Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1178

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» Loss, light and love - Lucius
Man jun 11, 2018 8:20 am by Lucius

» What to put here hmmm oh right !!Søgning!!
Lør apr 28, 2018 4:13 pm by Jessica

» Just do it like this! (Raven)
Tirs apr 24, 2018 4:51 pm by Zachariah

» Træder af som admin - Charles (Admin-nyhed)
Tors apr 19, 2018 8:05 am by Zachariah

» Lad os starte! Igen!
Ons apr 18, 2018 4:09 pm by Charles

» You are always here when i need you.. so i'm SO sorry! - Emma
Man apr 16, 2018 11:14 pm by Emma

» Forårsmarked (Åben for alle)
Søn apr 15, 2018 5:44 pm by Margnus

» Fravær - Lucius
Lør apr 14, 2018 1:05 pm by Lucius

» The Blessed Children
Lør apr 07, 2018 9:20 pm by Gæst

Top posting users this month
Lucius
 
Statistics
Der er i alt 121 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mayelle

Vores brugere har i alt skrevet 4268 indlæg in 492 subjects

Share | 
 

 Loss, light and love - Lucius

Go down 
ForfatterBesked
Hydra

avatar

Titel : Journalist
Antal indlæg : 96
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

IndlægEmne: Loss, light and love - Lucius    Søn apr 01, 2018 12:19 am

Sted: Arabis - Lucius' ejendom.
Tid: Eftermiddag.
Omgivelser: Blandet. Bliver beskrevet.
Vejr: Små køligt men skyfrit med klar solskin.
Påklædning: Kjole + Underneden - ingen sko.
Årstid: Vinter/Forår.
Dedikeret til: @Lucius <3

Himlen var skyfri den morgen. Men luften kølig. Det var det første, hendes sarte reptiløjne bemærkede, da hun fik strukket sin lange krop ud fra hulens indgang. De andre drager var endnu ikke vågne, men det passede hende egentlig fint. Det hele var meget nemmere, når hun kunne få tingene gjort i fred. Specielt det, som hun havde planlagt at bruge morgenstunden på. Den kølige morgenluft fik hendes varme ånde til at stå om hende som små skyer, imens hun bevægede sig længere ud af hulen. Dernæst strakte hun vingerne en enkelt gang, inden hun lod dem glide mod jorden igen med et blidt smæld, hvilket fik hende til at sætte af fra jorden uden problemer. Derfra fløj hun hurtigt hen til et af sine første gemmesteder på øen, hvor hun fik rodet igennem bunken af tøj, som hun igennem tiden havde fundet og stjålet fra diverse småbyer. Ved siden af tøjet lå en sæk, hvori hun fik skrabet en kjole op i ved hjælp af snuden, samt lidt andet, som hun muligvis ville få brug for. Efter det fløj hun hen til det næste gemmested, hvor hun i al hast fik hapset et par fisk indenbords, som hun havde gemt fra de andre. Turen den dag ville kræve en del energi. Efter det kravlede hun mod toppen af drageøen, indtil hendes skællede krop ikke kunne nå længere, hvor hun tillod sig at sidde et øjeblik og nyde synet. Hjem... og så alligevel ikke helt. For nu ville hun rigtigt hjem. Efter et sidste vemodigt blik sendt mod hulerne, hvor de andre stadigvæk lå slumrende, greb hun om sækken med halen, inden hun satte af og satte kurs mod fastlandet.

Hvor lang tid der egentlig var gået, det vidste hun egentlig ikke. Hun vidste, at vinteren havde nærmet sig ved deres afsked, og nu var foråret så begyndte at spire frem under den frosne jord. Altså havde det varet lidt. Hun vidste, at hun tvivlet på sin egen styrke til at vende tilbage til det - til ham - da hun først tog afsted, men at hun ikke længere var i tvivl. Hun savnede ham. Og uanset, hvad der var sket mellem dem det sidste stykke tid, så ville hun tilbage. Til hans favn, hans duft, hans nærvær og ikke mindst hans kærlighed. Familien var én ting, men Lucius havde altid været speciel for hende. Hun håbede blot, at han stadigvæk følte det samme. Beskeden hun havde efterladt hos sin stuepige havde ikke været meget. Blot et par få ord om, at hun ikke kunne mere lige der, at hun måtte væk, og at han ikke skulle komme efter hende. Om de ville ses igen? Der havde hun blot rystet forvirret med kroppen, inden hun grædende var løbet bort. Følelserne havde overvældet hende flere gange siden, og hun havde grædt de første mange nætter. Det havde været tiltrængt. Nu havde en slags indre ro bredt sig, og hun følte sig beredt på en helt anden måde.

Efter noget tids flyven nåede hun fastlandet. Her tillod hun sin store skikkelse at glide over det græsgrønne landskab en del længere tid, end hun egentlig havde planlagt før, at hun skiftede om til en mindre falkeskikkelse. Med sin fod greb hun om posen og fortsatte så kursen mod Arabis, hvilket hun efter sin store lettelse kunne spotte efter blot et par timers flyvning. Derefter landede hun ved en nærtliggende mark, hvor hun skiftede endnu engang, men til sin menneskelige skikkelse. Følelsen var en kende underlige, pludselig med fødder, hænder og sart hud igen, men det tog hende alligevel ikke længe at skifte til undertøjssættet og den medbrate kjole. Dernæst efterlod hun resten, og bevægede sig hastigt mod Arabis. Da hun nåede indgangen, var hun omhyggelig med kun at bevæge sig langs de mørke skygger, så hun ikke blev spottet alt for tidligt. Det var ikke med i hendes plan at lade vagterne opdage hende før, at hun selv havde meldt sin ankomst. Sådan fortsatte det hele vejen op til Lucius bolig, hvor nøglen som også havde ventet hende i sækken, blev brugt til at låse døren op, inden hun sneg sig indenfor og lukkede den ganske sagte bag sig. Med et udmattet suk, vendte hun ryggen mod døren, og undersøgte rummet som umiddelbart virkede tomt. Et lille smil voksede frem på hendes lettere gyldne hud, imens hun lod minderne og duftene overvælde hende. Sådan stod hun et øjeblik og nød det hele, inden hun gav sig til at lytte. Var han mon hjemme?

//Sorry, blev lidt langt xD
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucius

avatar

Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 83
Reputation : 0
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

IndlægEmne: Re: Loss, light and love - Lucius    Lør apr 28, 2018 9:57 pm

Han lod hovedet hvile imod puden. Hydra var stadig forsvundet, efter det store bal. Havde han gjort noget for at skræmme hende væk? Hvad var der sket, siden hun pludseligt var flygtet..
Havde det været pga Zachariah, selvom han flere gange havde fortalt hende at det var en fejltagelse?
Ringen lå stadig på natbordet, den ring der skulle have været Hydras. Den ring der skulle have ført dem sammen, som et. Selvom mange så ilde til det, ville han aldrig skubbe hende til side. Hellere opgive hans magt istedet så.
Imellemtiden var Charles dræbt. Ikke at det undrede Lucius besynderligt meget. Manden havde skabt sig for mange fjender, så hvem i alverden ville beskytte ham? Ingen. Kun de vagter der blev betalt for det.

Middagen med Cayden og Kassandra. Ikke ligefrem den mest veloverstået middag, derimod. For Lucius skyld, kunne middagen sagens blot have været et enkelt møde, hvor ingen ville hjælpe nogle. Cayden var for opsat på at blive konge over Redhawk, en konge ville han aldrig blive... Alle slægter ville til tronen, men Adaras var de næste i linjen. Det havde de altid været.
Lucius tanker blev skubbet væk, som en af hans tjenestepiger vækkede ham. Arbejdet kaldte. Det arbejde han ikke længere ønskede at være en del af. Han savnede Hydra for meget. Dagene uden hende, var ikke længere det samme. De var ensomme og lange. Ingen ville kunne erstatte hende.

'' Lucius. Hydra is home. ''

En vagts stemme, lød igennem lokalet Lucius sad plantet i. Det triste ansigt lyste hurtigt op i glæde. Var hun virkeligt kommet hjem? Vagten havde tydeligt spottet hende. Med et, sprang Lucius op af stolen og satte i løb mod sit hjem. Han ville se hende, med det samme.

'' MY LOVE! ''


Inden han havde set sig om, havde hans hænder omfavnet hele hendes krop. Han ville ikke give slip på hende forløbig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hydra

avatar

Titel : Journalist
Antal indlæg : 96
Reputation : 0
Bosted : På farten eller hos Lucius.

IndlægEmne: Re: Loss, light and love - Lucius    Man maj 21, 2018 11:58 am

Hydra rørte sig ikke. Egentlig burde hun gå huset igennem i sin søgen efter Lucius, men frygten i hendes mave var så tung, at hun knap kunne tvinge sig selv til at tage et enkelt skridt. I stedet forsøgte hun at ignorere de bange anelser, og brugte derfor et øjeblik på at suge alle omgivelserne til sig. Det var hendes hjem. Alle lydende, duftene og det evige lys. Intet havde forandret sig, selvom den livlige stemning hun plejede at huske, nu virkede en smule død. Mon Lucius ikke var hjemme? Eller havde været det et stykke tid?

Hydra tvang sig selv væk fra døren, men endte kun med at tage få skridt ud i rummet før, at hun atter standsede og kastede et blik tilbage mod døren. Hun burde bare gå igen. Det var ikke engang sikkert, at folkene her, som hun efterhånden var kommet til at se som sin familie, ville have hende igen. Hvad hun havde gjort var egoistisk og havde sikkert knust ham. Knust dem. Så hvis de ikke ønskede at se hende igen, så forstod hun dem. Hun mærkede, hvordan varme tårer begyndte at forme sig, og vendte sig så for at gå. I samme øjeblik hørte hun dog pludselig et påstyr, og nåede lige at vende sig til at se Lucius komme løbende. My love. Hans ord sendte en sitren igennem hendes krop, og da han pludselig kastede armene om hende, mødte hun ham i et tæt knus. Hun begravede ansigtet mod hans skulder, og kunne pludselig ikke styrer tårerne mere som blot faldt og faldt.

"My Light... I'm... I'm so sorry."

Hendes stemme var ikke mere end en hvisken, men hun håbede virkelig, at Lucius forstod.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lucius

avatar

Titel : Leder af The Adaras
Antal indlæg : 83
Reputation : 0
Bosted : Arabis - My own place with Hydra

IndlægEmne: Re: Loss, light and love - Lucius    Man jun 11, 2018 8:20 am

Lucius mærkede hvordan Hydra knyttede sig tæt ind til ham. Han havde virkeligt savnet hende, hendes duft, hendes stemme og ikke mindst hende.

'' Its alright love. ''

Han knugede hende blot tættere ind til sig. En del af ham ville meget gerne forstå hvorfor hun var forsvundet, men han accepterede også hvis hun ikke ville have lyst til at fortælle noget. Det var hendes valg. Han så stille på hende, inden han plantede et stille kys på hendes pande og trak sig ud af det ellers ret tætte kram de havde igang.
Der var så mange spørgsmål han gerne ville have svar på. Det hele var sket så hurtigt, at han intet havde registeret. Blot at hun pludseligt var forsvundet og ikke kommet tilbage. Havde han gjort noget galt? Var verden blot ikke et sted for hende?
Men han var alligevel lykkelig over at hun var kommet hjem igen.

'' You must be hungry and tired.. But Hydra... Where have you been? ''

'' Make her some food. Anything she wants. ''


Lucius så skiftesvis imod hende og så tjenestepigen der havde haft turet at bevæge sig ind i hans hjem, uden han selv var der. Lige nu ville han gøre alt for at Hydra ville blive her. Bare et sekund mere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Loss, light and love - Lucius    

Tilbage til toppen Go down
 
Loss, light and love - Lucius
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Arabis-
Gå til: