Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Forår

Måned | Maj

Latest topics
» Fælles projekt for alle online RPer!
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeLør apr 13, 2019 6:20 pm by Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeSøn apr 07, 2019 7:08 pm by Lucius

» Dreams and Deliberations - Alexei
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeFre mar 29, 2019 8:14 pm by Elena

» Business, not pleasure (Alexei)
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeFre mar 29, 2019 11:20 am by Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeFre mar 29, 2019 11:08 am by Zachariah

» Fraværstråd (Zach)
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeSøn mar 24, 2019 12:11 pm by Zachariah

» Care & Comfort ♕ Elena
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeSøn mar 24, 2019 4:36 am by Alexei

» Old wounds - Emelia
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeMan mar 18, 2019 1:21 pm by Emelia

» Fraværs tråd ~ Emma, Raven og Xenia
You've Always Been There - Look J Icon_minitimeSøn mar 17, 2019 4:48 pm by Elias

Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 126 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Karanu

Vores brugere har i alt skrevet 4547 indlæg in 521 subjects

Share
 

 You've Always Been There - Look J

Go down 
ForfatterBesked
Arden

Arden

Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : Thunderville

You've Always Been There - Look J Empty
IndlægEmne: You've Always Been There - Look J   You've Always Been There - Look J Icon_minitimeTirs feb 07, 2017 10:06 pm

Himlen udenfor er dækket med tunge skyer der varsler om regn. Værthuset er denne aften ikke synderlig fyldt, men et par stamgæster sidder lidt spredt ud ved bordene og drikker øl, eller hviler deres trætte legemer efter endnu en lang arbejdsdag.

Hun lod kluden glide over bordet endnu en gang for at fjerne resterne af det mørke øl der var blevet spildt derpå for en kort stund siden. Væsken havde allerede klistret sig fast til bordet, som bestemt kunne bruge en omgang sandpapir, eftersom Arden - da hun blev færdig med at tørre det af - havde fået sig et par splinter i en af sine slanke fingre. Grundet sine mange års arbejde, kunne den prikkende fornemmelse dog knapt nok mærkes i den yderste del af fingerspidserne, som var mere ru end en fornem kvindes. Men den rødhårede unge kvinde havde trods alt ikke siddet stille en eneste dag af sit liv, for blot at blive opvartet af andre mennesker. Nej, hun måtte skænke øl, bære det tunge læs, og slå hænderne væk fra forsøgte at gøre sig tilnærmelser mod hende, når alkoholsindtaget i værthuset blev for højt. Det var hverdag for hende - og når man var 'velsignet' med et forfærdeligt temperament, måtte man holde tungen lige i munden det meste af tiden.

Hun nærmede sig snart baren, og smed kluden derpå. Ejeren af kroen nikkede, som hun spurgte ham om hun snart måtte tage fri, og afslutte en lang dags arbejde, nu hvor aftenen for alvor havde sat ind. Havde hun virkelig arbejdet siden solopgang? Da Arden med glæde lagde arbejdet fra sig, og dumpede ned ved et af bordene, for at få en velfortjent øl, kunne hun bestemt mærke hvor trætte fødderne i virkeligheden var. De var ømme, og de korte brune støvler hjalp i hvert fald ikke. De var efterhånden så slidte, at sålen var ubrugelig. Men i Thunderville, skrabede mange bunden, og hun blev ofte fortalt at hun blot skulle være glad for at have et job.
Blidt strøg hun en hånd gennem det lange røde hår, som var lidt filtret efter en lang arbejdsdag. Dernæst tog hun kruset med øl op til sine læber, og vædede ganen for første gang i timevis. Fornemmelsen var rar og tilfredsstillende. Trods hun elskede at holde sig beskæftiget og afholde sig selv fra at tænke for meget, var der noget fantastisk ved at lægge arbejdet fra sig. På denne måde kunne hendes hjerne tage en pause, men hun var samtidig for træt til at overanstrenge den med bekymringer.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Look J

Look J

Antal indlæg : 30
Reputation : 0
Bosted : Hos hans onkel

You've Always Been There - Look J Empty
IndlægEmne: Re: You've Always Been There - Look J   You've Always Been There - Look J Icon_minitimeOns feb 22, 2017 5:26 pm

Det havde været en virkelig lang dag. Han havde været på jagt næsten siden dagen startede. Det kunne tit tage mange timer, da der ikke var meget at skyde i ruinerne eller i udkanten af byen. Men der kom dog en dur i nys og næ, eller nogle kaniner der ledte efter skygge fra den bagende sol.
Men det havde nu alligevel været en god jagt. Og fortjenesten endnu bedre. Det gode ved at være en af de eneste jægere i denne by, var at man kunne forhandle med kødet. Bagere gav gerne et par brød for en due eller en kanin, og konen med grønsager på toget var for det meste også venlig til at give kredit så længe hun fik et par sine kaniner næste gang jagten havde været der. Og det fik hun også.
Rasten af kødet spiste han og hans onkel selv, samt solgte skindende efterfølgende.

Derfor var klokken også blevet mange. Hans onkel var for længst gået omkuld i sin seng efter en lang dag i smedjen. Men Looks dag var ikke slut endnu. Nej! Han kunne aldrig sove efter en god jagt. Og så mange timer i heden og med sig selv, havde fået ham til at tænke, noget en fyr som Look ikke kunne uden at blive deprimeret… der var kun EN måde at løse dette problem. Ned på baren og få sig en stor skummende øl. Og så selvfølgelig være i selskab med den dejligste kvinde på jorden. Den eneste kvinde han vidste aldrig ville forråde eller forlade ham.

Han skævede op mod de truende skyr der selvfølgelig åbnede sig da han kun var halvvejs, så rasten af turen måtte blive løb mellem det våde sjap. Han kom til kroen, og kom inden for døren ramte den velkende lugt ham, lugten af sprut, og gammelt træ. Men det var nu meget charmerende. Han fik børstet det værste vand ud af håret og af hans skuldre. Inden han gik op mod baren for at finde den rødhårde gudinde der altid kunne rede hans dag. I hånde havde han en af de dur han havde skudt.

Da han ikke kunne finde den smukke kvinde gav han sig til at se sig om, og efter kort tids søgen så han den vidunderlige rødtop der lige nu så ud til endeligt at få lov til at slappe af. Han gik over til hende ”jamen er det ikke min egen lille rødtop” sagde han med et drilsk smil, inden han placerede et velplantet kys lige mod hendes pande.
Han lagde duen på bordet ved siden af hende.
”her er der lidt til maden” sagde han roligt. Han havde altid gjort det, lige siden han som 12 årig var begyndt at jage, der havde han foræret noget til Arden. Hun var den kæreste ven han havde. Han ville måske næsten gå så langt som at kald hende en del af familien
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Arden

Arden

Antal indlæg : 53
Reputation : 1
Bosted : Thunderville

You've Always Been There - Look J Empty
IndlægEmne: Re: You've Always Been There - Look J   You've Always Been There - Look J Icon_minitimeMan feb 27, 2017 5:41 pm

Hun værdigede ikke mange i kroen et eneste blik nu hvor hun havde fri. For dé kunder hun sendte høflige smil og blikke når hun arbejdede, tog det mere som en invitation når hun havde fri, hvis hendes øjne mødte deres. Og der var visse skumle typer i blandt, som man nok ikke ønskede at komme for tæt på. Typer der drak for meget, og ofte drak til de brækkede sig, faldt omkuld, eller stedet lukkede. Derfor var det rart at Arden denne aften fik lov til at få fri før det værste gik løs. Alligevel vidste hun, at hun nok ville have en del oprydningsarbejde at se frem til næste morgen.
Som hun roligt slurprede lidt til sin øl, vendte hun dog snart blikket ud af vinduet, som hendes bord var placeret tæt ved. Som altid var det som om Thunderville var badet i toner af grå, og i et sekund fangede hun sig selv i at undre sig over, om det mon var mere farverigt andre steder i landet.

Snart mærkede hun bevægelse i sin øjenkrog; nogen var på vej over mod bordet. Det var dog med lettelse at hendes øjne ramte en velkendt skikkelse - Look. En af hendes ældste og bedste venner i byen, som altid havde stået hende utrolig nær, og gjort den 'grå' tilværelse mere tålelig. Han havde bestemt ikke haft det lige nemt, men Arden havde altid været der for ham, når han druknede sorgerne eller arbejdet i skummende øl.
Et smil tegnede sig over hendes læber, som han kom hen til bordet og plantede et kys mod hendes pande. Selvom hun var varsom med intimitet, havde det aldrig været et problem når det galt Look. Hun havde en ubrydelig tillid til ham, som var bygget op over årene.
"Medmindre du har fundet en ny af slagsen, må det vel være mig." Kommenterede hun til hans brug af ordet 'rødtop'. Hun sendte ham et skævt smil, og fulgte hans bevægelse med øjnene som han lagde en due mod bordet.
"Dejligt at du lægger døde dyr på et bord jeg netop har tørt af." Sagde hun med en sarkastisk tone i stemmen, før hun rystede på hovedet med et mildt grin, og tilføjede et oprigtigt "Tak." Look havde altid hjulpet til, og det var i sandhed befriende at han kunne spæde til med mad i ny og næ i disse tider.

Hun rejste sig snart op, og børste kortvarig lidt støv af sin skjorte, "Slå røven i sædet - så henter jeg en øl til dig," Hun sendte ham et strålende smil, tog duen og smuttede ud i kroens køkken, for snart at vende tilbage med et stort krus øl, som hun placerede foran ham. Dernæst dumpede hun ned i sin stol igen.
"Hvordan går det med dig? Det er et par dage siden."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
You've Always Been There - Look J Empty
IndlægEmne: Re: You've Always Been There - Look J   You've Always Been There - Look J Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
You've Always Been There - Look J
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Springheat City :: Thunderville-
Gå til: