Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
Slægtløse Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
Slægtløse Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
Slægtløse Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
Slægtløse Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Slægtløse Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
Slægtløse Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Slægtløse Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
Slægtløse Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
Slægtløse Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 Slægtløse

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
Charles


Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

Slægtløse Empty
IndlægEmne: Slægtløse   Slægtløse Icon_minitimeTors Jun 16, 2016 3:16 pm

Slægtløse

Der kan være 8 slægtløse på siden. Der er 3 ledige pladser.

Histore
Slægtløse kom til mange år før krigen brød ud. De har formegentlig været i verden mange år før, men er enten blevet dræbt eller levet i skjul, så det ikke er blevet dokumenteret. Den første dokumenteret slægtløs var over halvfjerds år siden og blev opdaget i Redhawk. Vedkommende havde "matte" brune øjne i forhold til sine forældre og kunne ikke bruge sin slægts evner. Dog var personens individuelle evne stærkere end de flestes. Personen blev skjult i ni år men blev opdaget og henrettet foran byens borgere. I lang tid var det sådan det foregik. Hvis nogen blev født slægtløs eller opdaget som slægtløs, blev de henrettet, da de blev anset som forkerte og var ikke livet værdig. Dette foregik i tyve år, hvorefter en ny leder kom på tronen. Han så ingen grund til at slå dem ihjel, når de blot kunne være arbejdskraft for borgerne og de slægtløse blev gjort til slaver sammen med The Naailas.  På underarmen ville de få tatoveret et nummer som var deres slavenummer og så ved siden af nummeret en ikke-udfyldt cirkel for at vise at de var slægtløse. The Naailas og de slægtløse skabte  et bånd i tiden som slaver, men dette bånd varede ikke længe, for da krigen brød ud og The Naailas stak af for ikke at blive dræbt, var de slægtløse efterladt tilbage. Nogle fortsatte som slaver under krigen, andre brugte kaosset til at prøve at blive selvstændige. De fleste rejse dog til Thunderville og boede sammen med The Griffins. Da de var vant til hårdt arbejde, hjalp de The Griffins som tak for husly. De fik et tæt forhold til The Griffins og nogle år før krigen blev slut kom, hvad de troede, den første semislægt til verden.
I starten blev semislægten holdt skjult, men flere blev født og rygterne blev spredt. Det viste sig så at der fandtes flere semislægter, der enten havde levet i skjul eller havde ladet som om de var en af slægterne, og de semislægter rejste til Thunderville i håb om at få et sikkert liv. Men det håb blev hurtigt knust, for Redwood havde hørt om byen og sendte soldater fra The Oikans ned for at brænde den ned og forhåbentlig dræbe alle beboerne i ilden. The Griffins og de andre beboere prøvede at kæmpe igen, men deres by endte i ruiner og ikke mange overlevede.
Landsbyen er stadig ved at blive bygget op igen og er stadig beboet af The Griffins, semislægter og slægtløse. Slægtløse er ikke længere anset som slavere og har deres egen rettigheder, så de har spredt sig gennem verden, dog ikke med megen håb for et luksuriøst liv.

Øjne:
Slægtløse har "matte" øjnefarver, altså de øjnefarver som vi "normale" mennesker har. De kan derimod have alle normalt matte øjnefarver. Deres øjne kaldes for "mat-øjne", eller "dug-øjne" og ja, det er begge to ment negativt.

Slægtevner:
Slægtløse har ikke slægtevner men derimod to individuelle.

Individuelle evne:
Slægtløse har måske ikke slægtevner, men har derimod to individuelle evner. Evnerne må ikke efterligne, dog godt lade sig inspirere af de andre slægters slægtevner (admins sætter grænsen). De har ellers ikke nogle grænser for, hvad deres evner kan omhandle og har det med at være en del mere kraftfulde end slægternes individuelle evner. (Dog skal de stadig godkendes af Admin, for ingen evne skal være for OP)

Relation til andre slægter:
Slægtløse ligger i bunden af hierarkiet. De fleste slægter hverken frygter eller hader dem - de ser blot ned på dem. Som om de ikke er værdige nok til at blive set som et væsen med følelser.
De havde en gang et bånd til Naaila, som nok også kan komme igen, men mange er stadig knust efter at slægten forlod dem, da krigen brød ud.
Den slægt, som de nok mest er knyttet til, er The Griffins, slægten som lod dem komme ind i deres by og bo hos dem.


Territorium:
Slægtløse har intet territorium, men der er derimod ingen steder, hvor det er forbudt for dem at være. De kan rejse rundt over alt, men de fleste opholder sig i Thunderville.
Tilbage til toppen Go down
https://redhawk.danskforum.net
 
Slægtløse
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: