Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 i assume a congratulation is in order?

Go down 
2 deltagere
ForfatterBesked
Yalena

Yalena


Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Hun bor sammen med sin Niece

i assume a congratulation is in order? Empty
IndlægEmne: i assume a congratulation is in order?   i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeTors Dec 08, 2016 4:59 pm

Tid Sen eftermiddag
År Ukendt, forår
Sted Hjemme hos Imania
Omgivelser Vil blive beskrevet
Vejr Udenfor er det neutralt, det er ikke for varmt, men heller ikke for koldt
Påklædning En sort croptop, et par jeans og et par sorte sko

Emnet er tilegnet @Zachariah

Det var en stille dag, ikke meget var sket og de fleste tilbragte enten dagen med træning eller alt muligt andet. Imania selv, tilbragte sin eftermiddag i sin lejelighed. Hun havde tidligere, dagen før givet titlen som general til den, som hun i sine unge dage trænede med. Hun havde i mange år, planlagt han netop skulle tage denne titel, da hun allerede kendte til hans fantastske styrke i kamp. Hun kastede dette ud af sine tanker, som hun vandrede igennem sit hjem. Grundet hendes leder titel, havde hun arvet sine forældres gamle hjem, et hjem som var fuld af charme, men også rigdom. Hun havde dog aldrig anset rigdom for noget stort, om ikke andet gav det vise minder til hendes familie.
Selve hjemmet var som alle andre, oppe i træerne. Det var stort, og bestod af et gæsteværelse, hendes eget værelse, et badeværelse, køkken, stue og et sted for træning, samt våben. Stuen havde en udsigt ud over selve skoven, samtidig med væggenene var beklædt af gamle malerier, her både af hende selv som barn, men også hendes familie. Når hun havde sine dårlige dage, ville hun ofte betragte disse malerier, da de mindede hende om de bedre tider, før krigen havde brudt ud og hendes folk blev til slaver. Dog som leder, havde hun svoret dette aldrig skulle ske igen, hun ville hellere dø end se sit folk som slaver. Aldrig skulle dette ske.

Hun blev kastet ud af sine tanker, som det bankede på hendes dør. Med et smil bevægede hun sig fra sin stue hen mod døren. Selvom hun til tider ikke forventede gæster, mødte hun dem som regel altid med et smil. Dog ikke uden, at undersøge hvem det var først. Hun åbnede døren, og mødte her Zachariah med et smil. På trods af at være leder, så var hun altid barmhjertig imod sit folk, men derimod et mareridt imod alle andre "Hej" hun åbnede døren for ham, således han kunne komme ind. Da han var kommet ind, lukkede hun igen døren "Jeg gætter et tillykke er på plads" spurgte hun med et skævt smil
Tilbage til toppen Go down
Zachariah

Zachariah


Titel : Administrator - Leder af The Naailas
Antal indlæg : 350
Reputation : 3
Bosted : Dark Daphne Forest, i et hus i træerne.

i assume a congratulation is in order? Empty
IndlægEmne: Sv: i assume a congratulation is in order?   i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeMan Dec 12, 2016 4:41 pm

Han bevægede sig over en af hængebroerne, mellem de høje træer. Dark Daphne lå i Lily Forest, som havde et subtropisk klima. Det betød en masse fugtig varme og så godt som ingen årstider - alligevel måtte han bedømme at i dag var en af de køligere dage. Ikke at det havde fået ham til at afvige fra hans lette tøj. Bukserne, der gik til lige under knæene. En langærmet trøje - som han altid havde på, uanset hvor varmt der var - men som trods alt bestod af et stof, der lod huden ånde frit. Langærmet, for at skjule hans slavetatovering på den højre underarm. En dolk sad i nogle remme, på hans højre yderlår. Normalt havde han også et sværd med sig, selv om han på det sidste oftere lod det være hjemme. Når man sjældent havde brug for det, gad man ikke slæbe rundt på det. Det forhindrede ham i at løbe fra træ til træ i muskuløse, smidige bevægelser.
Og kronen på værket: Bare fødder.
Det korte, mørke hår strittede op i luften og de lilla øjne skinnede af energi, da han nærmede sig Imanias hjem. Storslået og nok et af de rigeste huse her. Naailas, som slægt, ejede ikke meget. De havde været nød til at flygte for at overleve, så det havde været begrænset hvor meget de kunne slæbe med sig eller selv finde frem til i en skov. Men det var vel kun logisk at lederen havde noget at gøre godt med.
Selv boede han i et lille hus med sin mor. Hans fader havde også boet her, men var død for nogle år siden. Hans mor var syg. Healerne kunne intet gøre - det var ganske enkelt slid fra hendes dage som slave. Hvor vred han endnu kunne blive, ved at tænke tilbage. Hvor lidt han var klart til at opgive Naailas fortid. Hvor meget han ønskede at straffe Redwoods, selv om han samtidig ville give alt for at træne hos dem. Grundet hans evne, ville det være en fantastisk mulighed!
Men hans nye ansvar kom først. General! Ham!
Nogen ville nok mene han ikke passede ind i rollen. At han var for useriøs. Men folk skulle bare vide hvad han bar på - hvilken styrke han var parat til at vise, når situationen krævede det.

Han havde banket på og var lukket ind. Hans blik fulgte de storslåede malerier, der prydede hjemmet, foruden den rigdom, som hjemmet emmede af. Til sidst blev han vist hen til Imania og det var ikke uden et smil at han trådte indenfor.
"God eftermiddag. Tak - selv om jeg vel burde takke" bemærkede han med et smil. Hans blik gled rundt i lokalet, før det faldt på Imania igen.
"Jeg er her faktisk for at snakke om netop det. Ikke mit ansvar, jeg tror jeg har en fornemmelse af hvad der kræves. Men jeg kunne godt tænke mig at hører om hvorvidt du har nogle planer eller andre ordre du ser bliver ført ud i livet?" foreslog han. Han gik direkte til emnet, de kendte ikke hinanden vildt godt alligevel. Han havde heller ikke overvejet om hun gerne ville kaldes en "De", hvilket nok kom sig af, han huskede hende fra deres træningskampe. Dengang, hun endnu bare havde en, som alle andre.
Tilbage til toppen Go down
Yalena

Yalena


Antal indlæg : 20
Reputation : 0
Bosted : Hun bor sammen med sin Niece

i assume a congratulation is in order? Empty
IndlægEmne: Sv: i assume a congratulation is in order?   i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeSøn Jan 29, 2017 1:25 pm

Hun klukkede "Det er velfortjent, du er strategisk fantastisk og talentfuld i kamp, så det var skam alt fortjent" hun havde kendt ham på et basis, som lærer og elev i lang tid og eftersom han trænede hende, kendte hun til hans evner inde for kamp. Derfor passede denne stilling ham helt perfekt. Hun ville nu blot se frem til, alle de mange strategi møder, hvor hun i sandhed ville kunne se ham udfolde sig. Hun bevægede sig imod køkkenet, som var tæt ved indgangen. Hun tog et glas ud, og vendte hun sig imod ham "Kunne du tænke dig noget at drikke" hun lagde hovedet på skrå, samtidig med hun holde fast i skabets håndtag. Hun ville gerne agere som en god vært, så hun kunne da umuligt tage noget at drikke for sig selv, også samtidig ikke tildele noget til sin gæst.
Hun hævede øjenbrynet, som han kom med grunden for sin ankomst. Hun rynkede brynet, og hældte vandet op i sit glas "Jeg ser gerne mine forældres ønske kommer frem. Jeg ønsker ikke at se mit folk blive slaver igen, om jeg skal kæmpe for evigt, så vil jeg gøre det. Men generelt er mit ønske, at vi bliver stærkere sammen og vi skal forblive sådan" hun havde altid været oplært i, hvor stærke Naaila folket var og de altid vil forblive stærke. Netop fordi de tidligere var slaver, så kendte de til det at være i det nederste, og det at blive anset som intet andet end en simpel genstand.
Tilbage til toppen Go down
Zachariah

Zachariah


Titel : Administrator - Leder af The Naailas
Antal indlæg : 350
Reputation : 3
Bosted : Dark Daphne Forest, i et hus i træerne.

i assume a congratulation is in order? Empty
IndlægEmne: Sv: i assume a congratulation is in order?   i assume a congratulation is in order? Icon_minitimeTors Feb 23, 2017 2:28 pm

Han blev stående og sendte Imania et stort smil. Der var selvfølgelig mere til det end bare at kunne kæmpe! Hvis kamp var det eneste der krævede, måtte de alligevel have haft en del kvalificerede kandidater til titlen. Han håbede bare at han kunne leve op til det, da han endnu aldrig havde ledt an i nogen kamp endnu. Eller nogen krig, for den sags skyld. Men han kendte historierne og fordi slægten var så lille, i hvert fald i forhold til mange andre, havde han vel også bedre mulighed for at vide hvad hver enkelte soldat kunne byde ind med. Generelt, om ikke andet.
Alligevel ville han fraråde Imania at indgå i en krig på nuværende tidspunkt. De havde ikke vildt mange ressourcer eller mandfolk nok til selv at vinde over en større slægt, medmindre de havde nogle gode allierede på deres side.
"Åh ja tak" svarede han på hendes tilbud om noget at drikke.
Hendes mål var få men enkle. Det samme ønske som flertallet af dem havde, uden tvivl. Han nikkede svagt for sig selv.
"Lyder enkelt nok. For nu i hvert fald" svarede han så med et skuldertræk og et smil. Han ville vente med at sætte sig ned, til hun også selv satte sig.
"Hårdt at være leder?" spurgte han så i stedet.
Tilbage til toppen Go down
Sponsoreret inhold

i assume a congratulation is in order? Empty
IndlægEmne: Sv: i assume a congratulation is in order?   i assume a congratulation is in order? Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
i assume a congratulation is in order?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: Dark Daphne Forest-
Gå til: