Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» A Word Once Given [Helia]
Today at 12:22 am by Byron

» It's quite beautiful, don't you think? [Fortidsemne]
Yesterday at 10:02 pm by Alycia

» If you never try, you never win - Elijah
Yesterday at 6:48 pm by Alycia

» The Great Escape (Kubo)
Yesterday at 5:17 pm by Elijah

» A promise to the future - Aaron
Yesterday at 5:04 pm by Alycia

» Welcome to fright night (Possbly gore, read on own risk)
Yesterday at 2:37 pm by Katherine

» Om politisk spil [ADMIN-NYHED]
Yesterday at 2:07 pm by Elanor

» A Lions Den
Yesterday at 1:26 pm by Christopher

» Coming here was a mistake - Valian
Yesterday at 1:08 pm by Elanor

Top posting users this month
Keeva
 
Helia
 
Luna
 
Alycia
 
Charles
 
Dylan
 
Lucius
 
Byron
 
Loki
 
Hydra
 
Statistics
Der er i alt 95 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Bellatrix

Vores brugere har i alt skrevet 1865 indlæg in 254 subjects

Share | 
 

 Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
MaliaAntal indlæg : 94
Reputation : 2
Bosted : With her brother

IndlægEmne: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Lør dec 17, 2016 1:37 am

T: Middag
V: Godt, solrigt. Lunt.
O: Børn, unge og voksne - som nyder freden - samt træner deres slægtevner
S: The Core of nature
@Bellamy


Det var lige her The core of nature, hvor det skulle være bedst at forbedre sin slægtevne - hvilket Malia havde voldsomt brug for. Hun havde brugt den meget få gange i sit liv, i forhold til en hver anden Crawford. Tre af gangene havde været for at forsvare sig på en eller anden måde af ren instinkt. De andre gange var øvelse, og hun gav snart op. Stædighed havde hun dog nok af, men alligevel til en grænse. Det mere krigeriske tøj, gjorde hende ikke ligefrem mindre indbydende at snakke med. De fleste havde set hende med Aaron, og vidste hvem hun var - men der var stadigvæk folk som ikke gjorde eller i hvert fald blot havde valgt ikke at lytte. Noget helt andet var at hun faktisk var hjemme lige nu. Noah havde sagt han ville tale med Aaron, og hun ønskede at være i nærheden. Måske for at nå at være med, selvom Noah næppe ønskede hende der. Malia prøvede derved også at få sig selv til at fokusere på noget andet, og det her gjorde hende da mere end frustreret.

Malia kunne da sagtens lidt, det var ikke så meget det - mere andres blikke og hvad de andre kunne som var bedre. Det irriterede hende, at hun ikke var ligeså god. Malia så på børnene der legede med hinanden, imens de også øvede sig. Det fik hende til at bide sig lidt i kinden. Hvilken barndom hun dog kunne have haft det her. Let sank hun en klump og rystede det ud af hovedet. Der var få positive ting ved det liv hun havde nu. Der var Simon, Nate, Noah - Endda Keeva var på sin egen måde en god ting. Malia tog sig selv i en fejl, og det lykkedes hende ikke at få den plante til at gøre som hun gerne vil. Det opfangede en anden ung fyr, og flækkede nærmest af grin. Malia så uskyldigt derover imod, hvorefter det fine engle ansigt trak op i en kold grimasse.
"Oh shut up." Vrissede hun lidt, og fik en gren til at vandre hen af jorden for at fælde den unge fyr. Hvilket han ikke ligefrem brød sig om. Hun gik ham i møde da han var på vej over imod hende. Ikke ligefrem fordi, at hun var bange for at give ham lidt stryg hvis det skulle komme til det. Det lykkedes ham dog at provokere henden nok med .. noget hun ikke kunne forklare. Den hadfulde følelse der strømmede fra ham og påvirkede hendes humør voldsomt. Nok til at hun skubbede ham tilbage. Naturligvis kendte fyren folkene her bedre end hende, så han gik direkte over til en han vidste var kriger. Bellamy.
"Control the new girl please. She just attack us." Sagde han og lød meget overbevisende til Bellamy. Malia lyttede tydeligvis med, og hendes øjenbryn blev hævet ekstra højt af den fede løgn. Let rullede hun med øjnene, for hun vidste godt dette ikke ville ende specielt godt.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
BellamyAntal indlæg : 14
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

IndlægEmne: Re: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Lør dec 17, 2016 2:19 am

Lysten til at være tæt op af ham, var der efterhånden altid. Specielt når han vågnede op til synet, af det mest smukke syn. Den måde Aaron ubevidst puttede sig ind imod hans krop, fik ham altid til at smile. Da Aaron havde fri fra sine leder opgaver, havde de brugt det meste af tiden på at hygge. Enten puttede de, hvor han her ville stryge sin elskede kæreste igennem håret eller også havde de sex. Dog på trods af hellere ville ligge under den varme dyne, og her nyde selskabet af den sovende Aaron, så havde han brug for at komme ud, for at løbe. han havde brug for at bevæge sig, så blidt trak han sig væk fra sengen, dog ikke uden at putte dynen omkring Aarons krop, også her give ham et kys på panden. Hurtigt fandt han et par boksershorts og nogle mørke sweatpants. Han kunne altid slappe af, når først han begyndte at løbe. Der var noget beroligende ved det, noget kontrollerende.
Dagen var også smuk, og et sted hadet han at han ikke kunne, være sammen med Aaron i offentligheden. Han ville havde elsket, at bevæge sig igennem sådan en smuk middag, og endda uden at skulle bekymre sig. Den dag ville måske komme, eller måske ikke. han vidste det ikke selv, plus han havde været med på forholdet, selv med den viden om de ikke kunne være offentlige sammen. Han smilede for sig selv, som han tænkte på dette, men nok også mere deres mange timer sammen. Som han løb rundt i parken, stoppede han kort op for at få vejret. Det var her en idiot besluttede sig for at snakke til ham "Are you talking to me?" spurgte han irriteret. Til dette blev knægten nærmest et lille barn. Han så selv irriteret ud "Yeah! She attacked me! She's insane, do something"

Bellamy hævede sit øjenbryn, var tøsen nu sindssyg? han vendte sit blik imod pigen "Well Jack why don't you shut the fuck up?" spurgte han med et hævedet øjenbryn. Han havde mest af alt lyst til at slå denne idiot. Dog ville han ikke gøre det uden en grund, dog kom knægten med en, som han blev ved med at presse på sagen. Så hurtigt svang han sin stærke højre, og her endte Jack på jorden "Didn't I just fucking tell you to shut the fuck up? Idiot" knurrede han, og her vendte han blikket imod pigen "you okay?" spurgte han, som han bevægede sig imod hende.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
MaliaAntal indlæg : 94
Reputation : 2
Bosted : With her brother

IndlægEmne: Re: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Lør dec 17, 2016 2:59 pm

Malia så situationen ind, der var noget bekendt over denne mand. Hun syntes at have set ham eller blot et glimt af ham i sit hjem igår. Sneget sig ind, hvorefter hun havde haft følelsen af kærlighed draget imod sig lige til hun tog afsted i morges. Hvis det havde været en ubehagelig følelse som foragt eller had, ville hun nok have sagt noget til ham. Men Aaron havde vel også selv styr på sine relationer. Malia så Bellamy i øjnene da han kiggede på hende. Hvad han gjorde nu anede hun ikke, ville han stå ved knægtens side eller tage hendes. Dog virkede manden mere irriteret på knægten end hende, som knægten stod der og gjorde sig selv til offer. Lettere overrasket hævede hun et bryn da knægten blev slået ned efter at have pisset manden af. Let trådte hun et skridt tættere på for at se situationen mere an. Vreden kunne mærkes ind under hendes hud. Manden kom tættere imod hende, vreden eller irritationen var ikke helt væk - men nok til at hun vidste at den ikke var rettet imod hende. Dog var hun stadigvæk opmærksom. Naturligvis, hun havde ikke mødt ham før. Spørgsmålet om hun var okay, fik hende til at stoppe let op.
"I am." Svarede hun uden at tøve, og gav ham et nik.
"I have seen you before I think... last night.." Sagde hun med øjnene let på kneb, for at være sikker. Malia vidste trods alt ikke Bellamy og Aaron var hemmelige. Aaron havde ikke rigtig taget sig sammen til at fortælle hende om Bellamy endnu. Malia vippede hovedet lettere nysgerrigt på skrå. "You were with Aaron..." Sagde hun lettere lavt, lød ligesom om at hun havde opklaret det største mysterium. Det var ikke fordi, at hun havde noget imod hvis de var sammen. Malia var ikke i stand til at dømme folk på deres forhold når hun var forelsket i fjenden.
"I'm Malia.. Aarons sister." I tilfælde at han undrede sig over, hvorfra Malia vidste han var i Aarons hjem. Den forsvundende søster, der havde været fange hos Takumara i 21 år - hvormeget eller hvor lidt Bellamy vidste om hende - var så et andet spørgsmål.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
BellamyAntal indlæg : 14
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

IndlægEmne: Re: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Tirs dec 20, 2016 8:25 pm

Han sendte hende et smil, som hun sagde hun var okay. Det var en af de sjældne smil, hvor man kunne se det venlige bag ham. Han skulle altid være på vagt, specielt hvis han var omkring Aaron, her måtte han slet ikke kigge på ham, specielt ikke med kærlighed i sine øjne, da dette ville ødelægge alt. Han måtte aldrig vise sin kærlige side til den mand han elskede, fordi ingen af dem endnu var ude. Det var noget han hadet, hver gang han lå i sengen ved siden af Aaron, kunne han mærke knuden blive større og større. Somme tider kunne han næsten ikke trække vejret, og de stille timer når Dyl sov, ville han græde med ansigtet imod puden. han vidste ikke hvorfor det gik ham så meget på, men det gjorde det virkelig. han følte han gjorde noget forkert, at han var en tyv eller noget lig dette, og han i virkeligheden burde straffes. Når han endelig var alene, ville han råbe så højt han kunne, blot i håbet om spændingen ville forsvinde. Det gjorde den blot ikke.
"That's good, don't thnk about what they say, they don't know shit!" pointerede han, efter han endelig havde fået sine tanker hen imod noget andet. Han måtte holde sig selv fokuseret. Han kunne ikke tåle at tænke på Aaron, specielt ikke hvis der var en telepat i nærheden, det ville kunne blive farligt. Med andre ord var han altid på vagt, hvilket betød han stort set aldrig fik et sekunds afslapning, ikke et eneste sekunds hvile. Måske var han stresset, måske noget helt andet. Hele hans krop stivnede dog, det sekund kvinden udtalte ordende. Han kneb sine øjne sammen, og hævede øjenbrynet. Hvad snakkede hun om, hvem var hun. Han skulle netop til at sige noget, men kvinden kom hende i forkøbet. Med den nye viden om hvem hun var, var det hele ikke nær så slemt mere. Om ikke andet gik Bell imod hende. Alvoren var tydelig i hans grønne øjne "You can never speak of this! never! People have ears and if this comes out, everthing will end, and i would never ever live with my self, if that happend to him" han elskede Aaron, men han kunne ikke leve med sig selv, hvis han sårede ham eller ødelagde hans leder stilling
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
MaliaAntal indlæg : 94
Reputation : 2
Bosted : With her brother

IndlægEmne: Re: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Tors dec 22, 2016 2:38 pm

Det gjorde hende en smule glad, at han bad hende om ikke at tænke på de andre. Hun prøvede ikke at under eller overvurderer sig selv.
"Well.. they are not blind.. I suck when it comes to my bloodline powers.. like very much." Indrømmede hun. Malia kunne i det mindste indse at hun havde brug for træningen. Så snart hun havde nævnt Aaron, kunne hun mærke panikken banke voldsomt i Bellamy. Han var vel ikke van til folk kendte til det. Det var ikke ligefrem svært for hende at finde ud af, når hun havde værelse lige ved siden af Aaron. Måden han gik imod hende, fik hende til at trække sig en smule nervøst tilbage og synke en klump. Alvoren, panikken i ham - gjorde hende mere eller mindre blandet i sine følelser.
"W..what.. will happen to him? Why should anything happen to him?" Spurgte hun lettere tøvende. Malia elskede sin storebror, og hun ville ikke gøre eller sige noget der kunne skade ham - ikke medvilje i hvert fald. "Why are you so scared.. so anxious?" Spurgte hun og trådte et skridt tættere på ham. Malia ville naturlig gerne vide, hvis der var noget der kunne være en kilde til at skade Aaron - for så ville hun stoppe den. Aaron havde gjort så meget for hende, og hun ønskede ikke at svigte ham på nogle punkter. Nervøsiteten prikkede i hende, og hun ønskede nogle svar. Det kunne ikke være ledt at være leder, men han virkede så afslappet - og alligevel ikke på det sidste. Mest på grund af fangen i kælderen, som Malia stadigvæk trippede over om hun skulle dræbe eller om Aaron skulle.
"I.. I didn't mean to.. you know.. ruin anything.. I didn't know about.. He didn't tell me." Let sank hun en klump.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
BellamyAntal indlæg : 14
Reputation : 0
Bosted : Han bor sammen med Dylan (Wildemill District)

IndlægEmne: Re: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Fre jan 06, 2017 11:46 pm

Han trak på skulderne "Pratice makes perfection you know. But then again I used to suck at it too!!! I would give my mother flowers, and later find them in the trash can" indrømmede han. Som barn ville han gerne være god, men at rende rundt med blomster var vel ikke just, hvad de havde i tankerne med ham, specielt ikke hvis han skulle følge deres indre plan. Hans mor havde skældt ham ud omkring dette, og bedt ham lave noget mere drenget i stedet. Dog havde han i hemmelighed øvet sig, så mange gange var de blomster han gav til Aaron, nogle han selv havde lavet "I could teach you, if you want off course!" han hævede øjenbrynet spørgende. Han havde altid været hjælpende af natur, selv på trods af han til tider virkede ret så skrap. Det var vel blot hans måde, at distancere sig fra andre og på denne måde beskytte sig selv.
Han rynkede brynet "I don't know, but a lot of bad things could happend" ting kunne også ske imod ham selv, men det var han egentlig ligeglad med. Han var ikke bange for hvad der skulle ske med ham selv, mere hvis der skete noget imod Aaron. Han ville trods alt ofre sit liv for den mand. Hendes spørgsmål, fik ham til at lægge armene over kors. Hun fortjente vel svar, dog ikke her og da slet ikke i offentligheden "If you want answers it can't be now, it has to be later and in a more privat place" forklarede han. Det kunne skabte problemer, specielt hvis det kom ud i offentligheden. Han sukkede og slap mere af i kroppen, dog var han stadigvæk på vagt. Let kløede han sig i nakken "It's fine, just don't talk about it to anyone" han lod sine arme falde slap ned langs siden, som han betragtede hende, med hvad man kunne beskrive som et mindre alvorligt ansigtsudtryk end før.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
MaliaAntal indlæg : 94
Reputation : 2
Bosted : With her brother

IndlægEmne: Re: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Søn jan 08, 2017 9:40 am

Det gjorde hende voldsomt glad at hun ikke var den eneste der havde været lort til sine evner. Men nu havde hun heller aldrig haft muligheden for at lære dem at kende.
"That doesn't mean you sucked at it. It just means your mother is a bitch." Sagde hun ærligt for det var de første ord der faldt hende ind. "I'm sorry I shouldn't have said that." Undskyldede hun bagefter. Modsat sin bror var hun ikke ligefrem genert. Hun var meget direkte i sin udtalelser, men kunne sagtens se når hun måske havde krydset en grænse. I could teach you, if you want off course? Malia løftede let på et øjenbryn, men med et smil på læben.
"I would love that! The only two times I used it and it was a success were when I was in trouble.. big trouble.. other times I can't even make anything move." Malia havde brug for alt den hjælp med sine evner hun kunne få.

Hun hadede hvis der var noget der kunne skade Aaron. Og hun kunne mærke at Bellamy også ville hade hvis der skete noget med Aaron.
"I don't want that." Sagde hun ærligt og sank en klump. Lige meget hvad så ville hun ikke se Aaron såret, det var noget hun ville hade sig selv for. If you want answers it can't be now, it has to be later and in a more privat place. Det undrede Malia at man var nød til at tale så privat, men så koblede hun det på hendes forhold til Noah. Det gjorde hun kunne forstå det på en anden måde.
"Okay I get it." Svarede hun så for han ikke skulle tro - at hun ville stå og råbe voldsomt op. Let bed hun sig i kinden imens hun så ham ind.
"I know how that feels like. It suck." Svarede hun til at han ikke talte med nogle omkring det. Den ene ting var man ikke ønskede at bekymre andre med sine problemer, og den anden var at når det var ude - var følelserne ude og man skulle tage hånd om dem på en ny måde - og det var hun langtfra selv klar til.

Det var let for Malia at knytte sig til folk på et følelsesmæssig plan på grund af sin evne. Det gjorde hun bedre kunne forstå folk, og faktisk tale med dem.
"I like your not so serious face." Indrømmede hun med et skævt smil på læben. "So where should we go?" Spurgte hun og vippede hovedet en anelse på skrå.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
IndlægEmne: Re: Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy   Today at 12:37 am

Tilbage til toppen Go down
 
Just trying make this work, but it ain't easy - Bellamy
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Highview City :: Wildemill District :: The Core of Nature-
Gå til: