Familie er hvem du er med, slægt er hvem du er.
 
IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Reglerne
Tidsplan

Årstal | 1177

Årstid | Efterår

Måned | Oktober

Latest topics
» Emnesøgning til ny fyr!
Yesterday at 7:52 pm by Alexei

» Business, not pleasure (Alexei)
Man okt 15, 2018 2:50 pm by Zachariah

» When marriage is a thing...(Ria)
Tors okt 11, 2018 3:55 pm by Zachariah

» The Help of a Friend ♕ Emelia & Elena
Ons okt 10, 2018 3:04 am by Alexei

» I do, or not. - Alexei.
Ons okt 10, 2018 2:29 am by Alexei

» A plan for freedom- Elena
Tirs okt 09, 2018 5:39 pm by Emelia

» Masks & Mirrors - Alexei
Lør okt 06, 2018 12:30 am by Alexei

» Fravær - Lucius
Ons sep 26, 2018 10:04 am by Lucius

» Ria/Madeline/Elias' fravær
Tirs sep 25, 2018 6:54 pm by Elena

Top posting users this month
Alexei
 
Emelia
 
Elena
 
Elias
 
Zachariah
 
Ria
 
Madeline
 
Statistics
Der er i alt 123 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Elias

Vores brugere har i alt skrevet 4442 indlæg in 514 subjects

Share | 
 

 Slægtløse

Go down 
ForfatterBesked
Charles
Admin
avatar

Titel : Administrator - Leder af The Redwoods og tidligere konge af Redhawk-regionen
Antal indlæg : 274
Reputation : 19
Bosted : I sit palads i Amber Eye District, Redhawk City

IndlægEmne: Slægtløse   Tors jun 16, 2016 3:16 pm

Slægtløse

Der kan være 8 slægtløse på siden. Der er 3 ledige pladser.

Histore
Slægtløse kom til mange år før krigen brød ud. De har formegentlig været i verden mange år før, men er enten blevet dræbt eller levet i skjul, så det ikke er blevet dokumenteret. Den første dokumenteret slægtløs var over halvfjerds år siden og blev opdaget i Redhawk. Vedkommende havde "matte" brune øjne i forhold til sine forældre og kunne ikke bruge sin slægts evner. Dog var personens individuelle evne stærkere end de flestes. Personen blev skjult i ni år men blev opdaget og henrettet foran byens borgere. I lang tid var det sådan det foregik. Hvis nogen blev født slægtløs eller opdaget som slægtløs, blev de henrettet, da de blev anset som forkerte og var ikke livet værdig. Dette foregik i tyve år, hvorefter en ny leder kom på tronen. Han så ingen grund til at slå dem ihjel, når de blot kunne være arbejdskraft for borgerne og de slægtløse blev gjort til slaver sammen med The Naailas.  På underarmen ville de få tatoveret et nummer som var deres slavenummer og så ved siden af nummeret en ikke-udfyldt cirkel for at vise at de var slægtløse. The Naailas og de slægtløse skabte  et bånd i tiden som slaver, men dette bånd varede ikke længe, for da krigen brød ud og The Naailas stak af for ikke at blive dræbt, var de slægtløse efterladt tilbage. Nogle fortsatte som slaver under krigen, andre brugte kaosset til at prøve at blive selvstændige. De fleste rejse dog til Thunderville og boede sammen med The Griffins. Da de var vant til hårdt arbejde, hjalp de The Griffins som tak for husly. De fik et tæt forhold til The Griffins og nogle år før krigen blev slut kom, hvad de troede, den første semislægt til verden.
I starten blev semislægten holdt skjult, men flere blev født og rygterne blev spredt. Det viste sig så at der fandtes flere semislægter, der enten havde levet i skjul eller havde ladet som om de var en af slægterne, og de semislægter rejste til Thunderville i håb om at få et sikkert liv. Men det håb blev hurtigt knust, for Redwood havde hørt om byen og sendte soldater fra The Oikans ned for at brænde den ned og forhåbentlig dræbe alle beboerne i ilden. The Griffins og de andre beboere prøvede at kæmpe igen, men deres by endte i ruiner og ikke mange overlevede.
Landsbyen er stadig ved at blive bygget op igen og er stadig beboet af The Griffins, semislægter og slægtløse. Slægtløse er ikke længere anset som slavere og har deres egen rettigheder, så de har spredt sig gennem verden, dog ikke med megen håb for et luksuriøst liv.

Øjne:
Slægtløse har "matte" øjnefarver, altså de øjnefarver som vi "normale" mennesker har. De kan derimod have alle normalt matte øjnefarver. Deres øjne kaldes for "mat-øjne", eller "dug-øjne" og ja, det er begge to ment negativt.

Slægtevner:
Slægtløse har ikke slægtevner men derimod to individuelle.

Individuelle evne:
Slægtløse har måske ikke slægtevner, men har derimod to individuelle evner. Evnerne må ikke efterligne, dog godt lade sig inspirere af de andre slægters slægtevner (admins sætter grænsen). De har ellers ikke nogle grænser for, hvad deres evner kan omhandle og har det med at være en del mere kraftfulde end slægternes individuelle evner. (Dog skal de stadig godkendes af Admin, for ingen evne skal være for OP)

Relation til andre slægter:
Slægtløse ligger i bunden af hierarkiet. De fleste slægter hverken frygter eller hader dem - de ser blot ned på dem. Som om de ikke er værdige nok til at blive set som et væsen med følelser.
De havde en gang et bånd til Naaila, som nok også kan komme igen, men mange er stadig knust efter at slægten forlod dem, da krigen brød ud.
Den slægt, som de nok mest er knyttet til, er The Griffins, slægten som lod dem komme ind i deres by og bo hos dem.


Territorium:
Slægtløse har intet territorium, men der er derimod ingen steder, hvor det er forbudt for dem at være. De kan rejse rundt over alt, men de fleste opholder sig i Thunderville.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://redhawk.danskforum.net
 
Slægtløse
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Red Hawk :: Generel information :: Slægterne-
Gå til: