Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1176

Årstid | vinter

Måned | December

Latest topics
» A special request- Zachariah.
Ons nov 29, 2017 6:27 pm by Margnus

» Fancy meeting you here! (Elena)
Ons nov 29, 2017 11:00 am by Zachariah

» Maybe I'm foolish...(Alexei)
Ons nov 29, 2017 10:48 am by Zachariah

» Fravær - Lucius
Fre nov 24, 2017 10:20 am by Lucius

» Adara-Lederen inviterer til Lysfest! ~(INVITATION)
Fre nov 24, 2017 10:19 am by Lucius

» A small trade- Ria
Tors nov 23, 2017 11:05 am by Margnus

» Partytime! ~ Fællesemne
Man nov 20, 2017 7:02 pm by Madeline

» Masks & Mirrors - Alexei
Søn nov 19, 2017 12:27 pm by Elena

» Sikke et fint besøg hvad skyldes æren (Zachariah)
Fre nov 17, 2017 9:04 pm by Semira

Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 122 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mimia

Vores brugere har i alt skrevet 4160 indlæg in 476 subjects

Share | 
 

 A special request- Zachariah.

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Margnus

avatar

Antal indlæg : 19
Reputation : 0
Bosted : Thunderville

IndlægEmne: A special request- Zachariah.   Søn nov 12, 2017 5:50 pm

Sted: Thunderville, Margnus' hus, lidt alla det her -> http://l7.alamy.com/zooms/dab96d50d6ad43c187b0b7bff031eb39/the-old-forge-branscombe-devon-england-uk-d80n47.jpg
Tid: formiddag.
Omgivelser: Thunderville's gamle huse, ruiner ikke langt derfra. Få folk går rundt udenfor.
Påklædning: http://www.hallekis.com/2009/xx090814-arn.jpg
Partner: @Zachariah

Margnus var stået tidligt op og stod og arbejdede i sin smedje. Han brugte ikke sin evne til arbejdet, skønt det var planlagt at det skulle være en lille daggert. Dog kunne Margnus godt lide at arbejde med at få lavet et våben, uden at bruge sin evne. Der var noget tilfredsstillende ved at bruge sin viden og sine færdigheder i stedet for sine evner. Eftersom han blot var hjemme hos sig selv, havde han ikke skiftet øjenfarve, så hans matte grønne øjne var dem som fokuserede på våbnet. En lille pige på måske en fem seks år kom gående ind og kiggede nysgerrigt på hvordan han arbejdede med at få våbnet til at passe. Han følte hendes øjne på hans bevægelser, en intuition han ikke havde mistet efter arbejdet som lejemorder, så han kiggede over på hende. Hun var en af de lokale børn. Han kendte ikke hendes navn, men mente at kunne huske at hun var fra en af de lidt mere velhavende familier, eller i hvert fald dem som havde været velhavende før han i et tidligere liv brændte huse og familier til grunde. " Hey there little one. You seem like a curious one. Come here, I can teach you how to make your own." talte han forsigtigt som for ikke at skræmme hende væk. Han kunne genkende The Griffins øjne i hendes ansigt og skiftede hans egne øjne så de matchede hendes. Et forsøg på ikke at virke så fremmedartet. Han vidste godt at pigen uden tvivl havde mødt slægtsløse før, det virkede til at Thunderville var en slags magnet for deres slags, men hun slappede synligt mere af da hun så de velkendte slægtsøjne, og hun trådte derfor hen til ham. " Mommy tells me that you are the chameleon. Is that true?" spurgte den lille pige mens han hjalp hende med at varme et lille stykke jern op. Han nikkede tankefuldt " That's true. Tell me what does mommy wants with the chameleon?" spurgte han og imiterede hendes måde at sige ' mommy' på. " She wants me to deliver this to you" sagde den lille pige og hev en lap papir frem. Han tog den fra hende og læste den kort. Der var tale om en handel, noget familie fejde, et drab som ikke skulle kunne spores. Han kluklo, der var åbenbart nogen som ikke kunne lide deres svoger. Han ruskede blidt den lille pige i håret, og smilede " Tell mommy the job is as good as done. Now off you go. You can come again tomorrow" sagde han og hjalp hende kort med at hamre en form på den lille daggert pigen lavede. Derefter stak han den i det kolde vand og så den lille pige smutter ud af hans smedje og tilbage mod hendes eget hus.

Han lod døren til smedjen stå åben, det var altid rart med noget frisk luft. Og få folk var nysgerrige nok til at kigge ind til ham. Han gik hen til et bord i den anden ende af smedjen. Der var en masse glimtende flasker, nogle havde mærkater og andre havde ikke. Han vidste dog præcis hvad det var han skulle gå efter, og snart bredte der sig en sødlig duft fra den lille bord.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zachariah

avatar

Titel : Administrator - Leder af The Naailas
Antal indlæg : 257
Reputation : 2
Bosted : Dark Daphne Forest, i et hus i træerne.

IndlægEmne: Re: A special request- Zachariah.   Fre nov 17, 2017 10:16 am

Efter han var blevet leder, havde han næsten brugt mere tid væk fra sin by, end i den. Det var ikke fordi han flygtede fra det og sine pligter, men mere fordi det var den vej, som hans arbejde og interesser bar ham. Naailas havde gemt sig, siden krigen og man så ikke mange af dem, uden for skoven. Men nu, hvor Zach styrede showet, ville han gerne gøre dem mere synlige igen. Derfor havde han også brugt en del tid på at skabe sig bekendtskaber. At snakke relationer mellem folk og deres slægter. Skabe alliancer og gøre sig synlig, som leder og repræsentant for sin egen slægt.
Adaris og Redhawk City var de byer, han havde brugt mest tid i. At han nu var i Thunderville var lidt en tilfældighed. Han havde aldrig rejst igennem byen, til dels fordi han havde hørt det mest var ruiner og Griffins. Han kendte ikke så mange Griffins og havde ikke haft behov for at opsøge dem som sådan. Det havde han heller ikke i dag...
Mere var det fordi han var nysgerrig. Uden råd til en hest, rejste han som regel de mest direkte veje mellem byerne. Men denne gang havde han valgt at dreje af og udforske områderne lidt nærmere. Han behøvede ikke anden grund, end han var den nysgerrige type.
Desuden var det ikke helt uden en grund.

Han var ankommet til byen dagen før, kun iklædt sine mere eller mindre slidte sko, nogle lange bukser og en langærmet og varm trøje. I denne del af landet var der langt koldere, end hjemme i skoven. Det var ved at blive vinter, trods alt. I hans taske, som han var ankommet med, havde han noget ekstra tøj og flere småting han havde brug for, når han rejste. Også hans sværd havde han. Dog var både sværd og taske efterladt i det hus, hvor han havde charmeret sig til en overnatning. Familie var sød og venlig. Kvinden, der også var mor, havde snakket om hvordan det var at bo i Thunderville og noget om en familiefejde eller noget i den dur. Zach havde kun lydt med et halvt øre, for han havde haft mere travlt i at spille et spil med datteren.
Han havde også haft held med at bekræfte nogle rygter, som havde ført ham til denne lille landsby.
Morgenen var gået med at hjælpe til i huset, som tak for overnatning og en bid mad. Men derefter var han gået på opdagelse i byen. Han havde gået lidt hid og did, studeret livet i byen, da han havde set pigen fra hans logi, der var løbet igennem byen. Han var fulgt efter hende, men uden hun rigtig var opmærksom på det.
Smedjen. Som altid, med en lugt af brændt træ og kul i luften. Han ventede til pigen løb derfra igen og ventede et øjeblik, før han selv valgte at gå indenfor. Han vidste ikke helt hvem han forventede at finde herinde, men han var en meget social mand og elskede at snakke med alle omkring sig. Desuden havde han en personlig interesse for våben, der ofte bragte ham til smedjerne. Hvor mange smede havde han ikke talt med snart? Mange. Fra mange slægter. Han ville snart kunne forskellene i deres arbejde udenad.
Han bankede let på den åbne dør med en kno. Hans mørkelilla blik gled hen over omgivelserne, før de faldt på ryggen af en mand.
Hans øjne var ofte en grund til frygt eller had i Zachs omgivelser. Ofte så han væk, når han snakkede med folk, hvis han fornemmede de var utrygge ved ham. Men mere ofte end det, mødte han gerne folks blikke. Folk lærte aldrig at være ikke-bange, hvis de ikke vænnede sig til at se Naailas, uden der skete noget. Heldigvis havde familien, han havde sovet hos, ikke haft så mange fordomme. Måske fordi de havde boet i denne lille landsby i en hel del år.
"Halloooo?"
Var det en sødlig duft? Nu han tænkte over det, var der mange sjove små ting på bordet, foran manden. Til smedearbejdet? Han vidste det ikke. Han lænede sig op af dørkarmen, med hænderne placeret i sine lommer på bukserne. Han studerede manden nysgerrigt og ikke uden hans naturlige varme og venlighed.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Margnus

avatar

Antal indlæg : 19
Reputation : 0
Bosted : Thunderville

IndlægEmne: Re: A special request- Zachariah.   Fre nov 17, 2017 2:21 pm

Margnus fokuserede på de forskellige gifte der stod på bordet. Det var altid vigtigt at koncentrere sig om sådanne opgaver, de skulle udføres perfekt, de måtte ikke kunne spores, og vigtigst af alt, det skulle være effektivt. Den søde duft blev lidt mere bitter, indtil man ikke kunne lugte den overhovedet. Giften var færdig, det næste ville så være at få svogeren dræbt. Han boede her i byen, så det var ikke svært at skulle finde ham. Spørgsmålet var så bare, om det skulle være en Griffin, Redwood eller Oikan som dræbte ham? Det måtte han finde ud af senere.

"Halloooo?" stemmen ekkoede svagt i rummet. Margnus vendte sig rundt og fik øje på en mand, som stod lænet op ad dørkarmen. Han smilede venligt imens han gik hen til ham og fandt en klud at tørre sine hænder i, et var at de var blevet beskidte af arbejdet i smedjen, et andet var at i tilfælde af at nogle dråber havde ramt hans hænder ville han ikke udsætte hans gæst for dem. " Velkommen til!" hilste Margnus venligt og lagde kluden fra sig på armbolten. Han nåede frem til gæsten og lagde godt mærke til de lilla øjne. Naalias. " Det er ikke så tit man ser jeres slags udenfor jeres skov" kommenterede han venligt, der var intet ondt ment, det var blot et faktum. Og at møde en her, i Thunderville af alle steder!

" Noget jeg kan hjælpe dem med ?" spurgte han hjælpsomt. Han kom dom hurtigt i tanke om flasken med gift, som han nok burde stille et sted, hvor nogle af de børn der besøgte ham, ikke ville finde den og drikke det ved et uheld. " Kom endelig indenfor" sagde han imødekommende mens han gik tilbage til bordet og tog flasken og satte den op på en af de høje hylder, inden han vendte sig om mod sin gæst igen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Zachariah

avatar

Titel : Administrator - Leder af The Naailas
Antal indlæg : 257
Reputation : 2
Bosted : Dark Daphne Forest, i et hus i træerne.

IndlægEmne: Re: A special request- Zachariah.   Ons nov 29, 2017 10:13 am

Han rettede sig op, da manden kom over til ham. Så man skulle ud i de små byer, før man mødte nogen, der ikke ligefrem vrængede på næsen af Zachs eksistens. Da manden ikke fremstod bange, så Zach ingen grund til at se væk. Zach vidste ikke, at det manden arbejdede med var gift. Han anede ikke selv meget om medicin og giftstoffer, og hvorfor burde han? Hans blod var i sig selv en dødelig gift for de fleste, men gjorde ham til gengæld immun for alle andre gifte. Det gjorde også hans slægt kunne spise bær eller planter, som mange andre normalt undgik. Ret praktisk, da de var flyttet ret langt væk fra andre og deres ressourcer.
Han mødte manden med et skævt smil og et svagt træk på den ene skulder, til kommentaren om at man sjældent så en Naaila her.
"Det kan jeg forestille mig. Vi har ikke mange grunde til at forlade vores skov" bemærkede han afslappet, før han fulgte mandens invitation og trådte indenfor i smedjen. Naturligt opsøgte han noget af mandens smedje-arbejde.
"Jeg er egentlig bare nysgerrig. Jeg var på opdagelse i byen, da jeg kunne lugte smedjen langt væk. Jeg har mødt mange smedje i mit liv..." Han havde studeret noget, der så ud til at blive en daggert, vist. Nu så han over på manden igen.
"...Men ingen med mange små flasker. Jeg er Zach, forresten" tilføjede han. Han gjorde en kort gestus mod flaskerne, der stod på rad og række på nogle af hylderne. Det var ikke for at snage, men oprigtig fordi Zach var en lidt nysgerrig type.
"Hvis du ikke har noget imod jeg spørger...Hvad bruger du dem så til? Til dit smedearbejde?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Margnus

avatar

Antal indlæg : 19
Reputation : 0
Bosted : Thunderville

IndlægEmne: Re: A special request- Zachariah.   Ons nov 29, 2017 6:27 pm

Margnus klukkede muntert " At være nysgerrig kan være både godt og dårligt alt efter hvad man bruger det til. For det meste er det dog harmløst" smilede han og begyndte så småt at rydde nogle af sine værktøjer væk så de ikke rodede så meget, noget han burde haft gjort som det første i morges, men som han havde glemt. " Jeg tænker denne smedje må være den første med mange små flasker. Navnet er Margnus" præsenterede han sig selv med et smil. Det var sandt, der var ikke mange smedjer der havde små flasker stående, og da slet ikke flasker med gift. Den eneste grund til at Margnus havde dem stående fremme var at de fleste mennesker her ikke var nysgerrige nok til at kigge på flaskerne, noget andet var at de fleste af dem ikke kendte til nogle af giftene. Og så var det desuden meget rart at have alle sine værktøjer og arbejdsredskaber samlet et sted. De fleste andre mennesker som havde gifte, ville nok gemme dem af vejen i en kælder eller et andet rum. Et sted hvor der normalt ikke kom andre mennesker, men det så Margnus ingen grund til. De fleste mennesker her i byen kendte ham trods alt kun som Margnus, ikke som Arn Thjadeo, da de fleste han var vokset op med enten var døde eller troede han var død. Der var selvfølgelig også Gustav Grimholt, Margo Flane men ingen her fra byen kendte noget til hans liv som henholdsvis Redwood og Oikan, og da slet ikke Kamæleonen. Et navn som ikke var andet end navnet på en lejemorder, en spion, en mand uden ansigt og uden rigtigt navn. Han fandt det ofte morsomt at folk måske nok kendte Kamæleonen uden at vide det var ham. Men det var nok godt det samme, det gjorde trods alt hans arbejdsopgaver som Kamæleonen noget lettere.

" Jeg må tilstå at de ikke har noget med mit smedearbejde at gøre. Jeg er en mand med mange beskæftigelser og de tilhører et andet del af det. De står på hylden så de få besøgende jeg har ikke kommer galt afsted, din slags vil dog ikke finde det ubehageligt." fortalte Margnus venligt uden egentelig at komme nærmere ind på hvad hans andre beskæftigelser gik ud på. Lidt hemlighedsfuld havde man vel lov til at være? Særligt når det gjaldt ens liv. " Medmindre selvfølgelig du ser det at komme flaskernes indhold på mine færdigsmedet våben, i forbindelse med mine andre beskæftigelsere, så kan du vel godt sige at det er til smedearbejdet" grinede Margnus.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: A special request- Zachariah.   

Tilbage til toppen Go down
 
A special request- Zachariah.
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Thunderville-
Gå til: