Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1176

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Elena's Plottråd! <3
Yesterday at 11:15 pm by Elena

» ♢ Emnesøgning for Cassius ♢
Yesterday at 10:25 pm by Jessica

» You're a Redwood and I can't trust you-Remus
Yesterday at 9:35 pm by Semira

» Undisclosed Desires - Alexei
Yesterday at 3:55 pm by Elena

» Friends or Strangers? - Zachariah
Yesterday at 2:02 pm by Elena

» Life or Death ~ Elena
Yesterday at 12:08 pm by Elena

» Maybe today... (Hayley)
Søn okt 22, 2017 8:35 pm by Hayley

» Maybe I'm foolish...(Alexei)
Søn okt 22, 2017 1:02 am by Alexei

» Emnesøgning!
Lør okt 21, 2017 9:02 am by Zachariah

Top posting users this month
Zachariah
 
Elena
 
Alexei
 
Hayley
 
Semira
 
Lucius
 
Remus
 
Look J
 
Emma
 
Charles
 
Statistics
Der er i alt 121 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Jessica

Vores brugere har i alt skrevet 4007 indlæg in 466 subjects

Share | 
 

 Roots Before Branches - Lauritz

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Elena

avatar

Antal indlæg : 91
Reputation : 0
Bosted : Groundstone District, Redhawk City

IndlægEmne: Roots Before Branches - Lauritz   Lør sep 16, 2017 12:20 pm

STED - I udkanten af Pyroheat District, Springheat City
TID - Sen eftermiddag. Solen går snart ned, og fra Springheat's bjergplacering, er solnedgangen et helt fantastisk  syn.
VEJR  - Lette briser glider gennem området, grundet byens højtliggende placering.
OMGIVELSER - En del personer ses i distriktet tage hjem efter en lang arbejdsdag, eller ud, for at få lidt afreagering.

@Lauritz

Den unge kvinde havde små skygger under sine blågrønne, store og 'matte' øjne. Skygger der bestemt vidnede om dén træthed der normalt indtrådte, når man havde foretaget en længere rejse. Alligevel var der en håbefuldhed i hendes blik, som hun vandrede gennem denne fremmede by, hvor øjenfarve 'rød' dominerede. Hun havde måtte spørge om vej et par gange, for at finde sin endedestination, og heldigvis var det ikke alle der blot - med det samme - havde affejet hende, som de så hendes slægtløse øjne. Den unge kvinde vandrede med en målrettethed rundt i Pyroheat District. Hendes små fodtrin var hastige, i håb at at nå ejendommen før solen for alvor forsvandt ned under horrisonten, og ville efterlade området i mørke. De sidste stråler fra det brændende himmellegeme, gav et rødligt skær i det lyse hår, der bølgede ned ad ryggen, og krøllede charmerende i enderne, trods det nok også vidnede om, at hun havde brug for at bad og at blive redt.

Det kunne vel ikke være her?
Hendes læber skiltes i et overrasket udtryk, som hun var kommet længere i udkanten af distriktet. Huset der mødte hendes dådyrsøjne, var større end hun havde forestillet sig, og kunne indeholde hendes lille klinik omtrent et dusin gange, hvis ikke mere. Huset var smukt, og i en klassisk stil, med tilhørend smedgeområde, der gav det en form for unik charme. Hun måtte endda tilte hovedet lidt tilbage, for at se toppen af boligen, grundet dets etager. Boede han virkelig hér? Alene?
Den unge, blonde kvinde havde fået et brev for noget tid siden. Trods hendes evner til at læse og skrive var minimale, havde hun kæmpet sig igennem læsningen, og havde forbarmet sig over brevets indhold. Lauritz havde ikke været meget detaljeret over hans 'fund', men havde hintet til, at han måske havde fundet et spor i hendes søgen efter hendes biologiske forældre. For Elena, var dette en kæmpe omvæltning. For ville hun nyde sandheden? For hvad hvis hendes forældre virkelig havde vendt hende ryggen, som rygterne lød, fordi hun var blevet født med matte øjne? Men hvad hvis der var en sandhed, som endelig kunne give hende noget 'closure'? Når man ikke tilhørte en slægt, var behovet for at finde sine rødder måske blot en tand større. For hvor hørte man ellers til?

Den unge kvinde møvede sin taske, med sine mest nødvendige ejendele, om bag ryggen, som hun trådte hen mod hoveddøren. Hun havde ikke set ham længe, - og derfor mærkede hun bestemt hvordan hun pludselig blev fyldt med ny energi over udsigten til at se ham. Snart hævede hun en af sine lyse hænder, og bankede på døren.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lauritz

avatar

Antal indlæg : 73
Reputation : 0
Bosted : Springheat City

IndlægEmne: Re: Roots Before Branches - Lauritz   Lør sep 16, 2017 8:58 pm

Outfit


Det var noget af en information som Laurtiz var kommet i besiddelse af. Verden var et lille sted afterall, og da han omsider havde taget sig tid til at sorter ud i sin families ting, havde han fundet noget der skulle vise sig at være sin faders dagbog. Eller lignende. I starten havde Laurtiz troede det var en notesbog med mere information omkring våben, men hurtigt havde det vist sig at være noget helt andet! I starten havde han smidt det bort i en bunke hvor det skulle kassers, måske bruges som brænde, men noget i ham bød ham alligevel at læse det. Derfor var han begyndt at læse. Og læsningen havde ført ham til en helt ny opdagelse, hvorfor han havde sendt bud efter en.. ven.

Han havde derpå haft travlt med at gøre gæsteværelset klar til kvinden. Det præcise tidspunkt for hvornår hun ville dukke op, var ham ukendt, og derfor havde han været i god tid med at få styr på alting. Det var da også lykkedes, og manden befandt sig i sin smedje da gæsten ankom denne eftermiddag. Det havde været en lang dag, og han havde egentlig været ved at lukke ned og pakke sammen for dagen, da der lød en banken på hoveddøren. Den eneste grund til at han hørte det var, at  han netop havde lukkede døren mellem smedjen og gangen som var nær hoveddøren og som forbandt hus med smedje. Han havde arbejdet hele dagen, havde derfor sved på kroppen og havde for længst smidt trøjen så han kun var iført et par løse bukser og nogle lukkede sko. Et håndklæde hang over hans ene skulder, og han tørrede sveden af panden og brystet, inden han trak en cardigan over sig, og gik hen for at lukke op.

Udenfor stod et velkendt ansigt, og smilet strakte sig straks over hans læber. "Elena!" udbrød han begejstret. "Please, come in! How wonderful to see you!" han trådte til side og gav hende mulighed for at komme indenfor.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena

avatar

Antal indlæg : 91
Reputation : 0
Bosted : Groundstone District, Redhawk City

IndlægEmne: Re: Roots Before Branches - Lauritz   Man sep 18, 2017 12:19 pm

Trods hendes fødder var trætte efter rejsen, var det som om de trippede lidt af energi, som hun stod og ventede ved hoveddøren. Nysgerrigt forsøgte hun at kaste et blik ind af nærmeste vindue. Aldrig havde hun besøgt ham ved hans ejendom, og derfor forekom det hende som noget af en overraskelse, at se den for første gang. Kunne han virkelig benytte al den plads? Elena havde altid fundet en hvis tryghed i hendes lille bolig/klinik. Der var ikke meget plads, men det udstyrerede hende med en form for kontrol. Et liv i lænker, havde vel givet hende en hvis ro ved at befinde sig i små, tætte omgivelser.
Snart åbnedes døren, og hun løsrev de store øjne fra vinduet. De mødte snart, nogle velkendte, rødglødende øjne, med et varmt, bekendt skær. Den bredskuldrede mand foran hende, havde et smil plantet mod sine læber, og nogle resterende svedperler mod hans pande, vidnede om, at han sikkert lige havde færdiggjort noget fysisk arbejde.

"It's wonderful to see you too!" Der var en ærlighed i hendes stemme, som hun blottede den øverste tandrække i et kært smil, der vaskede sporene af træthed væk fra hendes øjne. Hun puffede en tot af sit lyse hår væk fra ansigtet, og trådte ind i ejendommen. Man kunne godt se på hende, hvordan hun slugte miljøet til sig. For øjnene gled flygtigt og nysgerrigt rundt. Ja, selv entreen var imponerende for en pige, der selv levede i grå, kedelige omgivelser.
"Why didn't you tell me, you lived in such a palace?" Kommenterede hun, med en lattermildhed i stemmen. Det var vel tydeligt, at hun sjældent så indersiden af et hus der var større end et skur, "I would've dressed more...-" Hun stoppede midt i sin sætning og så ned af sig selv. Der var mudder i sømmende på hendes kjole, og hendes sko var beskidte. Hun måtte ligne lidt af et fuglesskræmsel efter rejsen, "Less dirty at least!" Hun grinede, og mødte hans øjne.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lauritz

avatar

Antal indlæg : 73
Reputation : 0
Bosted : Springheat City

IndlægEmne: Re: Roots Before Branches - Lauritz   Tirs sep 26, 2017 11:15 am

Det meste af huset blev nok ikke brugt, men det hele var også kun lige blevet bygget om. Hvornår resten ville blive taget i brug, eller om det nogensinde gjorde, var vel spørgsmålet. Indtil videre var Lauritz bare ganske tilfreds med hvordan tingene stod til. I modsætning til hende havde et liv med lænker betydet at han ikke kunne klare små rum, han følte sig kvalt, især hvis der ingen vinduer var i. Så hvor upraktisk det end kunne være, så havde manden sørgede for en del vinduer i sit hjem.

Snart stod de to dog ansigt til ansigt, og hendes svar glædede ham usigeligt, om end det at gense hende igen var den største glæde i øjeblikket. Han trådte til side og lod hende komme ind, og hun så sig omkring med det samme hvad han naturligvis gav hende mulighed for mens han lukkede hoveddøren. Hendes ord bragte en varm latter over hans læber ”Palace? Oh dear, I hear you have never been in Redhawk then..” svarede han med et glimt i øjnene. ”As to the house, I finished restoring it not long time ago..” forklarede han. I sin tid, var det hele blevet brændt ned, så han havde haft en del at se til med at sætte det i stand og bygge nogle ting om. Denne gang, havde han sikret sig at det ikke kunne brændes ned til grunden! ”You look lovely, dearest. Come, let me help you and make you a bath” han inviteret hende indenfor, overtog den sparsomme bagage hun havde med sig undervejs, og ledte mod en trappe som førte ovenover. Her åbnede han en dør. ”This will be your room, I hope it is fine..” ellers håbede han at hun ville sige til.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Elena

avatar

Antal indlæg : 91
Reputation : 0
Bosted : Groundstone District, Redhawk City

IndlægEmne: Re: Roots Before Branches - Lauritz   Tors sep 28, 2017 12:15 pm

Ved hans bemærkning om at han selv havde restaureret ejendommen, gled et imponeret udtryk over hendes ungdommelige ansigt. Hun betvivlede dog ikke i ét sekund på hans evner. Han havde altid haft talenter, og en hvis målrettethed, som hun genkendte fra sit ejet arbejde. Hun sendte ham derved et varmt og stolt smil. Én ting var at høre om hans hjem gennem breve; men det var noget helt andet at se det med egne øjne. Modsat hende, var han vel kommet langt, og det fik hende, kortvarig, til at studse over hendes eget potentiale, hvis hun havde valgt at komme videre med sit liv.
"You're too kind." Lød det fra hende, som han komplimenterede hende, trods hun vidste at hun nok ikke var så præsentabel som hu ønskede at være. Tanken om et bad, faldt dog på et rigtig godt sted. Det var nok det hun havde brug for.

Hun lod ham tage sin bagage, uden at protestere for meget, som hun normalt gjorde når folk hjalp hende. Dernæst fulgte hun ham op af trappen, og ind i rummet han viste hende. Det var mere end blot 'fint'. Det var hyggeligt, og perfekt dekoreret.
"It's wonderful." Sagde hun med et nik, og modstod trangen til bare at smide sig i sengen med sit beskidte tøj på. Efter at have betragtet rummet i et øjeblik, vendte hun sig mod ham igen. Hun lagde en forsigtig hånd mod hans skulder, "But I doubt I can relax, until I've heard more about my reason for coming here... You had some... Information?" Hun så opmærksomt op på ham. Hun var bestemt utålmodig.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Lauritz

avatar

Antal indlæg : 73
Reputation : 0
Bosted : Springheat City

IndlægEmne: Re: Roots Before Branches - Lauritz   Tors okt 05, 2017 7:52 pm

At hun var imponeret var tydeligt, men han hæftede sig ikke ved det. Egentlig havde han ikke sagt det for at blære sig eller lignende, han havde bare kommenteret på hendes konstatering om stedets størrelse og at han ikke havde sagt noget om det noget før. At hun snart omtalte ham som venlig fik ham blot til at smile. Deres 'typer' havde været udsat for så meget modgang i livet, og lidt godhed kunne vække en sådan reaktion som han nu fik fra hende.

Snart var de oppe i det værelse der skulle være hendes, og han nød synet af hendes reaktion. Hun vendte sig dog hurtigt mod ham, en hånd endte mod hans skulder, og havde lagt hendes bagage på gulvet ved sengen. "I have" svarede han bekræftende. Han ville gerne have ventet med at snakke om det til hun lige havde hvilet sig så de kunne tage det hele med ro. "It is about your family. I am not sure about anything, but while I cleaned the house up, I found a diary who belongs to my father.. and the name Crimson mentioned. I wrote to you immediately" forklarede han roligt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Roots Before Branches - Lauritz   

Tilbage til toppen Go down
 
Roots Before Branches - Lauritz
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Springheat City :: Pyroheart District-
Gå til: