Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Vinter

Måned | Januar

Latest topics
» What to put here hmmm oh right !!Søgning!!
Today at 3:25 pm by Jessica

» Træder af som admin - Charles (Admin-nyhed)
Tors apr 19, 2018 8:05 am by Zachariah

» Just do it like this! (Raven)
Ons apr 18, 2018 9:52 pm by Raven

» Lad os starte! Igen!
Ons apr 18, 2018 4:09 pm by Charles

» You are always here when i need you.. so i'm SO sorry! - Emma
Man apr 16, 2018 11:14 pm by Emma

» Forårsmarked (Åben for alle)
Søn apr 15, 2018 5:44 pm by Margnus

» Fravær - Lucius
Lør apr 14, 2018 1:05 pm by Lucius

» The Blessed Children
Lør apr 07, 2018 9:20 pm by Gæst

» Gæstevenligt reklameboard?
Lør apr 07, 2018 9:19 pm by Gæst

Top posting users this month
Zachariah
 
Charles
 
Margnus
 
Raven
 
Kassandra
 
Emma
 
Jessica
 
Cayden
 
Hydra
 
Lucius
 
Statistics
Der er i alt 121 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mayelle

Vores brugere har i alt skrevet 4241 indlæg in 489 subjects

Share | 
 

 Loss, light and love - Lucius

Go down 
ForfatterBesked
Hydra

avatar

Titel : Journalist
Antal indlæg : 95
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

IndlægEmne: Loss, light and love - Lucius    Søn apr 01, 2018 12:19 am

Sted: Arabis - Lucius' ejendom.
Tid: Eftermiddag.
Omgivelser: Blandet. Bliver beskrevet.
Vejr: Små køligt men skyfrit med klar solskin.
Påklædning: Kjole + Underneden - ingen sko.
Årstid: Vinter/Forår.
Dedikeret til: @Lucius <3

Himlen var skyfri den morgen. Men luften kølig. Det var det første, hendes sarte reptiløjne bemærkede, da hun fik strukket sin lange krop ud fra hulens indgang. De andre drager var endnu ikke vågne, men det passede hende egentlig fint. Det hele var meget nemmere, når hun kunne få tingene gjort i fred. Specielt det, som hun havde planlagt at bruge morgenstunden på. Den kølige morgenluft fik hendes varme ånde til at stå om hende som små skyer, imens hun bevægede sig længere ud af hulen. Dernæst strakte hun vingerne en enkelt gang, inden hun lod dem glide mod jorden igen med et blidt smæld, hvilket fik hende til at sætte af fra jorden uden problemer. Derfra fløj hun hurtigt hen til et af sine første gemmesteder på øen, hvor hun fik rodet igennem bunken af tøj, som hun igennem tiden havde fundet og stjålet fra diverse småbyer. Ved siden af tøjet lå en sæk, hvori hun fik skrabet en kjole op i ved hjælp af snuden, samt lidt andet, som hun muligvis ville få brug for. Efter det fløj hun hen til det næste gemmested, hvor hun i al hast fik hapset et par fisk indenbords, som hun havde gemt fra de andre. Turen den dag ville kræve en del energi. Efter det kravlede hun mod toppen af drageøen, indtil hendes skællede krop ikke kunne nå længere, hvor hun tillod sig at sidde et øjeblik og nyde synet. Hjem... og så alligevel ikke helt. For nu ville hun rigtigt hjem. Efter et sidste vemodigt blik sendt mod hulerne, hvor de andre stadigvæk lå slumrende, greb hun om sækken med halen, inden hun satte af og satte kurs mod fastlandet.

Hvor lang tid der egentlig var gået, det vidste hun egentlig ikke. Hun vidste, at vinteren havde nærmet sig ved deres afsked, og nu var foråret så begyndte at spire frem under den frosne jord. Altså havde det varet lidt. Hun vidste, at hun tvivlet på sin egen styrke til at vende tilbage til det - til ham - da hun først tog afsted, men at hun ikke længere var i tvivl. Hun savnede ham. Og uanset, hvad der var sket mellem dem det sidste stykke tid, så ville hun tilbage. Til hans favn, hans duft, hans nærvær og ikke mindst hans kærlighed. Familien var én ting, men Lucius havde altid været speciel for hende. Hun håbede blot, at han stadigvæk følte det samme. Beskeden hun havde efterladt hos sin stuepige havde ikke været meget. Blot et par få ord om, at hun ikke kunne mere lige der, at hun måtte væk, og at han ikke skulle komme efter hende. Om de ville ses igen? Der havde hun blot rystet forvirret med kroppen, inden hun grædende var løbet bort. Følelserne havde overvældet hende flere gange siden, og hun havde grædt de første mange nætter. Det havde været tiltrængt. Nu havde en slags indre ro bredt sig, og hun følte sig beredt på en helt anden måde.

Efter noget tids flyven nåede hun fastlandet. Her tillod hun sin store skikkelse at glide over det græsgrønne landskab en del længere tid, end hun egentlig havde planlagt før, at hun skiftede om til en mindre falkeskikkelse. Med sin fod greb hun om posen og fortsatte så kursen mod Arabis, hvilket hun efter sin store lettelse kunne spotte efter blot et par timers flyvning. Derefter landede hun ved en nærtliggende mark, hvor hun skiftede endnu engang, men til sin menneskelige skikkelse. Følelsen var en kende underlige, pludselig med fødder, hænder og sart hud igen, men det tog hende alligevel ikke længe at skifte til undertøjssættet og den medbrate kjole. Dernæst efterlod hun resten, og bevægede sig hastigt mod Arabis. Da hun nåede indgangen, var hun omhyggelig med kun at bevæge sig langs de mørke skygger, så hun ikke blev spottet alt for tidligt. Det var ikke med i hendes plan at lade vagterne opdage hende før, at hun selv havde meldt sin ankomst. Sådan fortsatte det hele vejen op til Lucius bolig, hvor nøglen som også havde ventet hende i sækken, blev brugt til at låse døren op, inden hun sneg sig indenfor og lukkede den ganske sagte bag sig. Med et udmattet suk, vendte hun ryggen mod døren, og undersøgte rummet som umiddelbart virkede tomt. Et lille smil voksede frem på hendes lettere gyldne hud, imens hun lod minderne og duftene overvælde hende. Sådan stod hun et øjeblik og nød det hele, inden hun gav sig til at lytte. Var han mon hjemme?

//Sorry, blev lidt langt xD
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Loss, light and love - Lucius
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Arabis-
Gå til: