Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Vinter

Måned | December

Latest topics
» Business, not pleasure (Alexei)
Tors jan 17, 2019 10:41 am by Zachariah

» Requests and Permissions ♕ Lucius
Søn nov 18, 2018 7:29 pm by Lucius

» Care & Comfort ♕ Elena
Tors nov 15, 2018 9:12 pm by Elena

» The Blessed Children
Søn nov 11, 2018 5:31 pm by Gæst

» I do, or not. - Alexei.
Ons nov 07, 2018 12:44 am by Alexei

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Fre nov 02, 2018 7:03 pm by Elena

» Emnesøgning til ny fyr!
Tors okt 25, 2018 6:45 pm by Emelia

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

Top posting users this month
Alexei
 
Zachariah
 
Statistics
Der er i alt 125 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mille

Vores brugere har i alt skrevet 4485 indlæg in 515 subjects

Share | 
 

 The Oikans

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
avatar

Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: The Oikans   Tors jun 16, 2016 9:38 pm

The Oikans

Historie:
Før krigen var The Oikans ikke en speciel magtfuld slægt. De holdt sig i baggrunden og var tilfredse med det territorium. Men nogle år før krigen fik de en ny leder, og denne leder opfordrede dem til at forlange mere. Lederen mente at med deres antal og ildevner, der kunne bruges til ødelæggelse og ikke kun husarbejde, kunne de vælte The Redwoods af tronen og endda selv tage magten over Redhawk. Nogle af The Oikans unge mænd blev sendt i soldattræning for at træne om til det oprør, som lederene havde planlagt. I starten blev det gjort i skjul, men det blev til sidst opdaget af nogle forbipasserende og hurtigt som rygter spreder sig kom The Oikans planer i hænderne på The Redwoods' leder indefor kort tid. Han opsøgte personligt krigslederen af den anden slægt, dog med beskyttelse, for at tale med lederen og finde et kompromis, der ville holde ham på tronen men gøre dem tilfredse. Den anden slægt virkede tilfreds under samtalen, men da lederen skulle til at rejse hjem til sin by igen, blev et lejemord rettet mod ham, dog lykkedes det ikke. Det var den første krigshandling, og hvad der satte The Redwoods til at gå over grænsen og senere hen erklære krig.
Under krigen var The Oikans' soldater dem der kæmpede stærkest mod fjenden og med deres ildkræfter, der kunne skade på afstand, havde de en kæmpe fordel. Men da The Redwoods kom på slagmarken med nyeopfundet krudtvåben blev de en stærkere modstander, og The Takumaras, der nu var på den anden side, kunne bruge sine vandkræfter på soldaterne og gøre deres kræfter ligegyldige, havde The Oikans ikke meget mere at kæmpe med. De endte med at modvilligt alliere sig med The Redwoods for at bekæmpe de tre sidste slægter, med den betingelse at den daværende konge, Arden Redwood, skulle dræbes for sit tyranni. Med The Oikans militærstyrke på deres side, fik The Redwoods hurtigt bekæmpet de tre sidste slægter, på kun få år, og da krigen sluttede fik The Oikans det næststørste territorium. De er nu den største militærstyre i Redhawk og er tætallieret med The Redwoods. Men alliancen er ikke af venlighed, men af håb på at den en dag kan blive brudt.

Nu i år 1176, to år senere, har The Oikans genoptaget deres forsøg på at tage tronen fra The Redwoods og en ny krig er begyndt.

Øjne:
The Oikans har røde øjne, også kaldet "ildøjne".

Slægtevner:
The Oikans har naturelementet ild som deres slægtevner. De behøver ikke en kilde, men kan skabe ild ud af det rene luft. Det kan bruges til at skabe bål eller blot få noget varme, men de kan også skyde med ildkugler, hvilket de ofte har brugt på slagmarken. Udover det kan The Oikans ikke blive påvirket af ild, altså kan de ikke få brandsår og ikke brændes ihjel.

Individuelle evne:
The Oikans kan ikke have en individuel evne med andre naturelementer såsom vind, jord og vand medmindre det har noget med deres ildbetvingning at gøre (spørg admins). Ellers er der mange andre muligheder.

Relation til andre slægter:
Oikan er i en tvungen alliance med Redwood. De opretholder alliancen, da det giver dem en masse fordele, men de har ikke tanker om at holde den. De har tanker om at holde den netop længe nok til at de er stærke nok til at slå igen. Dette viser de selvfølgelig ikke.
De er også i alliance med Takumara, men det er mere politisk, for på grund af deres modstridende evner, er det svært at synes om dem.


Territorium:
Oikan har den anden største by, kaldet Springheat City. Det er også der, hvor deres militærbase er. Udover det så har det territorium i Springheat City omegn, udover Thunderville, men det er kun fordi de tillader The Griffins at være på deres grund.


Titler:
Leder  - @Cayden
Højre hånd og næstkommanderende - @Kassandra


OBS! Det er kun personer med høje rang og titel, der har deres slægts navn som efternavn. Ellers har de bare et normalt efternavn.
OBS! Skriv til admin over PM, hvis du ønsker at din karakter har en titel.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://redhawk.danskforum.net
 
The Oikans
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: