Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Will you tell me the truth? Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Will you tell me the truth? Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Will you tell me the truth? Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Will you tell me the truth? Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Will you tell me the truth? Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Will you tell me the truth? Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Will you tell me the truth? Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Will you tell me the truth? Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Will you tell me the truth? Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Will you tell me the truth?

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Will you tell me the truth? Empty
IndlægEmne: Will you tell me the truth?    Will you tell me the truth? Icon_minitimeLør Dec 17, 2016 11:20 pm

Sted: Dark Daphne Forest - Tronsalen.
Tid: Eftermiddag.
Omgivelser: Tronsalens naturlige omgivelser samt enkelte folk fra The Naailas slægten.
Vejr: Rimelig køligt, men med blændende solskind.
Påklædning: En grøn langærmet trøje, en sort nederdel, et par slidte sorte støvler og en temmelig ødelagt hvid jakke.
Årstid: Vinter.

@Imania

Splid. Det spredte sig. Man kunne mærke, at det ikke længere blot var morgenkulden som gav gåsehud, men også nyheden om, at uroligheder trak op igen. Det var selvfølgelig ekstra slemt, når det var imellem to af de højstående blandt slægterne - så meget vidste hun da. Og selvom hun ikke var indblandet med nogen fra de to slægter, så havde hun skyndt sig på farten. Hun havde altid sit lille simple hus i Thunderville, men hun ville bare væk. Derfor havde hun pakket en skuldertaske med lidt mad og ekstra tøj, hvorefter hun var draget afsted. Væk fra Redhawk, væk fra byerne. Så langt væk hun kunne komme faktisk. Hun havde ingen andre steder at tage hen, men alligevel fornemmede hun godt, at hendes krop ubevist forsøgte at finde ét bestemt sted hen.

The Naailas var en slægt, hvis navn ofte blev hevet frem i hendes tanker, når hun tænkte på stridighederne som havde og stadigvæk foregik. Hun havde læst en del om dem, men faktisk aldrig mødt én eneste. Hendes tanker gik på, hvordan de måtte have det ved tanken om, at de kunne blive draget ind i forfærdelighederne igen. Hun vidste, at hun selv ikke havde meget at skulle have sagt. På grund af hendes øjne. En ting hun ikke helt forstod, men som hun vidste, at de havde samme problemer med. Derfor søgte hun måske i virkeligheden lidt oplysning. Oplysninger om, hvorfor det hele var så pokkers kompliceret, fordi man ikke så den samme farve blik hos en anden, som i sit eget spejlbillede. Og hvem ellers at spørge, end dem som havde grublet længst?

Hun var startet tidligt. Ved daggry faktisk. Hun kunne aldrig sove, så snart hun fornemmede, at solen var oppe. Det var en vane ved, at hun havde sovet mere eller mindre udendørs i årevis. Solen betød, at det var tid. Tid til mad, tid til livet. Hun havde valgt en forvandling. En hest. Det var det mest effektive dyr hun kunne komme i tanke om, da hun både skulle bære taske og tøj ved siden af. Men vinden og benene havde heldigvis været med hende. Derfor var hun allerede nået skoven da solen var hælende. Hun regnede ikke med, at det ville være et problem, at hun ikke ankom på noget specielt tidspunkt. De ventede hende næppe, ligesom hun næppe ventede at blive modtaget på nogen speciel måde. Hun havde startet med lige så stille at bevæge sig i skovens udkant for at se, hvordan området egentlig så ud. Hun foretrak at studerer det ukendte først, frem for at kaste sig hovedkulds ind i det. Men da hun kunne mærke, at spændingen kriblede i hende, havde hun efter blot kort tid valgt at tage de første par skridt ind i skoven som menneske. Hun nåede dog blot at gå et par få hundrede meter før, at hun fandt sig selv omringet. Lilla øjne. De var alle vegne. Fra aldrig at have set ét eneste par i sit liv, så var de nu pludselig alle steder. I starten havde hun virket håbløst forvirret omkring alle folkene, men da deres anspændte attitude gik op for hende, var hun pludselig blevet nervøs og havde fortrudt sin idé. I et forsøg på at rende tilbage og ud fra skoven, havde et par vagter pågrebet hende. De tog hende og hendes ting med tilbage til det, som hun formodede var tronsalen. Hun panikkede i starten, men i forhold til, at de befandt sig i en skov forsøgte hun virkelig at beherske sig. Hun vidste, at lyn og træ miksede dårligt.

Så hun sad hun her. På knæ foran tronen i en mægtig sal, som hun aldrig havde set magen til. Hun vidste faktisk ikke helt, hvem det var, at de ventede på, men der blev hvisket hektisk bag hende, imens nogle andre stod og gennemrodede hendes ting. Hydra forsøgte blot hektisk at få styr på sit krøllede tøj og sit filtrede hår, imens hun kastede sit matte blik flakkende rundt i lokalet.
Tilbage til toppen Go down
Yalena

Yalena


Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Hun bor sammen med sin Niece

Will you tell me the truth? Empty
IndlægEmne: Sv: Will you tell me the truth?    Will you tell me the truth? Icon_minitimeTirs Dec 20, 2016 11:16 pm

Tronesalen Den ser således ud.
Påklædning Hun har denne kjole på. Den ser således ud bagfra Den går hende til under knæende, med en åbning op langs højre ben, fra hoften og ned af.

Tronesalen var ufattelig smuk, specielt taget i betragtning slægten Naaila, var kendt som et folk af giftige evner. Dog havde de stil, og det var noget hun havde vedligeholdt fra sine forældre. Selve tronesalen lignede noget taget ud af en eventyrhistorie. Selve tronen var smuk, graciøs og overraskende nok lavet af træ. Derudover skulle man op af nogle trapper, blot for at komme op til tronen, og trådte man forkert, kunne man risikere et langt fald. Dog var det kun hende som kom derop, alle andre blev holdt væk, de var derimod tilladt at være ved punktet før trappen, måske endda selve trappen hvis de var heldige. Rundt omkring var der vagter, alle som sikrede deres leders sikkerhed og velstand. Intet kunne røre hende, uden de havde været igennem ufattelig mange vagter.  Nok havde folket være slaver, men det var de ikke længere, nu var de farlige og udviste ingen nåde imod fremmede.
Hun havde været ude af sine vante omgivelser, da hun var tvunget til et møde med en mand. Generelt havde det kedet hende, og det meste af tiden, sad hun og håbede på det endelige ville få sin ende, eller noget andet dukkede op, således hun skulle væk. Dette kom dog endelig, da en vagt kom hen til hende. Åbenbart var der endnu en som havde begivet sig ind på Naaila territorium. Det var efterhånden en normal ting, som om de ikke forstod hvad der ville ske. Hun sukkede og undskyldte sig, som hun begav sig med vagten tilbage til tronesalen. På trods af det efterhånden var irriterende, at spørge ind til hvdd alle de folk lavede på hendes territorium, så betød det alligevel hun kunne komme væk fra den gamle mand.

Sammen med sin vagt, gik de imod tronesalen, for at møde denne fremmede. Indtil videre havde hun intet sagt, hendes blik talte nærmest for hende. Det var hun kendt for, et blik der kunne tale i stedet for hendes, det var kendt som elektrisk, måske endda farlig. Hun sagde intet, som de gik forbi kvinden, som hun ikke engang gav et eneste blik imod. Alt ved hende skreg autoritet, alt fra hendes holdning, til måden hun gik på. Det var først da hun havde sat sig på tronen, og her mødte hun endelig den fremmedes blik. Hun hævede øjenbrynet og lagde hovedet på skrå "What are you doing in my land?" Det folk ofte lagde mærke til, var hun havde en unik accent. Den bar ingen direkte oprindelse, men ikke desto mindre gav hende noget unikt over sig. De lilla øjne, betragtede den fremmede med en blanding af irritation og undring. For hvad lavede denne unge kvinde her, hvad tænkte hun dog?
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Will you tell me the truth? Empty
IndlægEmne: Sv: Will you tell me the truth?    Will you tell me the truth? Icon_minitimeTors Dec 22, 2016 9:19 am

Hydra sagde ikke et ord efter at være blevet placeret på gulvet i tronsalen. Mest fordi hun ikke rigtig vidste, hvad hele situationen drejede sig om, men også fordi hun havde alt for travlt med at studerer tronsalen. Som barn af dragerne, som hun ofte tænkte om sig selv, var hun ikke vokset op med specielt mange planter i syne. Øen var et barskt miljø, hvor kun det mest hårdeføre og stentørre planteliv kunne overleve, på grund af dragernes konstante ødelæggelse af miljøet, samt det faktum, at vulkanen ofte gik i udbrud og derved kvalt al form for liv på sin vej. Lavaen nåede aldrig langt, men det havde åbenbart været nok. Derfor var der stor spænding at fornemme i Hydra's matte blik, imens de fløj rundt.

Ved lyden af en ny skikkelse, fik hun dog revet sig ud af sin drømmeverden, og vendt sig halvt om. En mørkhåret, veltrænet, kvindelig skikkelse gik direkte forbi hende, med en attitude der hurtigt fik Hydra til at vende sig og krympe lidt sammen. Da dragerne ikke ligefrem havde meget sprog eller kærlighed i deres liv, så var Hydra vokset op med kropsprog, hvor fejlfortolkninger hurtigt kunne blive farlige. Hun var derfor temmelig dygtig til at aflæse den slags, men det behøvede hun næsten ikke at være for at kunne tyde kvinden. Hun ønskede magt. Nej, hun VAR magt. Og det vidste hun godt selv, og ville tydeligvis også have, at andre skulle vide det samme. Hydra gjorde ingen mine til at virke uimponeret, men det var tydeligt, at hun samtidig ikke var skræmt. Derimod virkede hun endnu mere nysgerrig end før, selvom hun nu sad en anelse mere sammensunket, så hun nu stirrede op mod kvinden, i stedet for direkte imod hende. Da der blev talt til Hydra, trak hun kort på skuldrene, og kiggede så ned mod sine fumlende hænder inden hun svarede.

"Just... looking."

Det var altså dronningen. Eller lederen, om man ville. Det var måske ikke lige den første person, som Hydra havde håbet på at møde, men det var vel altid godt at komme til sagen fra starten af. Hun så igen op mod kvinden. De lilla øjne, som mødte hendes matte brune, skinnede så intenst, som noget hun sjælendt havde set før. Det var ikke ofte, at hun drømte om anderledes øjne, men enkelte gange kunne hun da godt give et utilfreds suk fra sig. Hun vidste, at hendes ikke blot var kedelige, men også mindre værd end resten af befolkningen. Selv disse tidligere slaver, de ville næppe skønne hende meget. Uden hun helt selv vidste, om hun talte om øjnene eller lokalet, røg det næste ud af hende.

"Beautiful."

Hun sank en enkelt gang, og rettede sig så hurtigt lidt mere op, selvom hun stadigvæk sad på gulvet.

"It's beautiful here."

Der kunne gå dage imellem, at hun faktisk fik brugt sit ordforråd. Det var måske ikke altid til at høre, men hendes stemme kunne ofte virke svag i det, lidt rusten nærmest, og hun havde ofte prøvet at glemme ord for det, som hun forsøgte at udtrykke.
Tilbage til toppen Go down
Yalena

Yalena


Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Hun bor sammen med sin Niece

Will you tell me the truth? Empty
IndlægEmne: Sv: Will you tell me the truth?    Will you tell me the truth? Icon_minitimeSøn Jan 29, 2017 2:09 pm

"You came here, just to look?" hun hævede øjenbrynet. Hun havde ikke noget imod fremmede, men hun kunne dog godt blive irriteret, specielt hvis de kom uden en grund. Efterhånden virkede det til, at alle ville forsøge at føle hvordan det ville være, at komme forbi Naaila området. Var det rygterne om dem? Det faktum deres blik kunne føles som gift? Eller var det noget helt andet som trak folk ind? Ligegyldig hvilken en af dem det var, så var hun efterhånden ved at være irriteret. Om ikke andet, betragtede hun tøsen foran sig "So what's your name?" spurgte hun med hovedet på skrå "Or should I just call you Jane Doe?" Jane Doe var et udtryk for en hvis navn man ikke kendte, dette var dog oftest rettet imod ofre eller mistænkte. I dette tilfælde rettede hun det dog imod den fremmede tøs.
Hendes pludselige kompliment, fik hende til at rynke brynet. Dog som det efter kort tid kom ud, at det var hendes tronesal der var snak om, nikkede hun blot. Det havde været hendes bedste veninde, som havde designet rummet. De to snakkede altid om eventyr, og da dagen kom til at hun skulle tage føringen som leder, havde Jessabelle allerede designet rummet og her ført det til live. Der var et svagt hint af et smil på hendes læber, hvilket skyldtes de gamle minder der dukkede op "Thank you" sagde hun med hovededt på skrå
Tilbage til toppen Go down
Hydra

Hydra


Titel : Journalist
Antal indlæg : 99
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

Will you tell me the truth? Empty
IndlægEmne: Sv: Will you tell me the truth?    Will you tell me the truth? Icon_minitimeTors Feb 02, 2017 7:47 pm

Hydra nikkede roligt, imens hun atter lod blikket kører rundt. Kvinden virkede ikke tilfreds med hendes svar, men hun vidste ikke, hvad hun ellers skulle sige. Hun havde håbet, at sandheden bar hende længst. Derfor gav hun sig ud i en videre forklaring, hvilket ikke var hendes bedste idé, eftersom der virkelig ikke var meget historie bag hendes plan, men det var stadigvæk sandheden.

"I've heard tales about you. The Naailas. I was fascinated, because you're different like me. Outcasts... Yet, so much more powerful."


Hendes øjne lukkede sig, og hun sank en enkelt gang. Hendes hænder stoppede deres fumlen, og knyttede sig i stedet sammen til to hårde bolde. Da hendes blik igen fandt Imania's, var de ikke længere rolige, men usikre, som hun var sikker på alt andet end det svar, som hun gav hende.

"Hydra. My name is... Hydra. Not Jane."

For det VAR hendes navn. Alligevel kom hun nemt i tvivl. Som et menneskebarn, måtte hun have haft menneskelige forældre, hvilket betød, at hun måske i virkeligheden var en helt anden. Men hvordan hun nogensinde skulle finde ud af hvem, det vidste hun ikke. Navne-metaforen fangede hun dog slet ikke, så joken faldt en smule til jorden. Ved synet af smilet på kvindens læber lyste hun dog lidt op igen, og vovede sig endda selv med et spørgsmål.

"So what are your name?"
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

Will you tell me the truth? Empty
IndlægEmne: Sv: Will you tell me the truth?    Will you tell me the truth? Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Will you tell me the truth?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: Dark Daphne Forest-
Gå til: