Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» A Word Once Given [Helia]
Today at 12:22 am by Byron

» It's quite beautiful, don't you think? [Fortidsemne]
Yesterday at 10:02 pm by Alycia

» If you never try, you never win - Elijah
Yesterday at 6:48 pm by Alycia

» The Great Escape (Kubo)
Yesterday at 5:17 pm by Elijah

» A promise to the future - Aaron
Yesterday at 5:04 pm by Alycia

» Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)
Yesterday at 2:37 pm by Katherine

» Om politisk spil [ADMIN-NYHED]
Yesterday at 2:07 pm by Elanor

» A Lions Den
Yesterday at 1:26 pm by Christopher

» Coming here was a mistake - Valian
Yesterday at 1:08 pm by Elanor

Top posting users this month
Keeva
 
Helia
 
Luna
 
Alycia
 
Charles
 
Dylan
 
Lucius
 
Byron
 
Loki
 
Hydra
 
Statistics
Der er i alt 95 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Bellatrix

Vores brugere har i alt skrevet 1865 indlæg in 254 subjects

Share | 
 

 Coming here was a mistake - Valian

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
ElanorAntal indlæg : 7
Reputation : 0
Bosted : On the sea

IndlægEmne: Coming here was a mistake - Valian   Tirs jan 10, 2017 6:05 am

Dette var nok det eneste sted hun kunne kende af alle. Ildstederne. De røde øjnes sted, åbenbart havde alle øjenfarver deres eget sted og deres egne evner. Udover hendes slags - så vidt hun havde forstået, men ærligtalt havde det været sidst på hendes liste. Normalt var det ikke andre end mandskabet der gjorde indtryk på hende - og forrige besøg havde været markant anderledes for hende. Valian havde ændret hendes syn på landfolk bare lidt, og i tid nok til at hun havde elsket ham. Elanor havde været tæt på at opgive sit liv på skibet for ham. Dog havde Jonathan fundet hende og taget hende med tilbage - og uden nogen advarsel var hun forsvundet ud af hans liv. Det var det farlige ved at være en kvinde i denne verden, havde hun fået fortalt af sin far bagefter. De kunne ikke have hun endte gravid eller med at give sit hjerte. Når det kom til hendes liv måtte hun handle uden følelser og plyngre - det var det hendes liv var skabt til, at skabe kaos. Elanor havde dog ikke sluppet ham fra sine tanker, men hun havde ladet ham gå, og håbede at han en eller anden dag ville tilgive hende for at være forsvundet ud af hans liv så pludselig. Hvor længe siden det var havde hun ingen forstand på, tid var tid - og ikke noget hun holdt regnskab med. Det eneste hun havde styr på var forskellen på nat og dag.

I dag var en test, Jonathan og et par andre havde teleporteret hende med sig til Springheat City. Eller mere præcist Searing Well District. Det rigeste og bedste område. Solen stod højt på himmelen her, og det var godt Elanor var van til dens flammende varme. Som altid aftalte hun et møde sted med sin kære gruppe om 2 dage, eller rettere sagt når solen stod op anden gang. Så gik de ud for at gøre hvad de gjorde bedst - skabe kaos. Elanor trak sin kniv op og dirkede en lås op til et af de større huse. De skulle være hurtige og lydløse - helst hvor der ikke var nogle hjemme - eller i hvert fald slette sporene så. Elanor lukkede døren bagved sig og så sig omkring. Hun samlede smykker og værdigenstande som en anden pirat ville gøre. Dog viste det sig at huset ikke var så heldig at være uden ejer denne morgen.
"Who the fuck are you?" Lød en gnaven stemme bagved hende. Elanor drejede rundt på sin hæl, men han var allerede i løb imod hoveddøren og nåede lige at flå den op. "Help!" Råbte han før Elanor fik ham trukket indenfor igen. Døren blev sparket i, og hun fik ham lagt ned.
"Shut the fuck up idiot!" Vrissede hun voldsomt irriteret. Kniven lå for hans strube. De brune øjne lavede ej sjov, hele kropssproget var generelt vildt og ikke til at lave sjov med. Et snit, ikke dybt nok til at gøre nogen skade, blev lavet før hun rejste sig op. Snittet gjorde han blødte og hun mumlede nogle uforståelige ord. Nok til at da han ville rejse sig, kunne han ikke. Han var fastfrosset. Døren gik ret hurtig op, nogle måtte vel have hørt mandens råben?
"The monster.. she is inside these walls." Sagde han til personen der kom ind. Elanor kunne mærke grebet på sin kniv blive det strammere, men hun havde ikke tid til at stoppe med at kigge efter diverse ting af værdi imens.

//@Valian <3
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
ValianAntal indlæg : 4
Reputation : 0

IndlægEmne: Re: Coming here was a mistake - Valian   Tirs jan 10, 2017 1:31 pm

Valian havde sit sædvanlige outfit på. En langærmet grålig trøje, en kappe lavet af ulveskind, og bare bukser og sko. Han havde en økse ved sin ene hofte, spændt fast til et bælte han havde om livet. Hans hår var samlet i en lille fletning, som det som regel var. Han lignede egentlig sig selv. Han havde altid set lidt ekstra 'vild' og 'barsk' ud. Det passede ham helt perfekt. Derfor tænkte han ikke over sine ekskærester. Javist havde den seneste såret ham, men det var hendes tab. Det havde kun gjort ondt, fordi han virkelig var begyndt at tro, at han kunne få en fremtid med hende, men pludselig forsvandt hun bare. I starten havde han tænkt at hun var i fare, og han havde ledt og ledt, men havde været nødt til at indse, at hun havde forladt ham. Der gik uger, før han følte sig ovre det og kunne sige, at det var hendes tab, hendes fejl. Han tvivlede kraftigt på at han nogensinde ville møde hende igen, men skæbnen havde vist sin egen mening.
For da han gik ned langs gaden, så han en kvinde gå ind i et hus. Normalt ville han være ligeglad, men han kunne genkende hende. Derfor fulgte han efter hende, men lige da han nærmede sig huset, blev døren flået op og nogen råbte efter hjælp. Hun var blevet opdaget.
Han tog sin økse frem og gik hen til døren, efter at den var blevet lukket igen. Han tøvede ikke med at åbne døren og hans øjne fandt hendes offer først. "Calm down." Han så rundt og fik endelig øje på hende."Would you be so kind to lower your weapons, Elanor?" Valian lænede sig op af dørkarmen og betragtede hende. "Normally I kill heartless people like you, but in honor of our past, I will show you mercy. I did love you, after all." Desuden tvivlede han på, at han kunne skade hende. Han var ikke i stand til det, det var han temmelig sikker på. "Once a pirate, always a pirate, right?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
ElanorAntal indlæg : 7
Reputation : 0
Bosted : On the sea

IndlægEmne: Re: Coming here was a mistake - Valian   Tirs jan 10, 2017 3:33 pm

Stemmen i dørkarmen imens hun var ved at tjekke smykkerne ud, fik hende til at slippe hvad hun havde i hænderne. Det virkede som om hun kort var i chok, og hun var glad for hun stod med ryggen til ham - så han ikke kunne se det. Det var ikke fordi hun ønskede at slå ham ihjel eller noget, men grebet var stadigvæk fast om skaftet - til hun besluttede sig for at sætte den i bæltet igen.
"Only because its you my dear." Svarede hun, og sendte ham et køligt blik. Elanor var på kanten til at vise en følelse, men trak den tilbage - for den hørte til de svage. Let løftede hun hagen blot en smule over de næste ord. Let rystede hun på hovedet.
"I feel so special. But don't grow soft on me. As you said yourself, I am heartless. Mercy to me is nothing." Et skævt smil sneg sig på de fine læber imens hun forsatte med at smutte nogle ting i sine poser. Det faktum, at hun gjorde det imens han var der - var enten fordi hun stolede på ham eller fordi hun var ligeglad. Det var svært at spotte forskellen lige der. Elanor gav ham sin opmærksomhed da han endnu engang besluttede sig for at tale til hende. Once a pirate, always a pirate, right?" Let kneb hun øjnene sammen og fnøs.
"You make it sound like its a bad thing?" Elanor løftede let på det ene bryn uforstående. Det var ikke noget man kunne se når man var opvokset i det. I starten havde det været barsk, men man havde vendt sig til det - og nu var det hverdags ting. Ikke noget der længere bekymrede hende - for hun kunne håndterer det.

"What about you? Just wanna stand there and look pretty?" Spurgte hun ham. Kunne han ikke bare lade hende udføre sit arbejde? Det ville være så meget lettere for hende. Naturligvis kunne hun se meningen med hun skulle med på denne her lille misson. Det krævede noget af hende og alligevel var det så meget tid siden - dog alligevel var det svært at glemme en følelse kun en havde været i stand til at påføre hende. Dog var hendes mur ikke en facade, kulden var ganske ægte og det var sådan her hun var.
"Because if you don't mind. I will do my pirate stuff in peace... or chaos.. What I'm in the mood for." Let gav hun et fnys fra sig og svang posen over sin skulder. Det var tydeligt fyldt med værdigenstande som manden bare lå og ikke kunne gøre krav på længere.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
ValianAntal indlæg : 4
Reputation : 0

IndlægEmne: Re: Coming here was a mistake - Valian   Tirs jan 10, 2017 4:13 pm

Manglen af følelser fra hende irriterede ham. Han havde forventet en undskyldning fra hende, tårer, et eller andet, der viste at hun fortrød, at hun bare var gået. Forladt ham. Uden forklaring, uden et farvel. Måske havde hun aldrig følt noget for ham? Han havde nok bare været et legetøj for hende. Han så kort på manden, som var tvunget til at høre på deres samtale, og se hans værdifulde genstande blive stjålet. Han havde nok håbet at Valian ville stoppe hende, men det havde han ikke tænkt sig. "It's hard not to grow soft, when the person, who you were gonna propose to stands in front of you." Han trak let på sin ene skulder. Trods ordene virkede han følsesløst. Ligeglad. Han lukkede døren med sin fod, og stod der, som om han ikke ville lade hende komme forbi. Det ville han egentlig heller ikke. Nu havde han fundet hende, og han havde spørgsmål, der krævede svar.
"I didn't mean to make it sound like it's bad. If I believed being a pirate was bad, and wrong, I wouldn't have fallen in love with you." Han var skræmmende ærlig, men ikke en eneste gang, viste han sårbarhed. Han virkede bare ligeglad.
Han kunne dog ikke lade være med at smile over hendes spørgsmål. "Thank you for admitting I'm pretty. It makes me think that you did love me after all. I'm confused about what our relationship was for you, when you just left like that." Han lænede sin ryg op af døren og stirrede på hende. Hans blik gled ned, betragtede hver en del af hende, for at se, hvor meget hun havde ændret sig, og om hun i det hele taget havde ændret sig."If you think, I'm just gonna let you leave, when I finally found you... You're horribly wrong. I have questions, and you're gonna answer, otherwise I'm gonna tell people, that you've been robbing this poor man." Han pegede hen på en stol. "Please, sit down, and tell me... Why did you leave?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
ElanorAntal indlæg : 7
Reputation : 0
Bosted : On the sea

IndlægEmne: Re: Coming here was a mistake - Valian   Tirs jan 10, 2017 7:48 pm

It's hard not to grow soft, when the person, who you were gonna propose to stands in front of you. Ordene fik hende til at stivne. Nok levede hun til havs, men hun kendte da til skikke og alt andet som var værdifulde på land. Let sank hun en klump og åndede lydløst tungt ud. Det var ikke let for hende, men hun måtte agere koldt. Han var ved at nå under hendes hud igen, og det måtte for alt i verden ikke ske. Elanor vidste hvad der skete med folk som ikke fulgte ordre - og ønskede ikke at ende ligesom dem. Ligegyldheden han spejlede fra hende - ramte hende og alligevel ikke. Det var underligt. Måden de snakkede på til hinanden og alligevel var der noget om det.
"Well, that mind be true.." Hun anede ikke hvad hun ellers skulle sige til det. Hvert eneste ord og hans stemme bragte hende i en stærk ubalance - og hun hadede sig selv for ikke blot at kunne skræmme de følelser væk.

Let sukkede hun ved hans ord; I'm confused about what our relationship was for you, when you just left like that. Selvfølgelig var han det, og hun bebrejdede ham ikke for det. Let bed hun sig i læben og overvejede om hun skulle svare på det. Elanor sagde intet omkring det, men kiggede blot på ham. Der skulle meget gode øjne til at kigge bagved at hans ord ramte hende, men han var den eneste der kendte hende på det punkt - eller ikke den eneste, blot den bedste. Elanor trådte et skridt frem mod udgangen - men det virkede ikke til at han ville lade hende komme forbi. Hun overvejede kort sine muligheder, men ville heller ikke skade ham - det måtte hun åbenhjertet indrømme.
"And who are you to give me orders huh?" Spurgte hun og hævede på et bryn. Der var få folk der fik lov at fortælle hende hvad hun skulle - dog var hendes modsvar lige der blot instinkt - for hun havde ikke tænkt sig at gøre noget ved det. Ændret sig havde hun, men ikke meget.
"You can tell people I killed that poor man. I wouldn't give a fuck." Tilføjede hun med et ligegyldigt smil på læben. "You could just ask me, I really don't like treats." Pointerede hun eftertænksomt. Han pegede mod en stol, og endelig spurgte han da lidt pænere.

Et suk forlod Elanors læber før hun satte sig hen på stolen. Let svang hun det ene ben henover det andet og lænede sig tilbage i sædet. Armene blev svunget overkors, bare for at se ekstremt irriteret ud over at han skulle forsinke hende.
"I left because I care about the way I should die? I don't wanna die because I chooshe my heart over my head?" Et nervøst træk kunne man spotte på måden hun hævede sit øjenbryn minimalt. Da hun alligevel vidste hun var gennemskuet lænede hun sig lidt frem. Albuerne hvilede på lårerne og hun så imod ham. Endnu et træk til at hun ville fortælle ham noget fortroligt.
"To be in this world you have to leave your heart in a box and let it fall into the deep blue sea... A pirate life can't have emotions its too dangerous. Even more dangerous for a woman." Da det var sagt lænede hun sig tilbage.
"And they wont make me leave.. I didn't left. They took me back. So before you think me to heartless - the story is much darker then you think." Brutal ærlig var hun. Det var farligt for hende at knytte sig igen, men bogen var åben og han var nok den eneste der kunne se skriften og forstå den.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
ValianAntal indlæg : 4
Reputation : 0

IndlægEmne: Re: Coming here was a mistake - Valian   Fre jan 20, 2017 9:22 pm

Valian lagde mærke til at hun stivnede, og han var glad for at have fået hende til at reagere. Det bragte et kort smil henover hans læber, men der gik ikke lang tid, før han så ligeglad ud igen. Han kunne ikke lide denne 'leg', de havde gang i. Det gjorde ham utryg, men han vidste at legen ville fortsætte. Noget var sket sidst. Han savnede fortiden med hende, han savnede hende, men han kunne ikke tvinge hende til noget hun ikke ville. Det ville han heller ikke. Han lod det med forlovelsen ligge for nu. Hvis han gravede mere i det ville hun lukke af igen. Det var bedst at vente og overraske hende med det. Det irriterede ham grusomt at hun virkede så ligeglad med at se ham igen, men han vidste alligevel godt at hun inderst inde ikke var ligeglad. Det var han i hvert fald ikke. Han var glad for at se at hun var okay. Han havde frygtet det værste og været konstant bekymret for hende.
"Who I am to give your orders?" Han grinede lidt ved det spørgsmål. "Well, I'd be your ex-boyfriend, whom you abandoned as if he never meant a single thing to you." Han sagde det med et smil, som om det ingen betydning havde haft for ham, men det havde det. "And you could just have left a letter, when you abandoned me, so that I knew you were alright, and didn't waste a long time looking for you." Hun skulle ikke tro at hun havde ret til at snakke sådan til ham.
Da hun havde sat sig ned blev han blot stående.Hvis han flyttede sig fra døren kunne hun måske finde på at flygte. Det ville han ikke risikere. "So, you didn't care that I got hurt? That I spend a long time looking for you? That I have spend energy thinking about you ever since you dissapeared?" Langsomt blev han mere og mere vred. Det var forvirrende, frustrerende, irriterende. Hvorfor havde hun denne indflydelse på ham? "Then tell me the story. Make me understand. If you don't, I'll simply assume that you're a selfish heartless woman. Do you want me to believe that?"
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
ElanorAntal indlæg : 7
Reputation : 0
Bosted : On the sea

IndlægEmne: Re: Coming here was a mistake - Valian   Yesterday at 1:08 pm

Let sank hun en klump. Elanor brød sig ikke specielt meget om selve situationen, for hun kunne ikke forudse, hvordan den ville ende - hvis den ville ende. As if he never meant a single thing to you. Ordene fik hende til at knibe øjnene en anelse. Let bed hun sammen imens hun lyttede til hvad Valian sagde. Det irriterede hende, at han ikke ville fjerne sig fra døren. Det fik hende til at føle sig fanget, og det satte hun ikke specielt meget pris på - men hun forstod hvorfor. Elanor kendte sig selv nok til at hun skulle videre, inden hun blev fanget i en cirkel af følelser - som hun kunne blive straffet for. Øjnene var ikke ligefrem glade, over hans næste ord. Hun var ikke ligeglad, hun skulle være det - hvilket var to forskellige ting. So, you didn't care that I got hurt? That I spend a long time looking for you? That I have spend energy thinking about you ever since you dissapeared? Let sank hun en klump og sukkede. Elanor ville have det bedst med at han blot ville hade hende, og lade hende gå. Det ville gøre det hele meget lettere - ikke at hun ønskede det, men det ville være det letteste. Then tell me the story. Make me understand. If you don't, I'll simply assume that you're a selfish heartless woman. Do you want me to believe that? Let rejste hun sig op og vippede hovedet på skrå.
"I'm selfish. I'm heartless. I don't care about other people then a few. I will not tell you the story.. but I will show you." Sagde hun imens hun let trak sin daggert frem, let kiggede de brune øjne op på ham.
"Trust me one last time. Okay?" Hun skar sig henover håndfladen med bladet, og trådte tættere på ham. Det sorte blod forlod hendes hud, ligeså stille men det virkede næsten giftigt at se på. Han kendte til hendes blodritualer, men nogle gange virkede det grænseoverskridende hvad hun kunne med det.  Let greb hun fat i hans hånd imens hun så ham i øjnene, og stak ham blidt med kniven i håndfladen så blodet trillerede stille ud. Så slap hun hans hånd. Lod sin kniv blive lagt på sin plads i bæltet. Derpå dyppede hun sine fingre i sit blod, og løftede dem op for at lave et tegn henover hans pande.
"Close your eyes." Hviskede hun let, og lukkede hånden med blodet omkring hans - så blodet blev blandet. Selv lukkede hun sine øjne, imens hun hviskede nogle ord. Følelsen ville være som at blive revet ud af virkeligheden, så snart øjnene var lukket kunne de ikke åbnes til virkeligheden før hun var færdig. Valian ville være i stand til at kigge, se det hele som om han havde været der - men ingen ville reagere på hans eksitens.


Det havde været den dag, hvor det var sidste gang hun var taget fra Valians hjem. Hun var gået ned for at hente nogle ting på markedspladsen, da Jonathan pludselig dukkede op. Jævnaldrende med hende, det højre og bredskuldret. Ansigtet bar ar og rifter, og det sorteskæg gjorde ham ikke ligefrem venligere at se på.
"Its time to go home Reyes." Sagde han imens han stod lænet op af muren. Elanor rullede med øjnene og gik fra ham - men han løb efter hende, og greb fat om hendes arm. "I wasn't waiting for you to say yes." Tilføjede han, og med et øjebliksvarsel var de tilbage på skibet. Det store skib, langtvæk fra alting. Jonathan slap Elanor, da hun vred sig ud af hans greb.
"What did you do?!" Råbte hun, hvilket fangede de andres opmærksomhed.
"Just following orders." Sagde han og trådte væk, så snart kaptajnen gav lyd om hendes selskab. Elanor sank en klump, men gik så ind til hendes far. Det første hun modtog da hun stod foran ham, var en lussing så hård hun faldt til jorden.
"Who do you think you are to be running away from us?" Snerrede han vredt, et udtryk han aldrig havde sendt hende før. Og det skræmte hende. Elanor rejste sig op og løftede hagen - hun skulle ikke virke mere svag end han troede hun var. "I was told you.. what? Fell in love with a man?" Han lo let hvilket fik hende til at synke en klump. Den store mand, den højeste på hele skibet. Kun et øje, og det røde skæg - alligevel med det ene øje kunne han nedstirre hende voldsomt.
"It.. It's true.. I want to go back.. be with him." Fik hun taget sig sammen til at sige, men latteren overdøvede næsten det nervøse hjerte der bankede hurtigere og hurtigere. Let greb han fat om hendes skulder, og klemte til. Han klemte og klemte til hun sad på sine knæ. Så bukkede han sig lidt henover hende.
"You live here till the day you die.. your blood is on this ship. Your soul is forever bound to this place. And you made me so angry... and I need you to feel what happens when you make me angry." Let greb han fat om hendes hår for at trække hende på benene.
"You don't understand.. I love him.." Et skrig udenfor lød, som fjernede hendes opmærksomhed.

Elanor ønskede at løbe derud, for skriget virkede bekendt. Men grebet om håret holdt hende tilbage. Til sidst som skrigene falmede tog han om hendes arm, og trak hende ud. Da de kom ud stod mange af mændende omkring et eller andet. De lo og grinede. Da Eleanor kom ud gik de til side.. og der så hun sin mor, ligge nøgen.. dækket i blod..  sikkert voldtaget betydelige gange, for blot at blive løftet op og smidt ned i havet.
"Look at it like this sweet heart.. my dear girl. If you ever betray me again, your brother is next." Elanors øjne blev blanke som den sidste tårer trillerede henover hendes kind. "Love is weakness.. it's a great thing for normal people, we are pirates.. love it the chaos and adventure - not some landpeople. Your heart belongs here." Tilføjede han og så gik han. Elanor stod tilbage imens de andre kiggede hånende på hende.. og det tog dage før hun fik bygget det af sig, og denvandt bare lidt respekt. Det tog tid og den kolde facade blev snart frygtet, af alle ombord.


Elanor øjnene sine øjne, og slap ham. Let kiggede hun væk for at tørre en tåre væk.
"Now you know." Sagde hun og pustede anstrengende ud. Han kendte historien nu, hele eventyret.  Hun tog noget stof og bandt rundt om sin hånd.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Coming here was a mistake - Valian   Today at 8:59 am

Tilbage til toppen Go down
 
Coming here was a mistake - Valian
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Springheat City :: Searing Well District-
Gå til: