Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | November

Latest topics
» Requests and Permissions ♕ Lucius
Yesterday at 7:29 pm by Lucius

» Care & Comfort ♕ Elena
Tors nov 15, 2018 9:12 pm by Elena

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:31 pm by Gæst

» Business, not pleasure (Alexei)
Fre nov 09, 2018 10:51 am by Zachariah

» I do, or not. - Alexei.
Ons nov 07, 2018 12:44 am by Alexei

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Fre nov 02, 2018 7:03 pm by Elena

» Emnesøgning til ny fyr!
Tors okt 25, 2018 6:45 pm by Emelia

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

Top posting users this month
Alexei
 
Elena
 
Zachariah
 
Emelia
 
Lucius
 
Statistics
Der er i alt 124 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Hel

Vores brugere har i alt skrevet 4483 indlæg in 515 subjects

Share | 
 

 i heard about you people.. need some extra manpower? ( Imania )

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: i heard about you people.. need some extra manpower? ( Imania )   Lør dec 24, 2016 11:39 am

omgivelser: dybt inde i Dark Daphne Forest, uhyggen er overalt, og selv de mest modige ville være nervøse, dog lyden af en fløjte kan høres som ekko'er i skoven, en blid, munter tone, trods det skumle mørke, og den nedgående sol.

beklædning: tunge læder støvler, kraftige bomuld's bukser, en tynd stram trøje ind under en tyk lang ærmet trøje, tørklæde om halsen og hue på hovedet, alt sammen i gråt trist uld, billigt.

ting han har med: en dolk i stål i sin støvle, 15 cm blad med skaft på, og en fløjte som han spiller på, og en pose med brød og en dunk vand, en smule kød.

Loki havde på en bar hørt om disse The Naailas, at de var ex slaver, og ikke meget mere værd end slægtløse, men det var hvad han havde hørt, gad vide om de var stærkere end som sån var af? han havde tænkt længe over det, måske var det en slægt da ville tilbyde ham fast arbejde, og måske han kunne være et sted i sikkerhed nu? slave til slave? han sad tænkende, længe, til han's kaffe til sidst blev lunken, og han drak resten, efter at have besluttet sig, han gik hjem, hentede nogle lette forsygninger, for at stikke sin dolk i støvlen, og tage sin Mor's fløjte med, og han bevægede sig beslutsomt afsted, efter at have sagt farvel til Hela, han sku finde ud af noget, da måske ku gøre de aldrig sku sulte igen.
han bevægede sig ned af vejene, i sin egen verden, dog vagtsom på forskelige ting, hvis nogen sku overfalde ham, dog var han nu tilfreds med sit valg, og måske kunne han skabe et bedre liv for de slægtløse, hvis han ku rekruttere dem? han nikkede enig med sig selv, og fortsatte der ud af, langs landevejen, dog uden og hilse på fremmede, mest fordi de fleste undgik den store muskeløse mand med de matte tomme grå øjne, og var han nu tilfreds med, dog klukkede han da nogle fine folk fra Crawfords undgik ham, selv om de pæne vagter erklærede de ville beskytte dem, han grinte bare for og gå videre uden og tage notits af dem længere.

længe senere, stod han ved Dark Daphne Forest, og trak sin dolk, for og skære en strimmel kød, og putte det på en skive brød, tørredet dolken af i en klud, for og stikke den i støvlen igen, satte sig ned, for at spise, og hvile sig og han bevægede sig der ind af, for og gå i et stykke tid, for at finde fløjten frem, og spille på den, med nogle muntre, glade toner, for og lade The Naailas vide han var der, så han fortsatte videre, for at se et symbol, som han vidste han sku lede efter, havde han ihvertfald hørt, og fortsatte videre, uden og være nervøs for skoven, ikke fordi han var lalleglad modig, simpelt fordi han ikke forstod sig på frygt for mørke, for at bevæge sig videre, til at kunne se de få bygninger på jorden, og han så sig omkring, for at spotte flere personer, som bevægede sig imod ham, han spillede dog videre, for til sidst at spille den muntre tone, til ende, og sænke fløjten, for og sige højt.
''jeg er Loki, og jeg er kommet for at snakke med jeres leder.. dem da har været i The Underground, og hørt om mig, ved hvem jeg er, og jeg agter og stille mig til rådighed for The Naailas slægten, som vagthund og sporhund, til gengæld for hjem og kost, men mere vil jeg ikke forklare, før jeres leder kommer til mig, eller i føre mig til jeres leder''
han lagde sin fløjte ned i posen, for og lægge de muskeløse arme over hinanden, for og afvente hvad da skulle ske nu.
Tilbage til toppen Go down
 
i heard about you people.. need some extra manpower? ( Imania )
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: Dark Daphne Forest-
Gå til: