Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1178

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» Maybe I'm foolish...(Alexei)
Yesterday at 3:58 pm by Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Fre jul 13, 2018 12:49 am by Alexei

» Loss, light and love - Lucius
Lør jun 23, 2018 10:04 pm by Hydra

» What to put here hmmm oh right !!Søgning!!
Lør apr 28, 2018 4:13 pm by Jessica

» Just do it like this! (Raven)
Tirs apr 24, 2018 4:51 pm by Zachariah

» Træder af som admin - Charles (Admin-nyhed)
Tors apr 19, 2018 8:05 am by Zachariah

» Lad os starte! Igen!
Ons apr 18, 2018 4:09 pm by Charles

» You are always here when i need you.. so i'm SO sorry! - Emma
Man apr 16, 2018 11:14 pm by Emma

» Forårsmarked (Åben for alle)
Søn apr 15, 2018 5:44 pm by Margnus

Top posting users this month
Alexei
 
Zachariah
 
Statistics
Der er i alt 121 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mayelle

Vores brugere har i alt skrevet 4274 indlæg in 493 subjects

Share | 
 

 We have a commen Goal, so lets put the past behind us for now.

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: We have a commen Goal, so lets put the past behind us for now.   Man dec 05, 2016 7:28 pm

S The Underground
V Det stormer udenfor.
O Folk som mødes eller sælge informationer til den højste bydene.
Tid 19,30
P
Emnepartner @Zachariah ;9

Stormen havde ramt hårdt, man kunne mærke vinteren havde lagt sit brag, hvilket ikke var noget nyt. Brandon bevægede sig ned gennem grotte systemet, mens han forsætte videre ned gennem grotten. Han havde som altid ikke behov for ild takket være hans slægts evner. Han bar ikke sin hjelm som normalt, hvilket gjorde at hans øjne for en gangs skyld. De sølvfarvet øjne så sig omkring mens han, bevægede sig ind til the underground. Han skulle mødes med nogen andre folk som var træt af the Redwood.

Brandon bevægede sig ind til den lille by, hvorefter han sætte hans kurs mod det sted, hvor folk samlet angående de ting. Denne person var fra the Naailas, hvilket havde fanget Brandons opmærksomhed, han måtte se, hvad dette var omkring da han nok godt kunne bruge mere hjælp til hans slægt at samle informationer var nemlig en ting, en anden var og få folk til samme mål. Han var ikke lederen men, han havde stadig nogen ok vigtig ting og sige og ellers kunne han selv gi hans evne til hvad dette handlet om, hvis der virkelig var et oprør.

Brandon så hen mod stedet, mens han forsætte hans tur det var mærkeligt ikke og bruge sin hjelm. Han stoppet op til stedet, hvor han skulle mødes med denne Naaila, hvis han husket rigtig var hans navn Zachariah.
Brandon stoppet op da han nået mødestedet, hvor han så ventet og holde øje med, når en der lignet hans beskrivelse ville dukke op. Efterhånden som tiden gik begynde Brandon og kaste med sin families kniv, mens han stod op af en væg og ventet. Sidste han, havde været her var ikke så længe siden han bar dog sin hjelm den gang, og han var lige sluppet ud af byen, hvor the redwood gemte sig.

Tilbage til toppen Go down
Zachariah

avatar

Titel : Administrator - Leder af The Naailas
Antal indlæg : 296
Reputation : 2
Bosted : Dark Daphne Forest, i et hus i træerne.

IndlægEmne: Re: We have a commen Goal, so lets put the past behind us for now.   Man dec 12, 2016 2:39 pm

Zach gned sig i nakken et øjeblik, mens de lilla øjne gled ned over papiret i hans hånd. Han vædede sine læber lidt, før han så sig omkring. Han var ikke sikker på hvordan nogen havde fået viden om hvad han hed. At han var her og var Naaila var en anden ting, for det var trods alt ganske tydeligt. Men resten? Om ikke andet havde det fanget hans opmærksomhed og selv om der altid var en risiko for at det var en fælde eller nogen, der ville ham ondt, havde han besluttet sig for at tage chancen.
Han havde gemt sig i grotterne de sidste par dage, efter han var ankommet til byen. Udenfor var der simpelthen for koldt til ham - han havde slet ikke tøj nok til vinteren. Selv om han kendte byen, havde han lykkeligt glemt det kolde vejr. Hans knælange bukser og trøje, af et let stof der tillod huden at ånde i varme omgivelser, gav så godt som intet læ mod vind og vejr.
Derfor gemte han sig hernede. De lette sko bevægede sig over den støvede undergrund, hans dolk hvilede på ydersiden af hans højre lår, i nogle læderremme. Rygsækken hvilede på hans ene skulder, som han fandt vej mellem folk. Ikke at det var et problem, når folk først opdagede hans lilla øjne. Så virkede de pludselig mere end ivrige efter at fjerne sig eller give ham et hårdt stød med deres egne skuldre - selv om, om noget sted, var undergrunden det sted folk virkede mest modtagelig for hans nærvær.
Hvem var det igen? Det stod der vist ikke rigtig. Blot et mødested og at vedkommende vist kendte hans navn. Hvor var det?
Han stoppede op og så sig omkring igen...Oh, det måtte være derovre! Igen satte han sig i bevægelse, til han kunne se der allerede stod en skikkelse. En skikkelse der virkede afventende. De skinnende øjne fik ham til at stoppe op et øjeblik, før han mere forsigtigt nærmede sig manden. Adaras, hvis han ikke tog fejl - og hvordan kunne han det, når den slægt havde deltaget i Redwoods svinegerninger mod hans egen slægt?
Det hele var lidt underligt. Nu måtte han jo se hvad manden ville.
"Øhm...Hej?" forsøgte han sig. Hvor dumt ville dette ikke være, hvis det var den forkerte mand han tog kontakt til?
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: We have a commen Goal, so lets put the past behind us for now.   Tors dec 22, 2016 10:19 am

Brandon kaste lidt med sin kniv men han ventet. Han havde, haft et par problemer før med og vente men efter som hans opgaver normalt omhandlet det var det en hel anden del af historien. Han var jo et spion, men da han hørte stemmen, greb han sin daggert igen og sætte den ned i hans sked til den. Brandon vente sit ansigt mod ham, " Zachariah McDougal Naaila formoder jeg, jeg skal nok fortælle dig, hvordan jeg ved sådan noget. Haft en god tur, mod altså the underground." Kom det fra Brandon af, hvorefter han lagede sit hoved på skrå, "jeg vil gerne sige at, hvad min slægt sammen med redwood, gjorde mod jer, var barbarisk og ikke særlig sødt, men vi lever i et nyt år jeg vil personligt aldrig gå med til sådan noget, og mine forældre well de gik ikke ind for det." "Nu når det er ude, følg med vi skal måske være et sted, hvor folk ikke holder så meget øje med os." Med de ord, bevægede Brandon sig ind, mod et sted, hvor de sikkert kunne få noget og drikke og spise os, han vente dog på at Zach fulgte med ham, da han ikke ville være for dårlig en vært, "været i the underground før," kom det fra Brandon mens de gik.
Tilbage til toppen Go down
Sponsored content
IndlægEmne: Re: We have a commen Goal, so lets put the past behind us for now.   

Tilbage til toppen Go down
 
We have a commen Goal, so lets put the past behind us for now.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: The Underground-
Gå til: