Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» I am so sorry, i should never have Judge you.
Søn jul 09, 2017 2:40 pm by Caleb

» I am not doing this for my sake but for the sake of her
Tors jul 06, 2017 5:22 pm by Lorenzo

» Lets get back!
Tors jul 06, 2017 3:38 pm by Keeva

» Newworld - Reklame
Man jul 03, 2017 11:41 am by Zachariah

» Pika' booo! - Brandon
Tirs jun 20, 2017 11:01 pm by Brandon

» HAVE YOU LOST YOUR MIND?! - Aaron
Man jun 05, 2017 12:00 am by Malia

» The fight is not over - Nate
Søn jun 04, 2017 12:43 pm by Echo

» I was here - Nathaniel
Fre jun 02, 2017 11:33 am by Nathaniel

» Looking for help? ~ Hydra
Lør maj 27, 2017 11:48 pm by Hydra

Top posting users this month
Luna
 
Lorenzo
 
Keeva
 
Caleb
 
Zachariah
 
Statistics
Der er i alt 109 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haru

Vores brugere har i alt skrevet 2944 indlæg in 347 subjects

Share | 
 

 Regler: Brugeren

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Luna
Admin
avatar

Titel : Administrator, Leder af The Takumaras
Antal indlæg : 194
Reputation : 15
Bosted : Fairlake District

IndlægEmne: Regler: Brugeren    Tors jun 16, 2016 11:54 am • Man må ikke have en karakter, der er direkte kopieret fra en serie. Man må gerne få inspiration, og må gerne have både faceclaim og navn fra samme karakter, og man må også have både faceclaim og karaktertræk fra samme karakter, men ikke alt på en gang.
  Men ingen direkte kopiering - eksempelvis, hvis du havde Johnny Depp som faceclaim, måtte du gerne hedde Jack. Du måtte også gerne være pirat, men mere kopiering må heller ikke komme, idet dette ville være en direkte kopiering af karakteren, hvis der kom mere inspiration fra Jack Sparrow til din karakter. Det er bestemt heller ikke tilladt at kopiere fra andre brugere. Man må heller ikke lave sig selv som karakter. Administratorne sætter grænserne.
  Dog er al den inspiration man ønsker, tilladt. Så længe det ikke er direkte kopiering, selvom vi opfordrer jer til at tænke ud af boksen!

 • Det er heller ikke tilladt at lave en karakter som et magisk væsen, som f.eks. vampyr, havfrue, engel osv. (med få undtagelser som f.eks. shapeshifters), da det ikke er meningen med siden at have magiske væsner. Admins sætter grænserne.

 • Ingen OP karakterer, og ingen Godmode! Alle har fejl, alle har svagheder. Ingen væsner eller personer har kun gode sider, og selvom de måske ikke vil vise deres svagheder, så kan de stadig findes. De kan ikke bare have to - f.eks er nem at gøre trist og elsker mad, bl.a. fordi disse to slet ikke er voldsomme svagheder - men har mange. Både små og store. Nogle der kan slå dem ihjel, men også nogle der måske kan gøre de siger nogle dumme ting. Det varierer altid.
  - Husk: Play to lose! Det betyder sådan set, at det er sjovere at tabe en kamp end at vinde. Det giver mere spil for dig selv og andre og mere at bygge op på. Din karakter behøver ikke at være uovervindelig for at være sjov at spille.


 • Generelt er der ingen regler for om man må have samme individuel evne som en anden bruger, for selvfølgelig må man det. Det er alt andet end sjældent at der er flere grupper med samme evne, og der er evner der er mere populære end andre. 


 • Det er ikke tilladt at have samme navn eller faceclaim som en allerede eksisterende bruger, medmindre dette er aftalt med denne bruger. I såfald skal begge brugere skrive til administratoren at dette er tilladt.


 • Hvis du ønsker at have et navn der allerede eksisterer på siden, så lad være med at indsætte tegn i navnet - dette må man ikke. Tænk det som det er din karakters kaldenavn eller navn, og ville du hedde |na? 3ch0? Nej vel? Derfor kan din karakter heller ikke hedde det. Find i stedet et nyt navn, eller lav om på navnet, så det ikke er det samme som det eksisterende, men stadig skrevet med bogstaver.
  - Husk: Brugernavnet på denne side skal være din karakters navn eller kaldenavn.


 • Man skal få farve før man begynder at tråde/emne. Dette gælder også, hvis ens karakter er af høj rang og har en titel - Så SKAL du dog få ansøgningen godkendt og få farve, før du må emne. Når du ønsker at få farve(dvs. når du har valgt din slægt og få skrevet fortid og individuel evne, der er blevet godkendt af en admin), så ansøg i "slægterne" for at få lov at komme med, og du vil hurtigst muligt få din farve. Et godt råd er at have lavet din karakters profil, eller i hvert fald have en idé om hvad og hvem din karakter er, før du begynder at emne.

 • Man må maks. have 8 karakterer.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Regler: Brugeren
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Regler & Guides-
Gå til: