Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1178

Årstid | Forår

Måned | April

Latest topics
» Loss, light and love - Lucius
Lør apr 28, 2018 9:57 pm by Lucius

» What to put here hmmm oh right !!Søgning!!
Lør apr 28, 2018 4:13 pm by Jessica

» Just do it like this! (Raven)
Tirs apr 24, 2018 4:51 pm by Zachariah

» Træder af som admin - Charles (Admin-nyhed)
Tors apr 19, 2018 8:05 am by Zachariah

» Lad os starte! Igen!
Ons apr 18, 2018 4:09 pm by Charles

» You are always here when i need you.. so i'm SO sorry! - Emma
Man apr 16, 2018 11:14 pm by Emma

» Forårsmarked (Åben for alle)
Søn apr 15, 2018 5:44 pm by Margnus

» Fravær - Lucius
Lør apr 14, 2018 1:05 pm by Lucius

» The Blessed Children
Lør apr 07, 2018 9:20 pm by Gæst

Top posting users this month
Emma
 
Statistics
Der er i alt 121 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Mayelle

Vores brugere har i alt skrevet 4261 indlæg in 492 subjects

Share | 
 

 The traveling stranger ~ Dazhar

Go down 
ForfatterBesked
Gæst
GæstIndlægEmne: The traveling stranger ~ Dazhar   Søn dec 11, 2016 11:21 pm

Tid :: Tidligere eftermiddag.
Sted :: The Lily Forest nær Mayelles hus i træerne.
Vejr :: Køligt og blæsende, men intet værre end en frisk tur udenfor.
Omgivelser :: Der er meget stille. Skoven emmer ikke af andet end dyrenes livlige væsen i denne del af skoven.
Påklædning :: En slidt, sort kjole, der hænger let løst på kroppen, men stadig viser "former".
@Dazhar

Hvorfor var den lyd så ukendt?
En lyd puslede et stykke ude, og Mayelle måtte sande, at der ikke var meget at gøre; Hendes nysgerrighed havde trods alt allerede overtaget. Langsomt tittede små hår frem på ørerne, der begyndte at antage en let orange farve. Farven var mat, men man fornemmede den, som øret i sin forvandling begyndte at blive spidsere. De stod ikke lige op i vejret, men snarere halvt lå de ned og pegede i den retning, lyden formodet var kommet fra. Knasende blade fra efterårets begyndelse måtte lide skæbnen som dem, der afslørede en potentiel fare. Mayelle strakte sig doven på gulvet, hvorpå hun havde ligget på adskillige lag dyreskind. Hjorte primært, men dyrene holdt hende var.
Frem mod indgangen til det mørke træhus tittede den unge kvinde frem der lidt for nysgerrigt allerede lod sine kløer vokse. Hun var nødt til at komme ned, hvis der kom nogen, trods alt. Hovedet gled på skrå, og brynene rynket i koncentration. Denne gang var øjnene blevet mere mandelformede, hvorved pupillen ligeledes havde forvandlet sig. Katteøjnene så mærkværdige ud i det lille ansigt, men de spidse træk gav en formodet mere dyrisk fremtoning. Kløerne borede sig ned i træet ved indgangen til hendes hus, der til trods for de manglende blade endnu kunne gå i et med træerne. - Vel og mærke hvis man ikke vidste, hvad man skulle kigge efter. Hjemmet var ikke stort, men det var trods alt et tilholdssted, der havde holdt hende uden for fare. Barken på væggene var rejst med stor besvær fra træet selv, hvorved hjemmet var nærmest indgroet i træet. Ville hun udvide, da måtte hun starte forfra et andet sted.
De knasende lyde syntes ikke at vige til trods for, at det virkede så unaturligt. Det kunne ikke være dyr; De lyde var efterhånden vante for hende med sine mange år i skovens trygge rammer. Mennesker var anderledes og langt mindre utilregnelige. Dermed kom konklusionen så hurtigt.
Spørgsmålet var blot, hvem der dog var begivet sig herud nu!
Tilbage til toppen Go down
Gæst
GæstIndlægEmne: Re: The traveling stranger ~ Dazhar   Man dec 12, 2016 12:11 am

Det var ikke fordi det havde været den nemmeste tur for Dazhar. Hans plan var at tage fra Redhawk city og ende i Dark Daphne, for sin egen skyld, undervejs var der opstået diverse former for problemer, han skulle både skifte hest og hans ene hjul var gået i stykker, regnen havde ødelagt hans stof over kærren hvori han både sov og havde diverse genstande, samtidig med det, havde det kostet ham alt, alt for meget at krydse det lille stykke over Albedo ørken, men det havde sparet ham en masse tid i den sidste ende. Derudover så var han blevet overfaldet tre gange undervejs, at det så havde slået gruligt fejl for dem var en helt anden side af sagen. Det var egentligt utroligt hvor meget folk undervurderede ham bare fordi han ikke havde sit syn, så var det som om at folk troede han var komplet hjælpeløs og et nemt bytte, men ak ja, der måtte han så blot vise dem at han altså ikke var så hjælpeløs endda. Dazhar var iklædt sølle, gamle pjaltede og ødelagt trøje, bukser og sko, dog var der andre ting som stod ud, hans øjne var dækket af læder, og man kunne nemt skimte på den at den var sat sammen af tråd forskellige steder, for slet ikke at tale om at læderet havde forskellige farver, så den passede egentligt ikke ind et eneste sted.
Dog så var han selv komplet ligeglad med hvordan hans fremtoning så ud, han kunne ikke se sig selv og hans tøj var behageligt nok, masken var der egentligt kun for at dække hans manglende øjne og ikke skræmme børn, kvinder og tjoo alle andre.

Netop fordi at han var så tæt på Dark Daphne som han egentligt følte at han var, var han også begyndt at være mere eller mindre uforsigtig, han kendte Lily Forest til en vis grad og hans insekter fløj glædeligt omkring ham, det her var et sted hvor de fandt sig til rette, og det var måske også derfor at han lavede mere larm end hvad var nødvendigt, mens kærren og hesten gik over de visne blade og knækkede grene kunne det nemt have genlydt igennem skoven, og det hjalp da heller ikke at hesten vrinskede i ny og næ. Heldigt for ham, var han kendt af mange indenfor Crawford territorium, og faktisk mange andre, men især her. Dazhar var måske ikke ligefrem opvokset her, men hans mor havde tit taget ham derned, inden hendes død, og efterfølgende havde han selv søgt dertil, både da han havde sit syn men også efter det var væk, her havde han solgt ting fra rundt omkring i verden til alle som ønskede sig en lille bid af en anden kultur. Men det var nu egentligt ikke så mærkeligt, folk i Redhawk City, Springheat City, Highview City, et ceter havde alle sammen idéer om ting de måtte eje fra andre kulture, og mange købmænd som prøvede at levere varerne var oftest døde på grund af banditter, dyr eller andre elementer som sørge for det, og de få som endelig overlevede var så også dem som stod for bestemme prisen for varerne, det var i sandelig en luksuriøs måde at lave forretning på.
Tilbage til toppen Go down
 
The traveling stranger ~ Dazhar
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Omegnen rundt om Highview City :: The Lily Forest-
Gå til: