Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Latest topics
» I am so sorry, i should never have Judge you.
Søn jul 09, 2017 2:40 pm by Caleb

» I am not doing this for my sake but for the sake of her
Tors jul 06, 2017 5:22 pm by Lorenzo

» Lets get back!
Tors jul 06, 2017 3:38 pm by Keeva

» Newworld - Reklame
Man jul 03, 2017 11:41 am by Zachariah

» Pika' booo! - Brandon
Tirs jun 20, 2017 11:01 pm by Brandon

» HAVE YOU LOST YOUR MIND?! - Aaron
Man jun 05, 2017 12:00 am by Malia

» The fight is not over - Nate
Søn jun 04, 2017 12:43 pm by Echo

» I was here - Nathaniel
Fre jun 02, 2017 11:33 am by Nathaniel

» Looking for help? ~ Hydra
Lør maj 27, 2017 11:48 pm by Hydra

Top posting users this month
Luna
 
Lorenzo
 
Keeva
 
Caleb
 
Zachariah
 
Statistics
Der er i alt 109 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Haru

Vores brugere har i alt skrevet 2944 indlæg in 347 subjects

Share | 
 

 How you've grown ~ Madeline

Vis foregående emne Vis næste emne Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
avatar

Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 148
Reputation : 16
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: How you've grown ~ Madeline   Ons dec 14, 2016 9:09 am

S: Den private tronsal i Guldpaladset
T: Aften
V: Der øssjaskregner udenfor, men det er ligegyldigt, når ballet foregår indenfor
O: Mænd og kvinder i de fineste klæder, der danser rundt om hinanden, et mindre orkester, der spiller klassisk musik og tjenere, der løber rundt for at gøre alle glade.
Emne til: @Madeline

Der var ingen grund til at holde bal. Der var ikke noget at fejre udover det faktum at de var rige nok til at holde et bal uden grund. Det var bare et bal holdet for at holde bal. Men det var vigtigt at holde alligevel - det holdt det gode humør oppe, og der var intet bedre end en rig mand i godt humør for så røg pengene hurtigt. Charles havde ikke selv arrangeret dette bal. Han havde blot godkendt det og så havde andre arrangeret det for ham. Med alt det som foregik lige nu med en ny leder af The Takumaras, Adara-medlemmer som listede rundt i Redhawk City og væksten af de to mindste slægter, The Griffins og Naailas, havde han nok at se til. Det kunne godt være, at han elskede at være konge, men det betød ikke, at det var nemt. Dog var det det værd. Alt hans arbejde handlede om at holde sig selv på tronen. Alt han gjorde gavnede ham i sidste ende. Det kunne en slagter eller en læge ikke sige om sit arbejde.
Han bevægede sig rundt blandt menneskeflokken og stoppede i ny og næ for at have en kort samtale med hvem der lige var interessant nok. Som de andre mænd i tronsalen var han formelt beklædt i en smoking og et champagneglas i hånden, der næsten var tomt. Lige nu var han hevet til side af en pensioneret elitesoldat, der ville rose ham for alt han havde opnået efter sin families død og selvfølgelig også fortælle om, hvor forfærdelige krig kunne være uden var paladsets guldmurer. Charles kunne ikke være mere ligeglad. Krigen var muligvis et forsøg på at vælte The Redwoods af tronen, men i sidste ende havde det været gavnende.  De havde fået sig allierede, udviklet en masse nye våben, fået hæmmet potentielle fjendeslægter, og nu var Redwood-slægten stærkere end før. De var selvfølgelig ikke så stærke som i år 0, da de lige kom på tronen, men Charles ville i hvert fald med glæde tage æren for at have ryddet op efter Arden Redwoods fejltagelser. Han lyttede faktisk slet ikke efter, hvad den tidligere soldat sagde længere. Han nikkede blot høfligt efter at han zonet ud i sine egne tanker. Hans gyldne øjne gled fraværende rundt i lokalet, ikke for at finde noget specielt, men blot for at have noget andet sted at se hen end mandens alt for ivrige smil – gav han ham for meget anerkendelse ville han sikkert blot tale mere.
Til sidst endte hans blik dog på noget helt specielt, eller nærmere nogen helt specielt – Madeline Hawthorne. Han kunne næsten ikke genkende hende, for det sidste minde, han rigtigt havde med hende var hans fars begravelse som foregik for over ti år siden, og der var hun endnu et barn. Nu var hun… ja, en kvinde kunne man vel godt sige. En ung kvinde, som lignede ufattelig meget sin mor og egentlig også sin søster. Vicki. Det var længe siden han havde set nogle af ’børnene’, som ikke var børn længere, fra den familie. Siden han var blevet konge, havde han haft travlt med en masse andre ting.
Han drak det sidste af sin champagne og gav det tomme glas til soldaten, som forvirret stoppede med at tale. Så gav han ham en klap på skulderen og med øjnene fikseret på Madeline. Charles var trods alt en nysgerrig mand og havde altid været det, selvom han på de sidste mange år havde holdt det tilbage. Han havde mere nyttige personlighedstræk end at være nysgerrig, så den var ikke altid vigtig at vise. Men nu var nysgerrigheden for stor og det kunne ikke skade at have en snak. Han gik roligt hen til hende og et svagt, næsten usynligt smil lå på hans læber. Da han næsten var nået frem til hende, begyndte han at tale: ”Madeline Hawthorne. Det er længe siden, jeg sidst har set dig. Hvor er du blevet stor. Jeg behøver næsten ikke at se ned på dig længere”
Det lød ikke så meget som, når en bedsteforælder snakkede til sit barnebarn. Det lød mere venskabeligt. En del mere afslappet, end når han talte til andre. Men hun var også fra en anden tid i hans liv og det var svært blot at skubbe den side væk. Han rakte hånden mod hende. ”Må jeg få denne dans?”

_________________
~ Charles Redwood ~

~ Ruler of them all ~
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://redhawk.danskforum.net
Madeline

avatar

Antal indlæg : 10
Reputation : 1
Bosted : Amber Eye District

IndlægEmne: Re: How you've grown ~ Madeline   Tirs dec 20, 2016 7:24 pm

Madeline vidste godt at dette bal kun blev holdt fordi at folk havde råd og tid til at deltage og holde det. Hende selv værende deltagende konstaterede kun at hun ikke havde noget fornuftigt at lave udover at være den pyntedukke som hun var opdraget til at være. Hun kendte til realiteten af hendes status og omgangskreds, men stadig, så havde hun glædet sig til at komme til dette lige gyldige bal. Det var lang tid siden at hun sidst havde været på besøg i Redwood's Mansion. Et par gange havde hun været der, mens hendes far havde haft noget politisk anliggende at ordne, men enten havde hun været sat på en stol og fået stukket en bog i hånden mens en af tjenestefolkene holdt øje med hende, eller så var hun i en af stuerne sammen med de andre politikkers hustruer. Hun var ikke inviteret til selve møderne, men mødte op for at pynte godt på sin fars ry. At have en smuk og veltalende datter var noget som den rige omgangskreds elskede. Og det var egentlig det eneste hun kunne være. Hun var ikke gammel nok til at blive gift med en rig mand, ligesom hendes søster, og hun havde ingen magisk kunnen indenfor kamp så hun kunne være med i hæren som sin bror. Og fordi hun var en kvinde af høj rang, ville det ikke være særlig passende at hun var en del af hæren. Det var ikke traditionelt som alle ville have det. Så Madeline var nød til at være denne pyntedukke der havde et talent for at nikke og sige ja på de rigtige tidspunkter.
Madeline tog imod det champagneglas en af tjenerne bød hende. Hun nippede til det og straks smagte hun den søde smag på hendes tunge. Hendes blik var på den ældre kvinde som fortalte hvor meget Madeline lignede sin mor og at hun bestemt havde sin fars intelligens. Madeline kunne ikke andet end at smile og takke for komplimenten. Hendes blik gled rundt i lokalet og landede på tilfældige ansigter hun bemærkede. Dog kunne hun ikke andet end at gispe lydløst da hun fik øje på et helt specielt ansigt. Et ansigt som har stået klart for hendes indre syn siden hun var 6 år gammel. Hun huskede det dog omgivet at sort klædte folk og triste følelser fra alle undtagen ejermanden af dette kønne ansigt. Charles Redwood. Den person der havde de mest spændende følelser. Madeline havde altid været betaget af ham, lige siden begravelsen af den tidligere leder af Redwood slægten. Hun havde ikke set ham lige siden, men han strejfede altid ind og ud af hendes tanker.
Hun blev rystet ud af sine tanker da den ældre dame fra før spurgte Madeline om noget. Madeline smilede bare og nikkede til enighed med damens holdning. Om det var at mænd burde kunne gå i kjoler, eller at enhjørninger burde have flere rettigheder, var det lige meget. Madeline skulle smile og være enig. Hendes egentlige holdning skulle hun ikke dele, det kunne måske ødelægge hendes fars ry og det skulle nødigt ske. Kvinden fik øje på en af sine bekendte og undskyldte sig hvorefter hun forlod Madeline alene. Madeline nippede igen til champagnen før hun gjorde sig af med det ved at give det til en forbigående tjener. Da en stemme sagde hendes navn så hun sig om mod stemmens ejermand og måtte møde et par royale guldøjne tilhørende Charles Redwood.
Charles Redwood, dejligt at se dem igen.” Hun smilede venligt til kongen af Redwood slægten. ”Ja, der sker meget på 11 år.” Tilføjede hun da han kommenterede hendes højde. Hun var ikke lige så høj som ham, så han skulle stadig se ned på hende, og de hælede sko hun havde på gjorde også et lille under på hendes højde med nogle få centimeter. Da han bød hende op til dans smilede hun og lagde sin hånd i hans udstrakte.
Med glæde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
How you've grown ~ Madeline
Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Redhawk City :: Amber Eye District :: Redwood's mansion-
Gå til: