Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
The Adaras Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
The Adaras Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
The Adaras Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
The Adaras Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
The Adaras Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
The Adaras Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
The Adaras Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
The Adaras Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
The Adaras Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 The Adaras

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
Charles


Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

The Adaras Empty
IndlægEmne: The Adaras   The Adaras Icon_minitimeTors Jun 16, 2016 9:20 pm

The Adaras
The Adaras Av1xrm

Historie:
The Redwoods og The Adaras var tætte allierede så længe man kan huske. The Adaras boede sammen med The Redwoods inde i Redhawk og mange af de magtfulde Adaras var ofte i The Redwoods' indre cirkel. Den daværende leders rådgiver var endda en Adara.
Da krigen brød ud startede The Adaras med at kæmpe for sin allierede. Men ikke alle i den slægt var lige enig i deres lederes holdninger, og mens krigens store konflikter rasede udenfor Redhaws murer, var der en helt anden konflikt inde i byen.
En bande af Adaras havde formet sig og i skyggerne prøvede de at sabotere Redwoods planer. De mødtes i The Underground og gjorde det til en sted, hvor kriminelle eller oprører kunne mødes og aftale planer. Mange vigtige personer indenfor The Redwoods' indre cirkel blev myrdet eller forsvandt. I starten blev det mistænkt at det var nogle udenfra, men snart gik rygterne på, at det faktisk var Redwoods allierende, der selv fik blod på tanden. Det skabte mange debatter og sager om hvorvidt det var sikkert at samarbejde med The Adaras og til sidst, da den daværende leder en aften var tæt på at blive forgiftet af sin egen rådgiver, blev alliancen med The Adaras brudt og de blev forvist for byen.
The Adaras begyndte at kæmpe i mod The Redwoods, rasende over at hele slægten skulle bortvises og blive hjemløse for nogle få medlemmers kriminalitet. De brugte deres inside-information til at ramme The Redwoods svage punkter og få måneder før krigen sluttede havde de planlagt et kæmpe angreb. De var den sidste slægt der endnu aktivt kæmpede mod The Redwoods. Deres angreb foregik i selve byen og var det største slag i hele krigen, hvor mange tusinder blev dræbt, både civile og soldater fra flere forskellige slægter. The Adaras endte med at blive besejret og måtte overgive sig.
Deres by ligger tæt op af Redhawk. De er stadig ved at bygge den, ligesom de er ved at genopbygge deres slægt, så de en dag igen kan blive store og give The Redwoods det tab, som de fortjener.

Øjne:
The Adaras har sølv øjne, som derfor bliver kaldet "sølvøjne". De fik også det navn på grund af deres høje rang og deres tidligere tætte alliance med Redwood, som blev kaldt for "guldøjne".

Slægtevner:
The Adaras kan først og fremmest betvinge lys og mørke. De kan fremkalde lys omkring dem som de ønsker det, og lyset vil fremstå hvidt og klart. De kan gøre det selv de mest mørke steder og har ikke brug for at tage det andre steder fra. Udover det kan de også skabe mørke. Udenfor vil de ikke kunne gøre det medmindre de arbejder sammen om det for de kan ikke dække så stort et areal, men de kan selv mørklægge en helt oplyst balsal. Hvis der er brændende lys, vil de blive ved med at brænde, men deres evne til at lyse lokalet op vil forsvinde. En Adara vil stadig kunne se i det mørke.
Udover det har Adara også en mere manipulerende evne. Når de manipulerer med lys og mørke, manipulerer de mere med folks syn end faktisk at ændre på omgivelserne. Det er også det der gør, at de kan se i mørke. Noget de også kan gøre ved at manipulere ved andres syn er at gøre dem forvirrede i deres sind til det punkt at de ikke vil være i stand til at kæmpe eller tænke logiske handlinger. Det er dog kun få der kan det og ligesom med Naailas "smerteblik" kræver det meget træning.


Individuelle evne:
De kan ikke have en individuel evne med de naturlige elementer som vand, ild, jord og vind. De kan heller ikke have en individuel evne, hvor de bruger blikket, da de allerede har en slægtevne, hvor de bruger blikket.  


Relation til andre slægter:
Redwood er deres største fjende. De er ikke bange for at vise deres had mod den slægt som den eneste slægt.
Udover det er de også i mod de andre slægter, som endte med at slutte sig til Redwood. De ser dem som kujoner og vil ikke stole på dem.
The Griffins og The Crawfords har de ikke noget i mod, faktisk vil de alliere sig med dem, hvis de fandt det nødvendigt. Men de fortrækker dog at holde sig for dem selv.


Territorium:
The Adaras har kun to territorium. Det ene er en lille by, som stadig er ved at blive bygget op. Byen befinder sig lidt udenfor Redhawk City og hedder Shadow Hills. Så har de også en større by, som oprørene grundlagde under krigen. Byen er inde i et en grotte og derfor kan man kun komme derind og finde rundt, hvis man har en Adara med sig til at lyse stedet op. Grottebyen hedder Arabis.


Titler:
Leder - @Lucius

OBS! Det er kun personer med høje rang og titel, der har deres slægts navn som efternavn. Man har også en titel hvis man er tæt beslægtet med lederen af slægten (barn, søskende, kone) Ellers har de bare et normalt efternavn.
OBS! Skriv til admin over PM, hvis du ønsker at din karakter har en titel.
Tilbage til toppen Go down
https://redhawk.danskforum.net
 
The Adaras
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1
 Lignende emner
-
» Ny alliance mellem The Adaras og The Naailas! [RHN - 1176]

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: