Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Emnesøgning til ny fyr!
Yesterday at 7:52 pm by Alexei

» Business, not pleasure (Alexei)
Man okt 15, 2018 2:50 pm by Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Ons okt 10, 2018 3:04 am by Alexei

» I do, or not. - Alexei.
Ons okt 10, 2018 2:29 am by Alexei

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

» Masks & Mirrors - Alexei
Lør okt 06, 2018 12:30 am by Alexei

» Fravær - Lucius
Ons sep 26, 2018 10:04 am by Lucius

» Ria/Madeline/Elias' fravær
Tirs sep 25, 2018 6:54 pm by Elena

Top posting users this month
Alexei
 
Emelia
 
Elena
 
Elias
 
Zachariah
 
Ria
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elias

Vores brugere har i alt skrevet 4442 indlæg in 514 subjects

Share | 
 

 Well Hello There - Christopher

Go down 
ForfatterBesked
Hayley

avatar

Antal indlæg : 37
Reputation : 0
Bosted : En hytte i Thunderville

IndlægEmne: Well Hello There - Christopher   Søn sep 24, 2017 6:39 pm

Sted - Thunderville
Tid - Eftermiddag
Omgivelser - Folk her og der ellers ødelagte bygninger.
Påklædning - Click her ^^ med et par små flænger i siderne.
Vejr - en let brise, men ikke kold eller varmt, men midt i mellem.
@Christopher

Hayley var still og roligt ude og gå for sig selv,  hun havde tage nok det hun selv ville mene var det pæneste styk tøj hun havde, selvom det var lidt i stykker, i hvert fald i siderne var det. Hun anede ikke hvad hun skulle bruge dagen på, efter som hun ikke havde den vilde lyst til at træne hendes evne, som hun stadig havde  lidt og lære om.

Hun kiggede lidt rundt på de forskellige bygninger og hade det syn, mindet om hendes forældre brandte dybt inde i hende, hun ville have hæv over slægten der havde taget dem fra hende, men hun var nok ikke den eneste der havde mistet noget dengang.
Hun rystede på hovedet for at få tankerne ud af hendes hoved selvom det var svært, da det både gjorde hende sur og trist på samme tid, men det skulle jo ikke ødelægge hendes dag, hun stoppede op og kiggede lidt hen på en person og viste ikke hvad den person endeligt lavede her, på denne afstand anede hun ikke om det var en hun kende eller om det var en fremmede, så hun valgt bare og stå der og kigge, som om hun holde øje med denne her person.

Men dog kunne det selv være en farlig ting og gøre, da man aldrig viste, om der var en som holde øje med hende og så mange andre ting der kunne være farligt, da som hun stod her og holde jo kun øje med en person, og ikke resten af omgivelserne som var omkring hende, gjorde jo at hun ikke havde sine parader oppe, som hun plejede og ha.

Men lige nu ville hun bare vide hvem denne person var, men hvordan hun skulle det viste hun ikke, og anede ikke om personen viste at hun var der, men det måtte tiden vise, for hvis man havde den der sjette sans, ville man kunne føle hvis der var en som kiggede eller rettere stirrede på en.

(går ud fra personen er dig :3 )
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Christopher

avatar

Antal indlæg : 29
Reputation : 0
Bosted : The Underground

IndlægEmne: Re: Well Hello There - Christopher   Tirs sep 26, 2017 9:29 pm

Som altid, havde Christopher fundet et fredeligt sted, for sig selv da folk stadig ikke kunne lide hans slægt eller frygtet dem. Arden, havde gjorde det klart hun ikke kunne se sig selv med ham, og for at være ærlig var det vel fair.  Han var dog hurtigt taget hen, da et barn var ved og blive kvæste af en bygning der ikke så ud til og ville holde lang tid nok til at, nogen kunne redde ham andre end Christopher. Efter han, havde fået reddet barne og givet hende tilbage til hendes forældre, var han derfor taget tilbage til has post. Han kiggede ned og studeret folk som hjælp hinanden, hvilket der gjorde at han blev en smule mere sikker over, at han faktisk gjorde en forskel.
 

Han følte dog en stirre bag på ham, hvilket der gjorde ham lidt mindre glad. En person stirret på ham, hvilket der gjorde at han ikke, havde det særlig godt med det. Hvem stirret dog på ham, han måtte finde ud af det. Han vende sig kort efter om og stødte på en kvinde der så mod ham. ”Hello beauty, what can i do for you.” Lød det ganske kækt fra ham af, hvorefter han, bevægede sig tætte op hende, ”having a nice day ?” Hans tøj besto af en løs skjorte ineunder hans kappe og hans hætte. Han træk den derefter ned, hvorefter han så på hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Hayley

avatar

Antal indlæg : 37
Reputation : 0
Bosted : En hytte i Thunderville

IndlægEmne: Re: Well Hello There - Christopher   Ons sep 27, 2017 12:36 pm

Hun blev bare stående og stirrede på personen da hun gerne ville finde ud af hvem personen var, og hvorfor personen var kommet til en by som denne, eller rettere til hvad der engang var en by men hun kunne jo ikke bare sådan lige spørge personen lige ud omkring det, men kende hun sig selv så holde hun ikke bare lige sådan tilbage som man burde gøre.
Hun kiggede på personen som lod til og være en mand og roligt lyttede hun til hvad han sagde til hende ”Nothing really, but you could explain why a guy like you came to a town like this” hun kiggede bare på ham og ville endeligt bare gerne ha sig nogen svar, for dette var en person hun aldrig havde set her før, men hun viste at ikke om han havde været her før, men nu måtte hun jo vente og høre på hvad han havde og sige til det.

Hun lyttede til det sidste der blev sagt fra ham af, om hun havde sig en god dag og roligt nikkede hun til det, den her dag var nok en af de bedste, da hun ikke rigtig havde haft problemer med sine tanker og den slags ting, for det var jo det der for det meste gjorde at hun ikke havde sig en god dag, men lige i dag var der ikke noget.
Hun så på ham og kiggede lidt op og ned af ham, og endte med og kigge ham i øjne til sidst, og hun kom til at blive lidt rød i kinderne da han nok havde set at hun havde kigget op og ned af ham, men det var jo ikke noget slemt og gøre men det var måske lidt pinligt hvis personen man kiggede på så det. Dog prøvede hun på at få sine rødmen til at gå væk igen selvom det var lidt svært og få den til, da det jo var sådan ens krop reagere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Well Hello There - Christopher   

Tilbage til toppen Go down
 
Well Hello There - Christopher
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Thunderville-
Gå til: