Red Hawk
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.


Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
ForumforsideNyeste billederSøgTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Sommer

Måned | August

Seneste emner
» Dreams and Deliberations - Alexei (xxx)
The Crawfords Icon_minitimeTirs Dec 06, 2022 8:27 pm af Elena

» Lilac Dreams
The Crawfords Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 9:49 am af Gæst

» Fornyet aktivitet (admin nyhed)
The Crawfords Icon_minitimeOns Aug 10, 2022 7:45 am af Zachariah

» Business, not pleasure (Alexei)
The Crawfords Icon_minitimeOns Maj 06, 2020 7:49 am af Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
The Crawfords Icon_minitimeFre Apr 17, 2020 9:24 pm af Alexei

» Fælles projekt for alle online RPer!
The Crawfords Icon_minitimeLør Apr 13, 2019 6:20 pm af Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
The Crawfords Icon_minitimeFre Mar 29, 2019 11:08 am af Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
The Crawfords Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 12:11 pm af Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
The Crawfords Icon_minitimeSøn Mar 24, 2019 4:36 am af Alexei

Mest aktive brugere denne måned
Ingen bruger
Statistik
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4626 indlæg i 523 emner

 

 The Crawfords

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
Charles


Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

The Crawfords Empty
IndlægEmne: The Crawfords   The Crawfords Icon_minitimeTors Jun 16, 2016 3:14 pm

The Crawfords
The Crawfords 33njhxx

Historie:
Før krigen boede The Crawfords for det meste i skove. The Lily Forest var deres territorium, og selvom mange også bosatte sig i det forskellige byer, så holdt størstedelen af Crawford sig ude i skoven eller mindre landsbyer. Nogle af deres mindre byarealer var delt territorium med The Takumaras, en slægt som var deres tætte allierede. De to slægter boede tæt op af hinanden og selvom de selvfølgelig ikke skabte familie, var det stadig en tæt kontakt mellem dem. De var begge to nogle lettere isoleret slægter og havde ikke speciel meget kontakt til de andre. Og da krigen brød ud besluttede de sig for ikke at stole på de andre men blot alliere sig med hinanden, da de begge to var stærke og kunne have muligheden for at vælte The Redwoods af tronen. Den største årsag til at de deltog så aktivt i krigen var, at de ville have et større areal. De mente at med deres naturelementer fortjente de alle naturområder, så de ikke blev ødelagt af de andre slægter. Under krigen kæmpede de godt side om side og flere gange var de tæt på at vinde krigen, hvor enkle detaljer eller tilfældigheder holdt dem fra det. The Crawfords troede dog fuldt og fast på, at når krigen var over, ville de sidde på tronen. Men fem år inde i krigen blev de forrådt af deres allierede - The Takumaras. Takumara havde valgt at komme på Redwoods side og kæmpe for dem, hvorfor vidste Crawford ikke. Men fra den dag af svor de, at de aldrig ville alliere sig med dem igen, og en had blev skabt mellem de to slægter. The Crawfords kæmpede dog stadig bravt og brugte naturen omkring dem til at gå i mod fjenden. Til sidst måtte de dog give op, da The Oikans også skiftede side og gik i mod dem i stedet for dem på tronen. I mellem tiden var meget af deres befolkning også blevet dræbt i skove af de flygtede slaver fra The Naailas, som havde taget en del af deres territorium og gjort det til deres. The Crawford havde ikke nok at kæmpe med og måtte til sidst hejse det hvide flag. De kæmpede ikke længere med i krigen men gjorde heller intet for at stoppe dem. I stedet trak de sig tilbage, også væk fra skovene, og byggede flere byer, hvor de gjorde befolkningen udelukkende bladøjet. Da krigen sluttede havde de flere mindre byer og én kæmpe by, som de havde arbejde længe på, men den kæmpe by blev beordret til at skulle dele territorium med The Takumaras eller den ville blive destrueret. De valgte at splitte byen op i halv.
Nu er det få der lever blandt de andre slægter, mens de fleste bor bag murene i deres aflukkede byområder. Naturen ligger nu alt for fjern for The Crawfords, da de ikke længere tør bevæge sig ud i skoven og hellere holder sig i sikkerhed. De har med vilje skabt byer væk fra slægterne, for de vil for evigt huske hvordan de blev forrådt, endda af deres egne venner.

Øjne:
The Crawfords har grønne øjne, også kaldet "bladøjne".

Slægtevner:
The Crawfords slægtevner ligger tæt op af naturen. De bliver set som at have naturelementet, jord, men selvom de til en vis grad kan betvinge jord, er det mere planter og træ, som deres evner strækker sig til. De kan betvinge jord som at løfte den op og forme i den men ikke specielt præcist. Til kamp blev det blot brugt til at kunne blokere fjendens angreb, men jorden kan ikke holdes oppe længe og vil hurtigt falde til jorden igen, så det kunne ikke bruges som våben.
Men planter kan de betvinge mere præcist og længere og bevæge og manipulere til deres vilje. Ved dette er der tale om alle slags planter fra en blomst til egetræer. Så længe planterne ikke kommer fra deres rod kan de betvinges.

Individuelle evne:
The Crawfords kan ikke have en individuel evne med andre naturelementer såsom ild, vand og vind medmindre det har noget med deres jord/plantebetvingning at gøre (spørg admins). Ellers er der mange andre muligheder.

Relation til andre slægter:
Takumara er The Crawfords' fjender. De bliver set som forædere, folk man ikke kan stole på, løgnere og manipulatorer. Gennem årene er fordommene blot vokset. De holder sig så vidt så muligt fra dem.
Redwood bliver stadig set som en fjende, men på grund af den store magt, de har, vælger The Crawfords ikke at vise deres had til dem.
Naaila er også ilde set ved The Crawfords på grund af, hvordan de har slagtet deres folk og taget deres territorium.
Den eneste slægt, som Crawford er ved at skabe en alliance med, er Adara-slægten, da de gik i mod Redwood under krigen, og The Crawfords har en vis forståelse for, hvad de går i gennem.


Territorium:
Crawford har The Lilypad Forest som deres territorium, udover nær floden og ved Dark Daphne Forest. Udover det har de bygget enkle byer, hvor det kun er bladøjne (og selvfølgelig mere højtstående guldøjne) som må rejse til og/eller bosætte sig i. Den meste kendte by er Oakstrong City, men der er også andre rundt omkring. Deres største by er storbyen, Highview City, som de desværre deler med Takumara. Der må andre udefrakommende godt slå sig ned, så længe de ikke har havøjne. De må hellere ikke betræde Takumaras del af byen.

Titler:


OBS! Det er kun personer med høje rang og titel, der har deres slægts navn som efternavn. Ellers har de bare et normalt efternavn.
OBS! Skriv til admin over PM, hvis du ønsker at din karakter har en titel.
Tilbage til toppen Go down
https://redhawk.danskforum.net
 
The Crawfords
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: