Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | September

Latest topics
» Masks & Mirrors - Alexei
Søn sep 16, 2018 4:52 pm by Elena

» I do, or not. - Alexei.
Tors sep 13, 2018 4:21 pm by Alexei

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Tors sep 13, 2018 4:03 pm by Alexei

» You got me- Lucius
Ons sep 12, 2018 4:23 pm by Mikael

» When marriage is a thing...(Ria)
Tirs sep 11, 2018 1:09 pm by Ria

» Et besøg og en tur. - Madeline
Søn sep 09, 2018 8:47 pm by Madeline

» Business, not pleasure (Alexei)
Søn sep 09, 2018 1:07 pm by Zachariah

» A plan for freedom- Elena
Lør sep 08, 2018 11:08 am by Elena

» Offgame
Ons sep 05, 2018 7:05 pm by Gæst

Top posting users this month
Elena
 
Emelia
 
Alexei
 
Madeline
 
Lucius
 
Zachariah
 
Mikael
 
Ria
 
Statistics
Der er i alt 122 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mikael

Vores brugere har i alt skrevet 4387 indlæg in 512 subjects

Share | 
 

 Whom are you? A simple stranger? Or so much more?

Go down 
ForfatterBesked
Joseph

avatar

Antal indlæg : 12
Reputation : 2
Bosted : -

IndlægEmne: Whom are you? A simple stranger? Or so much more?   Tors dec 01, 2016 9:33 pm

Tid Det er eftermiddag
År Foråret 1171 (Et fortidsemne)
Sted de Mauricia villaen i Amber Eye District (Redhawke city). Mere specifikt haven
Omgivelser Dette vil blive beskrevet i emnet
Vejr Det er en smuk eftermiddag, det er varmt og solen skinder
Påklædning Hun har denne kjole

Emnet er tilegnet @Connor

Det var en smuk eftermiddag, nok en af de varmeste i året. På trods af mange hårde ting, som var omkring de Mauricia familien, så havde de nok en af de smukkeste haver. Den var ganske kendt i Amber eye Districtet. Haven var stor, og meget af det var beklædt at smukt græs. Store murere sikrede familiens sikkerhed, og holdet samtidig ukendte øjne væk. Smukke træer var imod den kolde mur, dækkede den fra øjnene af familien. Imod huset var der et stenbelagt område. Tæt ved her var der et smukt springvand, hvis skulptur var lig det af en smuk engel. Der var bænke, buske og adskillige unikke og smukke blomster. Der var noget idyllisk over haven, nærmest magisk.
På en bænk sad Anne. Iført en smuk kjole, sad hun og betragtede den smukke have. Enkelte dyr bevægede sig rundt, dårdyr og andet lignende dette. Nu hvor hun var år væk fra at skulle giftes væk, til en ganske rig ung mand, så gav de hende gaver. De vidste, at med simple ting, ville hun nemt kunne ødelægge det hele for hende. Så ved at holde hende blot minimalt glad, kunne de vedligeholde den oprindelige plan. Da hun altid havde holdt af dyr, havde de givet hende smukke dyr i gaver. dette var blandt andet en smuk hund, en maned wolf, dårdyr og andre dyr lig disse. Dette kunne holde hendes glæde oppe, og det gjorde det. Hendes blide ydre, og stædige person, havde resulteret i, at hun nu havde disse dyrs loyalitet. Hun kunne frit bevæge sig blandt dårdyrene, uden de frygtede hende.

Fuldkommen optaget af sine tanker, opdagede hun ikke hvad der foregik omkring hende. Ved sin side havde hun sin elskede maned wolf. Han beskyttede hende, gav hende glæde og satte et smil på hendes læber. Da han med et begyndte knurre, kom hun ud af sine tanker "What is wrong with you my dear" hun strøg ham blidt hen over hans røde pels, dog var det her hun opdagede hvem han kiggede imod. Det var her hun opdagede ham, opdagede den fremmede mand "Be quiet Lumier" beordrede hun, og som ønsket blev han stille. Hun rejste sig op og her bevægede hun sig imod den fremmede mand "Hello, I'm Anne" Hun nejede for ham, og et smil beklædte hendes læber. Som altid var hendes skønhed tydelig, både grundet hendes blide natur, men også hendes evne. Der var dog noget ufatteligt blidt over hendes smil, som var hun en engel, fanget på denne jord.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Kendra

avatar

Antal indlæg : 5
Reputation : 0
Bosted : Hun har ikke et fast bosted. Hun finder sig flere steder i verden, men er ofte set i eller omkring Aquoria

IndlægEmne: Re: Whom are you? A simple stranger? Or so much more?   Man dec 12, 2016 6:13 pm

Connor var ikke altid guds bedste barn. Han foretog somme tider nogle valg, der havde negative udfald. Som nu, hvor en mand opdagede Connor i hans datters soveværelse. Det blev han ikke glad for, og han måtte fare igennem byen så hurtigt han kunne. Heldigvis, var han veltrænet og hurtig, så det var intet problem at stikke af fra faderens mand. Men han måtte stadig gemme sig. Han spottede en stor mur, der så ud til at omringe noget. De kunne umuligt finde ham derinde. Det så ikke ud til, at kræve meget af ham at kravle over muren. Han endte på en stor gren, påsat træet han var landet på. Let hoppede han ned og så nærmere på haven. Den var ganske nydelig, et sted han sagtens kunne finde sig tilpas. Men han måtte gå ud fra, havens ejer også benyttede sig af den. Derfor kunne han ikke blive længe, medmindre han blev inviteret af havens ejer. Det var selvfølgelig altid en mulighed.

Connor gik længere ind i haven, og opdagede et dådyr, stikke af fra ham. Han var ikke altid den bedste med dyr, og vilde dyr stak af fra ham, fremfor at nærme sig. Han stoppede bag en busk, og så på kvinden der sad på bænken. Hun var smuk. Han trådte et skridt tilbage, da hendes ulv begyndte at knurre. Han skulle helst ikke opdages. Ikke endnu. Han havde brug for en god grund til at være der. På hans hoved, havde han den klassiske hat, hans tøj bestod af noget, han nemt kunne bevæge sig rundt i. Men det der ofte sprang ud, var pistolen ved hans side. Han hørte hende bede huden være stille, og gik ud fra han kunne bevæge sig uopdaget. Da hun i stedet præsenterede sig, drejede han sig imod hende. Han kunne nu bedre se hende, og blev blot bekræftet i hans tidligere tanke. Hun var smuk. Virkelig smuk. ”No need to neigh My Lady. I am a simple guard.” Måske hoppede hun på den, hvis ikke, måtte han finde den hurtigste vej ud. ”It’s my first day.” Han bukkede for hende, og rejste sig et kort øjeblik efter. ”My name is Connor.” Han ville gerne blive. Finde ud af hvem Anne var.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Whom are you? A simple stranger? Or so much more?
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Kingdom Street-
Gå til: