Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Emnesøgning til ny fyr!
Yesterday at 7:52 pm by Alexei

» Business, not pleasure (Alexei)
Man okt 15, 2018 2:50 pm by Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Ons okt 10, 2018 3:04 am by Alexei

» I do, or not. - Alexei.
Ons okt 10, 2018 2:29 am by Alexei

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

» Masks & Mirrors - Alexei
Lør okt 06, 2018 12:30 am by Alexei

» Fravær - Lucius
Ons sep 26, 2018 10:04 am by Lucius

» Ria/Madeline/Elias' fravær
Tirs sep 25, 2018 6:54 pm by Elena

Top posting users this month
Alexei
 
Emelia
 
Elena
 
Elias
 
Zachariah
 
Ria
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elias

Vores brugere har i alt skrevet 4442 indlæg in 514 subjects

Share | 
 

 The Griffins

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
avatar

Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: The Griffins   Tors jun 16, 2016 2:54 pm

The Griffins

Historie:
The Griffins har aldrig været en stor slægt. Hvis man ikke tæller perioden med jagten på The Naailas, har The Griffins altid været den mindste slægt af dem alle. De havde ikke speciel meget territorium og var heller ikke meget politisk aktive. Da krigen brød ud kæmpede de mere af ren og skær forsvar, og de havde ikke noget mål for hvad de ville opnå i krigen. De besluttede sig dog for at kæmpe mod The Redwoods sammen med de andre klaner, halvt for at bekæmpe den daværende leders tyranni og halvt for at undgå at de andre slægter ville vende sig mod dem og udrydde deres slægt.
Men da flere begyndte at skifte side, accepterede The Griffins deres nederlag, før de blev destrueret og trak sig tilbage. Mange år var tilbage af krigen. The Griffins havde mistet mange i kamp, og mistede endnu flere på grund af mangel af mad og ressourcer krigen var skyld i. The Griffins var næsten sidsteprioritet fordi de ikke var på nogen side, så hvis der kom overskud af rationer gik det til de andre, så mange af The Griffins døde af naturlige årsager. Til sidst blev de nødt til at bukke under og åbne deres by op for andre end dem selv, i håb om at få flere folk til at skaffe dem resourcer. Det var ikke nogle af slægterne der kom, men slægtløse. Desperate som de var, lod de de slægtløse få hjem i deres Thunderville. De slægtløse, der var vant til hård arbejde for slægterne, hjalp med at få Thunderville i gang igen og hjalp The Griffins som tak for deres hjælp. Det ene førte til det andet og blot et år efter, få år før krigen var slut, blev den første, af hvad de troede, semislægt født. I starten blev semislægten holdt skjult, men flere blev født og rygterne blev spredt. Det viste sig så at der fandtes flere semislægter, der enten havde levet i skjul eller havde ladet som om de var en af slægterne, og de semislægter rejste til Thunderville i håb om at få et sikkert liv. Men det håb blev hurtigt knust, for i 1166, lidt efter krigens slut, havde Redwood hørt om byen og sendte soldater fra The Oikans ned for at brænde den ned og forhåbentlig dræbe alle beboerne i ilden. The Griffins og de andre beboere prøvede at kæmpe igen, men deres by endte i ruiner og ikke mange overlevede.
Landsbyen er stadig ved at blive bygget op efter krigen og den er stadig befolket af The Griffins, slægtløse og semislægter. De er nu ikke længere jaget af Redwood, men de kan endnu ikke leve i fred og accept er noget de aldrig vil få.

To år efter, i år 1176, er The Griffens endelig ved at samle deres styrker. De vil slå tilbage mod The Redwoods og generobre deres tabte ære og stolthed som slægt.

Øjne:
The Griffins har grå øjne med hvide "lyn" der strækker sig gennem deres iris. Deres øjne bliver kaldt "stormøjne".

Slægtevner:
Griffin-slægtens slægtevner handler om storm og selvom de ikke brug er det så meget, bliver deres evner også set som vind-elementet. De kan fremkalde storm og skubbe det væk og generelt bruge det til deres fordel. De kan ikke arbejde med sne og regn men skyer, blæst og deres mest fortrukket evne, lyn.
De kan fremkalde lyn, små og store. Altså de kan fremkalde lyn fra himlen og ned i jorden, men de kan også skabe elektricitet, så de kan give folk stød ved berøring. De fortrækker at bruge lyn fordi, at lyn er den eneste måde, hvor de kan vise, at de ikke er så ynkelige, som de andre slægter tror, at de er.

Individuelle evne:
The Griffins kan ikke have en individuel evne med andre naturelementer såsom ild, jord og vand medmindre det har noget med deres vind/storm/lynbetvingning at gøre (spørg admins). Ellers er der mange andre muligheder.

Relation til andre slægter:
The Griffins er den slægt, som er nederst i hierarkiet. De har altid været lavt nede men efter de har skabt familie med slægtløse bliver de set som mindreværdige og beskidte. Slægternes sorte får. De har derfor ingen allierede og ingen direkte fjender. Bare ikke nogen som vil nær dem.
De eneste som de selv virkelig ikke bryder sig om er The Oikans, da det var den slægt, der kom og brændte deres landsby ned.

Territorium:
The Griffins har ikke andet territorium end den lille landsby, Thunderville, som de deler med de slægtløse og semislægter. De er heller ikke velset andre steder, ikke at de bliver set som fjender, men de bliver set som værende ligegyldige.

Titler:
Leder - @Emma
Højre hånd - @Audra

OBS! Det er kun personer med høje rang og titel, der har deres slægts navn som efternavn. Ellers har de bare et normalt efternavn.
OBS! Skriv til admin over PM, hvis du ønsker at din karakter har en titel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://redhawk.danskforum.net
 
The Griffins
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: