Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Emnesøgning til ny fyr!
Yesterday at 7:52 pm by Alexei

» Business, not pleasure (Alexei)
Man okt 15, 2018 2:50 pm by Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Ons okt 10, 2018 3:04 am by Alexei

» I do, or not. - Alexei.
Ons okt 10, 2018 2:29 am by Alexei

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

» Masks & Mirrors - Alexei
Lør okt 06, 2018 12:30 am by Alexei

» Fravær - Lucius
Ons sep 26, 2018 10:04 am by Lucius

» Ria/Madeline/Elias' fravær
Tirs sep 25, 2018 6:54 pm by Elena

Top posting users this month
Alexei
 
Emelia
 
Elena
 
Elias
 
Zachariah
 
Ria
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elias

Vores brugere har i alt skrevet 4442 indlæg in 514 subjects

Share | 
 

 The Redwoods

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
avatar

Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: The Redwoods   Tors jun 16, 2016 2:49 pm

The Redwoods


Historie:
Redwood har været den mest magtfulde slægt så længe man kan huske. De kom til magten for flere hundreder år siden, da deres evne til at fremtvinge våben, udviklede sig på samme tid som flere våben blev skabt, og de til sidst kunne overmande de andre slægter med både antal og militærstyrke. Da de kom til magten, sørgede de for at gøre alt for at beholde det. De ændrede regler til deres fordel og sørge for at personer med gyldne øjne lå højere end alle andre. Samtidig holdt de sig neutrale til de andre ved at love dem territorium, hvor de regerede og bestemte reglerne. Den eneste betingelse var at reglerne ikke påvirkede The Redwoods.
Mange af slægterne og deres medlemmer var tilfredse med den magt de fik tildelt, men lige mange var uenige i The Redwoods' styre og da The Redwoods erklærede krig mod The Oikans, deltog de andre slægter mest af alt for at de kunne få vælte guldøjnene af tronen.
Under krigen var The Redwoods tæt på at blive vælt af tronen flere gange, f.eks da de blev forrådt af deres allierede slægt The Adaras, som ellers før boede i Redhawk med dem. Men slægten havde fået en fordel på krigsmarken ved opfindelsen af de første modeller af krudvåben. Hvad der dog virkelig gavnede dem var, at de gennem årene havde lært at være politisk snedige og i gennem flere situationer fik de vendt situationen om til deres fordel. De fik de mest magtfulde medlemmer af slægterne på deres sider ved at love dem mere magt efter krigen. Den første slægt de fik på deres side var The Takumaras, hvor de blot skulle love dem mere territorium. Efter det fik det the Oikans på deres side, med den betingelse at den daværende leder, Arden Redwood, skulle blive dræbt for hans tyranniske handlinger. Mange i The Redwoods ville ikke gå med til at ofre deres leder, men han blev til sidst myrdet. Hans morder er ukendt. En for en faldt de kommende ledere af Redwood-slægten af en morder der senere blev kendt som The King Slayer. Til sidst kom de ud af krigen med den nye leder, Charles Redwood, på tronen. De er stadig den største og mest magtfulde slægt, men reglerne fra de andres territorium påvirker nu slægten udover de mest betydningsfulde deri, og mere af The Redwoods' territorium er blevet delt ud til slægterne, Oikan og Takumara.

To år efter, i år 1176, har The Oikans valgt at gøre sig selv til deres fjende og har erklæret krig imod dem igen.

Øjne:
The Redwoods har gyldne øjne, enten kaldet "ravøjne" eller "guldøjne" (det sidste er dog fortrukket, især om højere rang vil det blive set ned på, hvis andet bliver brugt).

Slægtevner:
The Redwoods' evne består af våben. Deres arme, ben, hænder og fødder kan de lave om til våben, f.eks. kan de lave deres hånd om til kniv og deres arm om til en økse. Det er hvad der militærisk har gjort dem stærke nok til at kunne kæmpe i mod mange slægter. Også for hver nyt våben, de har udviklet, har de kunne ændre deres lemmer til det. Det nyeste form for våben er små krudtpistoler, som dog er svære at håndtere og skyder ikke specielt præcist. Men det er et skridt fremad.
Udover det kan de ikke blive skadet på arme og ben. Hvis man rigtigt vil skade dem skal man gå efter mave, bryst eller hals.

Individuelle evne:
De kan ikke have en individuel evne med de naturlige elementer som vand, ild, jord og vind. De kan heller ikke have en individuel evne, hvor de bruger berøring, i hvert fald ikke med arme og ben, da de allerede bliver brugt til slægtevnen.

Relation til andre slægter:
The Redwoods har en alliance med Oikan og Takumara, men de ved godt, at det ikke vil holde for evigt. De sørger for at holde slægterne tilfredse men ikke at give dem nok til at kunne klare sig selvstændigt.
The Adaras er den eneste slægt som er en direkte fjende for The Redwoods. De ser dem som forædere og har også bortvist dem fra hovedstaden Redhawk City.

Territorium:
Redwood hersker over alt i Redhawk. De er mest kendt for Redhawk City men alt er sådan set ejet af dem. De højere rangeret må gå hvor de vil og regler gælder ikke for dem. Det gælder dog ikke for alle guldøjne, men ligemeget hvad så er alle steder i Redhawk sådan set Redwoods territorium.

Titler:
Leder - @Alexei
Højre hånd - @Katherine


OBS! Det er kun personer med høje rang og titel, der har deres slægts navn som efternavn. Ellers har de bare et normalt efternavn.
OBS! Skriv til admin over PM, hvis du ønsker at din karakter har en titel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://redhawk.danskforum.net
 
The Redwoods
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: