykket til side, og 3 mænd trådte ud. Den ene var den mand der tidligere var gået derind for at melde deres ankomst... den anden en yngre herre, og den tredje; Solomon.
Solomon stoppede op nogle få meter fra Loki. Som han spændte i sin kæbe, og rynkede sin næseryg; duftede han til den fugtige luft i aftenregnen. Manden foran ham lugtede af sved og testosteron, samt et solidt måltid han havde fået for nyligt. Og luften føltes ganske lun i hans nærvær. Et par øjeblikek efter vente Solomon sit ansigt en smule imod den yngre herre ved sin side.
"Describe the man to me.."
Den ældre herre ved siden af Solomon vendte et varigt og skarpt blik imod Loki. Undersøgte og studerede ham med sine øjne.
"A large man. Has the look of an experienced warrior, and the eyes of a killer. Carries a battleaxe in his hand, and a knife in his boot... And I sense scars and tattoo's beneath his ragged clothes."
Solomon nikkede en enkelt gang og to til den korte og præcise beskrivelse han fik af Loki. Selvom man var blind, var det vigtigt at vide lidt om hvordan folk bar dem selv, og hvordan de så ud. Solomon vendte derefter ansigtet og de blinde øjne mod sin gæst. Hæved hagen en smule, og tog en dyb indånding.
"I am Solomon van der Eretain" ... "And you must be the warrior known as Loki?"
Solomon var... rolig, denne aften. Knapt så aggressiv som han ellers sædvanligvis var. Men det betød bestemt ikke at han havde tænkt sig at stå i regnen og tale om vejret eller alt muligt andet ligegyldigt. Han var bestemt ikke en mand for alverdens fnidder og small-talk. Og manden han havde fået beskrevet, virkede heller ikke som en sådan type.
"I have worthy enemies in need of killing. And my men tell me, that you are one of the finest killers they've ever seen." ... "Are they mistaken, or have I come to the right place?"
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Empty
IndlægEmne: Sv: so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon )   so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeOns Jan 11, 2017 2:26 pm

Loki kiggede roligt på lejren, for ham var det en lejer, og han kiggede sig nysgerrig omkring, mest fordi han ikke havde et telt, så det blev virkelig stirret på, som en nysgerrig ulv, end en nysgerrig mand, da nogle ville mene han var akavet, dog var han stille og rolig, virkede ikke bange, hvilket han ikke var, medmindre de kastede fakler efter ham, eller hvad sådan folk ku finde på, han var nu også bare en sær snegl, så men tanken om arbejde fik ham til og følge med alligevel.

Loki havde intet imod og vente, han ku sidde stille i timevis, og vente på en gruppe bestemte folk sku dukke op, for og springe på dem, som et sultent dyr, efter den sidste luns kød i en flok, for og blive trukket ud af tankerne, da 3 mænd kom ud, en gut, den yngre soldat, og en eller anden, da fik en klokke til og ringe i Loki's hjerne, som om han burde vide hvem denne var, og det gjorde han, imens han stod og stirredet på manden, som en totalt idiot, var der ingen tvivl om, at de grå tomme øjne, også vurderedet en farlig modstander, og gengav respekt for denne modstander, ved manden's ord, skævede han til en ældre gut, han sagde ingenting, selv om beskrivelsen var god nok, han studereder selv den fint klædte mand, sådan tøj havde Loki ikke råd til, men ingen havde talt til ham alligevel så han sagde intet, var stille som en varsom ulv, selv han's vejrtrækning var på det laveste, men da manden sagde han var Solomon Van Der Eretain, ringede der en klokke, men han endte med og sige roligt, med sin bruske hæse, dog stille og rolige stemme, da mere ku minde om et dyr.
''yes, Master Eretain, and yes, i am Loki, and i know who you are, Master Eretain''
Loki sagde Mester, fordi han simpelt respekteredet Solomon's rang som krigsherre, og det var han nok ikke blevet ved og sidde og rive i banditten imens hans folk gik i kamp for ham, så det var simpelt en krigers respekt, for en stærkere kriger, intet spytslikkeri, simpelt, ligetil, selv om Loki virkede på vagt, var det også tydeligt han var nysgerrig, ellers var han sku nok løbet hurtigere end fanden fik sko på, han lyttede til Master Eretain, for og se lidt tænkende ud, før han svarede ganske roligt med sin bruske hæse stemme.
''who do you need me to kill? and well.. finest killer is a lot to said, but ye, im a pretty good killer, a trained Ulfhednir''
han trak på skulderende ved ordet Ulfhednir, så de kraftige muskler bevægede sig i han's krop, han lagde hovedet på skrå, for og sige stille og roligt.
''point me in direction on who to kill, tell me how they look, and let me loose, to hunt, then you can choose if you're men are mistaken, or you have come to the right place''
mere sagde han ikke, simpelt fordi da var ikke mere og sige, hvis Mester Eretain ville have en beskrivelse på han's færdigheder, så måtte han pege ham i en retning, og slippe ham fri, som man slap en kamp hund fri mod sine modstandere, selv om han's øjne kort lyste op, ved tanken om snart og sku udgyde blod, hvis han da fik lov, og han ville blive skuffet hvis han ikke fik lov til det, dog stod han allerede parat, let foroverbøjedet, som en da sled i usynlige lænker, for og få lov til og jagte bytte, selv om han's krops holdning, vidnede om mange år's hård disciplin og træning, da han var i balance med sig selv, hånden på øksen, klar til og storm løbe efter Solomon's fjender, for og lade regnen skylle deres blod væk, og deres stemmer forevigt være stille.
Tilbage til toppen Go down
Gæst
Gæst
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Empty
IndlægEmne: Sv: so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon )   so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitimeOns Jan 11, 2017 3:48 pm

I det samme da Loki begyndte at tale, stod Solomon stille og lyttede. Hans blinde øjne vaklede fra side til side, som han opfangede ordene og tonerne deri. Alt sammen imens han af og til var nødsaget til at spænde i sin kæbe; utilfreds ved at skulle stå og høre på en krigers beretninger. Det var nok ingen hemmelighed at Solomons interesse udelukkende lå ved Loki's krigeriske og morderiske egenskaber, frem for hans personlige historie eller beretninger. En dag for sådanne ting ville måske komme... men det var ikke denne dag; og det ville højest sandsynligt ligge meget længere ude i fremtiden. For det var nok ingen hemmelighed, at Solomon var en 'travl' mand... Hvilket også blev tydeligt ved ordene der snart forlod hans mund. "I did not come here to mince words or waste my time.." Ord ytret i en direkte tone, hvorefter han i det samme vendte de blinde øjne mod Loki. "If you know who I am, then I assume you also know what it is I do.." Der var intet ønske om at skulle forklare sig selv til Loki. De to var endnu fremmede, og rygterne om Solomon van der Eretain var allerede nået langt. Så hvis Loki allerede vidste hvad Solomons planer for fremtiden var; var der bestemt ingen grund til at forklare sig selv yderligere, eller skære det ud i pap.

"You will do as I say, when I say it." ... "You will follow my commands, and without question." Ingen tid blev spildt, og Solomon var derved hurtig til at forklare hvordan landet lå. Solomon var ingen simpel frihedskæmper eller rebel. Han var en selvudnævnt krigsherre, med mænd bag sig, og et blodigt mål med enhver af sine handlinger. Derfor skulle der bestemt ingen tvivl være omkring hvem der havde magten, eller hvorledes landet lå. "Challenge me, or disobey me... and you will face the consequenses." ... "Is that understood?" Dette kunne meget vel blive et kort partnerskab hvis Solomon ænsede blot den mindste tvivl eller usandhed i Lokis ord og tone...
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Empty
IndlægEmne: Sv: so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon )   so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon ) Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
so.. you're on a vendetta? ye, let's go for it ( Solomon )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Lets get back!
» you want me help, for you're little vendetta? yea alright ( Dematah )
» We have a commen Goal, so lets put the past behind us for now.

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Groundstone District-
Gå til: