Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» Creatures and Travelers [Alycia]
Today at 6:52 am by Alycia

» The Painted Girl [Keeva]
Yesterday at 11:29 pm by Keeva

» What are you doing here - Keeva
Yesterday at 10:46 pm by Helia

» Oh crap - Lucius
Yesterday at 10:14 pm by Lucius

» A Word Once Given [Helia]
Yesterday at 9:31 pm by Helia

» Emnesøgning for Lucius.
Yesterday at 6:16 pm by Alycia

» Nature calls me home - Aaron
Yesterday at 4:37 pm by Malia

» Not all Redwoods is, like the same.
Yesterday at 3:03 pm by Lynie

» The Great Escape (Kubo)
Yesterday at 9:12 am by Kubo

Top posting users this month
Keeva
 
Luna
 
Helia
 
Charles
 
Dylan
 
Alycia
 
Lucius
 
Loki
 
Hydra
 
Caleb
 
Statistics
Der er i alt 93 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Issac

Vores brugere har i alt skrevet 1790 indlæg in 248 subjects

Share | 
 

 The start of a Revolution

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
BrandonAntal indlæg : 42
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: The start of a Revolution    Ons nov 30, 2016 10:50 pm


S Kingdom Street
V det regne svagt, mens måne er stået op.
O Vagter der går ude på gaden og lede efter en.
Tid 00,00
Emnepartner: @Fleur
P

Brandon også kalde Nyx, havde fået en simpel opgave eller det var, hvad han havde troede var en simpetl opgave. Ind i Kingdom street få fat i tegningen af et nyt våben en pistol faktisk, hvorefter han skulle tilbage til the underground og ud der gennem, hvis han kunne nå det, ellers var hans plan og gemme den i et dead drop inde i byen, hvor en anden person ville kunne finde den og gi den videre til oprørerne. Men som sagt, skulle det være en simpel opgave, ind få fat i den og kom væk så hurtigt som han kunne. Der til kom hans daggert i spil folk ville tro han bare var normal med den, men hans evne med den gjorde ham umulig og forudse sammen med hans slægt evne, hvis han havde været en anden person. Kunne han jo sagtens komme ind og ud, uden spørgsmål eller problemer. Brandon så sig omkring, hvorefter han kravlede ind og fik dirket låsen op. Tegningen var der, sammen med nogen andre papirer. "Jackpot" Komd det fra Brandon.

Brandon kunne kort efter høre skridt udenfor som nok blev sat klar til og være på den anden side, han skulle væk med den inden de så den.
Kort efter så han en mand kigge ind, hvorefter han råbte op, "hjælp hjælp der er en tyv." Han træk hvad der minde om et sværd og løbe mod ham, mens han råbte om hjælp. Idet samme det skete hoppet Brandon ud, hvorefter råben blev svagere, mens han bevægede sig gennem byen over tagene. Han vidste at lige meget, hvad der skete måtte han være færdig inden det blev dag.

Brandon kaste sin daggert gang efter gang, mens han holde sig hele tiden et par km længere fremme end vagter. Han kaste sin kniv ned på væggen af et hus, hvorefter han bevægede sig længere ned til han nået gaden. Han kunne høre nogen vagter bevæge sig mod ham, hvilket gjorde han brugte sin slægt evne til og lade mørket skjule ham. Da de to var væk forsætte han ned af gaden, hele tiden opmærksom på, hvor der var folk og, hvor der var frit.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
FleurAntal indlæg : 13
Reputation : 0
Bosted : Et lille hus i Opal Beam District (Redhawk)

IndlægEmne: Re: The start of a Revolution    Tors dec 01, 2016 12:30 am

Påklædning + en pose krudt bundet om hoften.

Den stille regn dalede blidt. Imod hustagene, imod den kolde jord, og imod de få uheldige skikkelser, som stadigvæk befandt sig udenfor. Natten var lige begyndt, men livet i gaderne var endnu ikke helt slukket. Mange var ved at pakke sammen for natten, og mange af dagens vagter var i gang med en sidste patrulje. En af de førhennævnte var en slank skikkelse, som netop var drejet omkring endnu en velplejet husmur.

Læderet knirkede i protest, da et par blege hænder blev stukket i vejret, efterfulgt af en tilfreds brummen. Endelig frihed. Armene faldt ned langs siderne igen, og Fleur kastede sit gyldne blik ned af gaden, som strakte sig foran hende. Denne dag havde virket uendelig lang allerede fra begyndelsen. Intet sket natten før, intet sket hele dagen og intet sket, da mørket igen meldte sin ankomst. Fleur var en stor fan af sit job, og elskede inderligt tanken om, at hun gjorde en forskel - for både folket og kongen. Men hun var også en fan af spænding og ting at lave. Kedsomhed kunne slå en død mand ihjel efter hendes mening. Og jo mindre der var at lave, jo længere virkede dagen. Nu var hun dog endelig en fri kvinde, og så smilende frem til en hurtig bid mad og derefter en varm seng. Hun skulle ikke stå vagt igen før om nogle dage, så hun planlagde i sit stille sind en hurtig tur til Springheat for at få brugt lidt krudt.

Hendes støvler klikkede let imod de flisebelagte gader, imens hun drejede ned af endnu en velkendt gade. Byen var stille, og kun regnen kunne stille anes. Hun tillod sig at lukke øjnene et øjeblik, og fornemmede, hvordan de kølige dråber gled ned af hendes ansigt, og den tykke fletning som hun bar. Stilheden varede dog blot få øjeblikke før, at hun pludselig fornemmede ophidsede råb blot et stykke borte. Fleur spærrede øjnene op, og styrtede straks afsted imod lydenes oprindelsested. Da hun ankom fandt hun to forvirrede vagter, som straks informerede hende om, hvad der var hændt dem tidligere.

"En spion! The Adaras uden tvivl! Den luskede satan stak af med nogle tegninger!"

"Jeg er på den."

Med fornyet energi, samt øjne der gnistrede af ophidselse, satte hun afsted efter tyven. Hælene der før havde klikket ganske sagte imod det hårde underlag, kunne nu høres flere gader derfra, og Fleur's vejrtrækning blev hurtigt en tand mere voldsomt. Det var ikke til at vide, hvor langt et forspring, som spionen havde, men hun håbede inderligt, at han stadigvæk befandt sig i området. Regnen som før havde beroliget hendes oprørske sind, fremstod pludselig som lidt af en plage, da hun efter et par hundrede meter begyndte at spotte efter bevægelse, men på grund af farten og vandet, måtte lukke øjnene halvt sammen. Alligevel lykkedes det hende at spotte en hurtig bevægelse ud af øjenkrogen, hvilket straks fik hende til at hoppe ind af nærmeste sidegade, så hun endte i samme retning, som gerningsmanden. Og dér var han!

"STOP! Smid hvad du har i hænderne, og stand øjeblikkeligt!"

Hendes stemme var en tand mere hæs end hun egentlig ønskede det, men den pludselig løbetur var kommet lidt bag på hende. Heldigvis var hun i temmelig udmærket form.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
BrandonAntal indlæg : 42
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: Re: The start of a Revolution    Tors dec 01, 2016 7:28 pm

Brandon bevægede sig videre men i det samme han hørte en stemme, vente han sig kort om han var tæt nok på og kunne komme ud af byen nu et kast og han ville være væk med hans tegning, ved hjælp af hans daggert. Han så hen på kvinden som de gyldene øjne skinnet bag, mens man ikke ville kunne se andet end hans øjne huller. Man kunne ikke engang se hans øjnefarve, hvilket gjorde alt dette meget vigtigt for ham til og kunne væk, "jeg har ikke gjorde noget forkert miss Redwood." Kom det svagt fra Brandon af han så hende an, mens han holde øje med om der var andre der ville komme frem, "så hvis de vil ha mig undskyldt i need too go."

Lød det flabet fra Brandon, hvor han bagefter træk sig tilbage, "men jeg har intet og gemme, hvis du vil tjekke om jeg har noget jeg har kun min egen daggert og denne armor." Det var sandheden der lød fra ham han havde gemt tegningerne inde i det dead drop der var i byen, hvor det var. Var en helt anden sag hans kontakt havde sikkert fået den ud inden,  ellers lå den bare et sted i den dead drop og han havde ikke tænkt sig og røbe det, han kunne ikke risikere og få slægterne i krig ikke nu, derudover var det en opgave han havde fået fra en rebel og ikke fra slægten.

Brandon bevægede sig frem og tilbage lige så stille, mens han ventet på hendes næste træk, hvilket gjorde han lyttet efter, alle folk  som om der var nogen der måske var ved og være her. Brandon var klar til og kaste sin kniv, men det lød ikke til der kom flere lige nu.

//sorry det lidt korte svar :///
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
FleurAntal indlæg : 13
Reputation : 0
Bosted : Et lille hus i Opal Beam District (Redhawk)

IndlægEmne: Re: The start of a Revolution    Ons dec 07, 2016 8:05 pm

Fleur kastede et hurtigt blik imod den formodede gerningsmand. Hun syntes hverken at kunne spotte umiddelbare trusler eller bevismateriale, men hvem ellers ville styrte afsted på denne tid af døgnet, som havde de døden i hælene?

"Jeg sagde: STANDS."

Knurrede hun irriteret, da fyren begyndte at bevæge sig igen. Det snurrede kort i hendes højre arm, hvorefter hun strakte den ud mod sig, og rettede den nyforvandlede pistol imod spionen. Hendes krop var mere eller mindre gennemblødt, men alligevel rystede hun ikke det mindste. Adrenalinen ovenpå jagten gled stadigvæk igennem hendes krop, og ville forhåbentlig holde den varm lidt endnu. Hun kneb øjnene sammen mod gerningsmanden, og konstaterede tørt for sig selv, at hans øjne var skjult. Ikke noget, som folk i området kunne finde på.

"Hvis du ikke har gjort noget forkert, så smid daggerten og afslør dig selv… Og du burde vide bedre end at tiltale mig med det navn. Prøv på noget, og jeg affyrer."

Fleur begyndte langsomt at nærme sig, imens hun hele tiden var ekstra opmærksom på skiftevis mandens ansigt og hænder. Hvis han trak daggerten imod hende, så ville hun være forberedt på at slås. Men hans øjne kunne betyde meget i denne sag mellem slægterne.

//Helt i orden, har også lidt problemer xD//
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
BrandonAntal indlæg : 42
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: Re: The start of a Revolution    Tirs dec 27, 2016 12:19 am

Han så på hende da hun bevægede sig mod ham med en gennemblødt arm, hvor man kunne se noget regnen falde ned over. Brandon holde dog stadig hans hoved koldt, en pistol fordi det var os vildt fair. Han smilede svagt til hende fra sin hjelm mens han lytte til hende, det var dog en smule ironisk han havde stjålet tegninger til en ny pistol.  Nu blev han truet med en pistol, verden var vildt komisk når man så det sådan. Brandons øjne brænde svagt bag hjelmen mens, hans studeret alle hendes skridt, ”jeg har ingen garanti for at du vil lade mig, gå såå neej, jeg viser ikke mit ansigt frøken.”

Kom det meget roligt fra ham af. Brandons hjerne arbejde på højtryk selv, hvis han kunne komme væk ved hjælp af hans daggert var der ingen garanti for at han ville komme ud i levende live. Han kunne ikke risikere noget derfor, så hans sig omkring, mens hans øjne stadig holde øje med hende, måske kunne han bruge den til og komme bag hende og væk i en hvis fart hun var nemlig omkring det sted han skulle hen.  

Brandon tog en dybe indånding og  så hen på hende igen, hun var ved og være tæt på, med mindre hun ville stoppe skulle han afsted inden hun kom tæt nok på til hun kunne gribe fat i ham og flyve med, hvor han ind skulle hen.


Da hun var omkring 20 skridt fra ham, stod han stadig og overvejet sine muligheder, han måtte gøre noget der havde været nok ro. Han kaste sin daggert mod hende, han havde aldrig prøvet det her før, hvis hun blev ramt altså. Han, anede ikke om det ville ændre hvor, han kom hen. Han sætte derefter af og løb lige mod hende klar til og teleporter, hun ville ikke kunne nå og gribe den, med den ene hånd hun havde, ikke uden og skade sig selv, og være utrolig heldig. Brandons øjne bag hjelmen lyste mens han  løbe mod hende, det var nu eller aldrig, han kunne ikke risikere og blive fanget han måtte forbi hende og ud til the underground så hurtigt som mulig, helst uden at hende her fulgte efter ham, han kunne ikke risikere og bringe andre i fare og de, havde ingen beviser der peget på hans stjæl hvad han gjorde, det var nemlig blive taget fra the dead drop.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
FleurAntal indlæg : 13
Reputation : 0
Bosted : Et lille hus i Opal Beam District (Redhawk)

IndlægEmne: Re: The start of a Revolution    Tirs dec 27, 2016 1:36 pm

Fleur sukkede og rullede irriteret med de gyldne øjne. Hendes pistol var stadigvæk rettet imod tyven, hvis uskyldighed hun nu ikke længere var i tvivl om. Han gjorde det bestemt ikke nemmere ved sig selv, da han konstant spillede smart overfor hende, imens øjeblik var mest intenst. Fleur havde ikke nogen problemer med at skyde ham i benet, uskyldig eller ej, hvis det bragte hende tættere på at komme til bunds i sagen.

"Du er en utrolig dårlig løgner af en tyv at være. Havde du nu bare opført dig pænt, så var der ingen grund til at mistænke dig."

Smilede hun sarkatisk. Til hendes store fornøjelse fornemmede hun dog, hvordan mandens situation var blevet en anelse mere presset. Han klappede i som en østers, og så i stedet ud til at lede efter en vej væk. Men Fleur vidste, at han enten skulle rundt om hende eller over hende, hvis han ville væk. Og det skete ikke, med en pistol rettet imod hans bryst. Hans næste move kom dog bag på hende. Hun havde hele tiden været super opmærksom på den daggert, som han selv havde afsløret eksistensen af, så da han pludselig trak den og smed imod hende, der kom det i hvert fald ikke helt bag på hende.

Desværre var hendes ene hånd allerede optaget af sin forvandling. Derfor valgte hun blot at krydse armene foran sig, så de nærmest dannede et skjold, da tyven havde smidt daggerten imod hendes korpus. Selvom daggerten fløj med høj fart, lød der blot en tyk hul lyd, da den ramte imod hendes arme, hvorefter daggerten faldt til jorden som en klasket flue. Fleur kastede derefter armene til siden, og bemærkede, at tyven kom løbende imod hende. Hun sugede en god portion luft ind så hurtigt hun kunne, hvorefter hun sendte et skrig (hendes evne) mod ham. Skriget tiltog hurtigt i styrke, og var kraftigt nok til at sende ham et lille stykke bagud, hvis ikke endda vælte ham. Ville tyven ikke vælte eller ryge bagud, så var lyden stadigvæk så høj, at det ville påføre en del smerte. Fleur fastholdt skriget et øjeblik, inden hun standsede det, så hun kunne trække lidt luft igen. Hendes højre fod stampede ned over daggerten, som stadigvæk foran hende, så den nu ikke kunne snuppes, medmindre han fysisk krøb hen til hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
BrandonAntal indlæg : 42
Reputation : 0
Bosted : Shadow Hills i et Palæ

IndlægEmne: Re: The start of a Revolution    Ons jan 11, 2017 7:19 pm

//Sorry det lidt mærkelig svar, skal nok rette hvis du ikke finder det fair :///

Hans daggert faldt ned, men ikke før han var teleporte og med den fart han havde, på stødte han hårdt ind i hende, så med med mindre hun gik bagud, og lod hans daggert komme fri. Ville hun vælte, hvor han så ville samle kniven op det, ville han dog gøre lige meget, hvad efter som kræften han, havde løbet med, havde givet lidt ekstra kræft. Selv om hun lavet det kæmpe skrig, ville han stadig kunne nå og få hans kniv inden, hun kom hen til hans kniv, han tog sig til øret, hvorefter Han samlet sin kniv op. Han kaste den derefter op mod et tag. Han blev sendt der op, hvorefter han så ned mod hende, "lad os bare kalde den her omgang u afgjorde, ikke jeg har intet på mig, hvis du ikke har lagt mærke til det, jeg efterlod det her i byen. Jeg ville skynde mig med og finde den inden den forsvinde ud af byen." Lød det fra Brandon, hvorefter han var klar til og undgå, hvis hun skød efter ham, men lige nu måtte han trække tiden ud. Brandon så ned på hende og ventet på sit træk mens han tog sig til hans højre skulder, der var en masse smerte i den lige nu, men ind og hans højre ører han, havde helt sikkert fået smadret det. "Jeg skal nok forlade byen," lød det fra ham, hvorefter han stod klar til at der ville ske noget der mindet om det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
FleurAntal indlæg : 13
Reputation : 0
Bosted : Et lille hus i Opal Beam District (Redhawk)

IndlægEmne: Re: The start of a Revolution    Søn jan 15, 2017 11:06 pm

Fleur fornemmede, hvordan hendes plan ikke helt gik som forventet. Manden forsvandt i stedet, og dukkede pludselig op foran hende med høj fart. Hun nåede lige at krydse de i forvejen hævede arme således, at hun ikke væltede, men gled et et stykke bagud, da hun modtog slaget. Hendes arme var trods alt forholdsvis immune overfor store slag og skader, så hellere dem end resten af hende. Hun sendte et irriteret blik op mod taget, hvor tyven nu befandt sig.

"Det har jeg skam. Du er bare lidt af en højrøvet pestilens, så jeg tænkte, at en lærestreg ville klæde dig."

Hun placerede den utransformerede hånd ned langs siden, imens hun himlede med øjnene. Kors. Det hele havde bare været et stort opreklameret stunt, men intet mere end det. Sandt, noget var blevet stjålet, men nu var vagterne i hele byen opmærksomme. Derfor ville tyvens medgerningsmænd have meget svært ved at snige sig uset rundt, medmindre de også havde en dagger som hans. Hun sendte et hånligt snøft i hans retning, og rystede hovedet en enkelt gang, så lidt af regnvandet gled af.

"Uafgjort. Jeg har set dig rende i cirkler som den forvirrede kylling du er… men en rigtig kamp? Næppe. Men bare rolig. Jeg skal nok huske at nævne dit lille stykke legetøj til resten af gutterne. Mon ikke det huskes? Jeg tvivler på, at mange render rundt med den slags."

Hun løftede dovent sin pistolarm, og studerede den let, men uden mine til at ville skyde tyven. Han var ikke meget værd, det vidste hun godt.

"Hm… men jeg kan selvfølgelig også undlade den kommentar. Lad os sige det sådan her. Du kommer herned, slås som en rigtig mand, og hvis du faktisk er lidt dygtig, så tier jeg stille."

De gyldne øjne blev rettet imod taget. Et overlegent smil fulgte med.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: The start of a Revolution    Today at 11:48 am

Tilbage til toppen Go down
 
The start of a Revolution
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Kingdom Street-
Gå til: